Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Kodėl vaiko drabužėlius reikia iki 3 metų skalbti atskirai g.gif
ar taidėl to, jog  bijomasi, kad vaika gali alergizuoti ?

Manau taip.
Tai kodėl visų kitų šeimos narių rūbus galima kartu skalbti, juk jie ima vaika ant rankų, jis prie jų liečiasi, mamos drabužiai skalbiami kartu su visais...
Pagal tai gautusi, kad kol vaikui nesueina 3 metai visų šeimos narių drabužius reiktu skalbti vaikiškais milteliais g.gif . Kažko aš čia  nesuprantu g.gif  g.gif

Vaikiski rubeliai tiesiogiai kontaktuoja su kuneliu. Kai kiti seimos nariai ima vaika ant ranku, jis dazniausiai buna aprengtas savais rubeliais, taigi, musu rubai lieciasi su vaiko rubais. Ir paprastai vaikas ilgiau devi savo rubelius, negu budamas ant ranku lieciasi su kitu rubais.
O galbut, tai daugiau isitikinimo reikalas. Nezinau, ar mano kudikis alergiskas skalbimo milteliams, bet net jei ir butu nealergiskas visvien negaleciau naudoti jo rubeliams jokio ariel, persil ar kt. Kaip kazkas jau rase - tiesiog ranka nekyla smile.gif

Atsakyti
vaiku rubelius skalbiu milteliais " BOBAS"
Atsakyti
Skalbiu Bobas, atskirai nuo kitu drabuziu, lyginu. Taciau Bobas sukrenta, man nelabai patinka, reikes ieskoti ko nors kito.
Atsakyti
šiaip visada skalbiu Ringuvos drožlėmis thumbup.gif , bet dabar jau skalbiu įvairiais milteliais, nes mes jau 7-ių mėn. ir nealergiški, bet visiškai nesiseka išimti dėmių iš rūbelių, nepadeda nei virinimas, bandysiu tapti reklamos auka ir pasinaudoti jūsų patirtimi, ir išskalbti su vanishu g.gif . O dėl skalbimo kartu tai keleta kartų jau skalbiau bendrai ir paprastais milteliais ir nieko blink.gif .
Atsakyti
skalbiu Bobas, su skalbimke, ipilu Lenor kur kudikiams tinka. nelyginu. neturiu kada. kadangi mazius daug atpilineja ir seilejas, tai sklabiu vos ne kasdien, uzdedu trumpa programa.. visvien ne purvina, o retsykiais uzdedu normaliai jei prisirenka purvinu. kartais skalbiu ir su savais rubais, tais paciais milteliais. ax.gif
Atsakyti
Aš skalbimui naudoju miltelius tik iš AMWAY korporacijos,nes man labai puikiai pašalina visas dėmės,ir vaiko nealergizuoja. biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai pabandžiau NEUTRAL miltelius tai ne tik vaiko bet ir savo pradėjau skalbt... Man paliko thumbup.gif O kadangi ju nedaug reikia pilt tai daug per piniginę nemuša. biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamytės,rašau pirmą kartą,tad šiek tiek nedrąsu... 4u.gif Dėl "NEUTRAL"skalbimo milteliu pritariu visom keturiom thumbup.gif thumbup.gif -tikrai apsimoka.
Atsakyti
Aš jau nėštumo metu pradėjau naudoti Neutral, nes negalėjau pernešti kvapų, tai dabar ir vaiko, ir savo rūbus juo skalbiu. Tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar neblogi ir Bobas milteliai, o sunkesnėm dėmėm išimti naudoju Ringuvos ūkišką muilą su tulžimi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuko @ 2005 07 27, 15:35)
Niu gal aš ir bloga mama, bet dar ruošiant kraitelį - viską skalbiau su normaliais Ariel skalbyklėje ir nieko nelyginau ax.gif Ir dabar taip darau - skalbiu su visais savo baltais rūbais, nelyginu ax.gif  ax.gif  ax.gif jei vaikučiui pastebėčiau alergiją, aišku, taip nedaryčiau ax.gif

Aš taip pat dariau, tik lyginu, nes tvarkingiau atrodo.

QUOTE(Redane @ 2005 07 27, 18:12)
Kodėl vaiko drabužėlius reikia iki 3 metų skalbti atskirai g.gif
ar taidėl to, jog  bijomasi, kad vaika gali alergizuoti ?
Tai kodėl visų kitų šeimos narių rūbus galima kartu skalbti, juk jie ima vaika ant rankų, jis prie jų liečiasi, mamos drabužiai skalbiami kartu su visais...
Pagal tai gautusi, kad kol vaikui nesueina 3 metai visų šeimos narių drabužius reiktu skalbti vaikiškais milteliais g.gif . Kažko aš čia  nesuprantu g.gif  g.gif

Juk vaikai tiesiogiai su mumis kontaktuoja, tai nosytę trina , tai užmiega prisiglaude, ir jei nieko nesidaro, tai reiškiasi, jis nėra alergiškas. Ir aš laikausi tokios nuostatos, nuo ko saugosi , tuo ir sirgs. (čia tik mano nuomonė), žinau tokių kur nuo visko saugojo, dėl kiekvieno spuogelio pas daktarus lakstė, tai dabar vaikai viskam elergiški verysad.gif
Atsakyti
Skalbiu su Dzidzius ir dar Silan Sensitive minkstiklio dedu. Tai rubeliai labai malonus buna. Jei rankomis - tai ukisku muilu.
Atsakyti
Nezhinau,kur klausti apie tai,bet gal moderatoriai nesupyks ax.gif
Situacija tokia: turim balta pliushini zhaisla,kurio galvoje imontuotas migdukas (uzh shniuro patraukiamas daiktas,kur groja muzikike tongue.gif ) Tas musu anchiukas labai mylimas,be jo pupa neina miegoti..bet jo spalvaaaa... blink.gif doh.gif
Mamytes,ar kada bandet skalbti tokius daiktus? Kokie rezultatai? Bijau,kad migdukas suges ir bus namie tragedija doh.gif bet dabar jis atrodo baisiai murzinas ir jauchiuosi bjauriai toki duodama vaikiukui ax.gif
Laukiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti