Nu Bobas irgi nevisagalis
o del kvapo yra Lenor,skirtas vaikams

Bobas skalbimo milteliais
[quote=gulia2004,2005 12 05, 18:18]
o del kvapo yra Lenor,skirtas vaikams
[/q uote]
iki 8 men. mes irgi naudojom lenor sensetive.gyvenom uk ir jie taip pat buvo be kvapo,o lietuvoje jie kvepia.ta kvapa mums lenkai "dovanoja".grizom i lt ir maziu isbere mums gydytoja dermatologe nerekomendavo nei lenor nei silan sensetive.dabar jokio minkstiklio nenaudojam!

[/q uote]
iki 8 men. mes irgi naudojom lenor sensetive.gyvenom uk ir jie taip pat buvo be kvapo,o lietuvoje jie kvepia.ta kvapa mums lenkai "dovanoja".grizom i lt ir maziu isbere mums gydytoja dermatologe nerekomendavo nei lenor nei silan sensetive.dabar jokio minkstiklio nenaudojam!
Iš pradžių pirkdavom spec miltelius kūdikiams. Viena kart pritrūkau, tai išskalbiau su omo, ir viskas gerai. Elergijos nėr tai dabar naudojam tuos pat OMO. va.
Aš iki kokių 8-9 mėn. skalbiau su BOBAS milteliais, o po to su Ariel. Minkštiklius aš naudoju ir vaiko rūbeliams. Bet maniškis nealergiškas, tai jam tinka.
aš irgi bobas naudoju
Nuo gimimo Surcare
Ir dabar šiais milteliais tebeskalbiam, nes mažė alergiška.

QUOTE(katiliukas @ 2005 12 29, 00:07)
Iš pradžių pirkdavom spec miltelius kūdikiams. Viena kart pritrūkau, tai išskalbiau su omo, ir viskas gerai. Elergijos nėr tai dabar naudojam tuos pat OMO. va.
Daugelis pažįstamų mamų naudoja OMO ir labai patenkintos

mes nenaudojam jokio minkstiklio, o miltelius - Ringuvos drozles. Gal kvapas kazkiek ir primena ukiska muila, bet vis delto turi sioki toki niuansa ir mums visai patinka. Po drabuzeliu lyginimo jis dar pasikeicia. Kai tik nueinam pas gydytoja, tai ji vis atsidziaugt negali
, sako, jusu mergyte kvepia svara. Man dar labai patinka, kad tos drozles labai taupiai naudojasi. Mergytei jau 7men. , o sunaudojau tik 2 pakelus. Jei dar pridetumem prie viso gerumo ir kaina, tai gali pasirodyti, kad skalbiam dykai
. Tik... nezinau, ar tai reiktu priskirti milteliams, ar vandens kokybei, bet po kiek laiko pastebiu, kad balti rubeliai pagelsta
. Ar ir kitoms mamoms taip atsitinka, kurios naudoja tas drozles?

Aš naudoju rusiškus KARAPUZ arba AISTIONOK. Man labai patinka ir kokybė, ir kaina.
QUOTE(edinka @ 2006 01 02, 20:02)
man irgi teko girdeti is pazystamu, kad vaikuciu drabuzelius skalbia OMO ir nieko.reiks pabandyti,mes dar vis Bobas naudojam

QUOTE(frezija @ 2005 12 04, 15:44)
O aš turiu nusipirkus tas Ringuvos muilo drožles, bet ten užsimenama tik apie skalbimą rankomis, mirkymą, virinimą. O man taip knieti berti jas į skalbimo mašiną
... Gal kas nors taip darot? O gal yra dar kita tų muilo drožlių rūšis, kur tinka naudoti "skalbiankėje"
?
Jeigu kas skalbės "skalbiankėj" su tom drožlėm, ar nieko blogo neatsitiko? Na, įsivaizduoju, gali susidaryti daug putų ir blogai išsiskalaus drabužėliai arba užsikiš kokie nors skalbimo mašinos nubėgimo vamzdžiai...

Jeigu kas skalbės "skalbiankėj" su tom drožlėm, ar nieko blogo neatsitiko? Na, įsivaizduoju, gali susidaryti daug putų ir blogai išsiskalaus drabužėliai arba užsikiš kokie nors skalbimo mašinos nubėgimo vamzdžiai...
Kai kurie drožles beria į skalbimo mašinas (tiesiai į būgną )