Aš tai iki šiol sklabiu automatinėje mašinoje, bet atskirai nuo kitų skalbinių ir naudoju tik švelnesnius skalbiklius - Natural ir kt. panašius.
Sūnus buvo alergiškas , tai skalbimui naudojom nealergizuojančius skalbimo miltelius: Neutral, Bobas. Dabar jau keli metai skalbiam su Surcare. Man jie labiausiai patiko
. Yra Surcare ir skalbinių minkštiklis. Perkam IKI.

Skalbiau Neutral skystu skalbikliu, naujus drabužėlius tik vandenuku perskalauju-mažylei.O dabar jau nuo 6 mėn skalbiu Surcare sensitive milteliais-visai šeimai naudoju juos skalbti drabužiams ir patalynei.Jokių minkštiklių ir kitokių-iklių nenaudoju.Skalbiu tik skalbimo mašina, nes rankomis negerai išskalaudavau-

as irgi skalbiu automatinej, su Bobu

sveikos. As taip pat skalbiu drabuzelius su skalbimo masina. tik savo dickes ir beje savo apatinius plaunu rankomis ir tik su ukisku muilu. ir jokiu problemu

Pirmą mėn skalbiau ūkišku muilu ir rankomis, o dabar mums 4,5mėnesiukų ir skalbiu su automatine skalbimo mašina ir Bobas.

QUOTE(gintale @ 2005 10 07, 10:43)
itariu, kad mano mazyte beria nuo skalbimo milteliu... skalbiu masina su neutral. kaip issiaiskinti, kad tie berimai tikrai nuo milteliu?
ir ka tokiu atveju daryti? gal kas patartumete 

Na pirmiausia padidinčiau vandens kiekį. Nežinau, bent jau mano skalbyklė turi tokią programą, kai galima padidinti vandens kiekį, sunaudojamą skalavimui, arba nustačiau papildomą skalavima, pvz., kad vietoje 3 būtų 4 kartai ar pan. Gal paprasčiausi lieka neišsklauta skalbimo priemonė. Jei tai nepadėtų, tai gal pakeisčiau skalbimo priemonę.
Kol visai mažiukas buvo, skalbdavau atskirai ir milteliais kūdikiams. Dabar jau skalbiu bendrai su mūsų drabužiais

Aš visada skalbiu naujus drabužius
ne tik leliuko, bet ir mūsų

Aš anksčiau visus savo mažei pirktus naujus drabužėlius išskalbdavau. O dabar tik išlyginu karštu lygintuvu