sveikos mamytės, nežinau gal jau tokia tema buvo, bet niekur neradau. Nuo kokio amžiaus skalbet vaikų rūbelius yprastais milteliais,kartu su suaugusių?
sveika,
as tiksliai nezinau, bet kazkur girdejau kad skalbti galima nuo 2 ar 3metu. bet tai dar neaisku ar tie milteliai nesukels alergijos, pavysdziui mano vyra bere nuo paprastu milteliu, tai galvoju, kad ir mano vaikeli gali berti, bet nebutinai
as tiksliai nezinau, bet kazkur girdejau kad skalbti galima nuo 2 ar 3metu. bet tai dar neaisku ar tie milteliai nesukels alergijos, pavysdziui mano vyra bere nuo paprastu milteliu, tai galvoju, kad ir mano vaikeli gali berti, bet nebutinai

Nuo pat gimimo skalbiu mazylio rubelius kartu su visais. Nenaudoju jokiu specialiu milteliu.
aš nuo pat gimimo skalbiu kartu su savais ir
mūsų neberia

Aš vis dar skalbiu atskirai, su kūdikiams skirtiems milteliams bobas
Vis nesiryžtu skalbti kartu su visais. Kažkur skaičiau, kad nuo 2 metų galima skalbti kartu
, bet galima pabandyt vieną išskalbt bendrai ir stebėt ar nesigaus reakcija

Vis nesiryžtu skalbti kartu su visais. Kažkur skaičiau, kad nuo 2 metų galima skalbti kartu

Nuo 6 mėn pradėjau skalbti kartu yprastais skalbimo milteliais. Iki tol skalbiau vaikams skirtais skalbimo milteliais.
Jei liečiasi prie kūnelio skalbiu atskirai, jei viršutiniai kartu

As kai kuriuos rubelius, tai yra apatinius kai leliukas buvo skalbiau su muiliuku...o paskuo, kad nuo kokiu 4men. pradejau su milteliais viska. Jej vaikutis nealergiskas - vadinasi nieko blogo

Aš iki metų skalbiu su specialiais milteliais, iki dvejų - įprastais, bet atskirai (na, vyresnėlių būna sudedu ir kartu kartais, bet be suaugusiųjų) ir su dvigubu skalavimu. Tačiau čia gal tik mano įsitikinimai - aš ir apatinių su kojinėmis kartu skalbti negaliu, t.y. ir mano pačios skalbiniai stipriai išrūšiuojami.
Pora savaiciu skelbiau su vaikyskiu muilu, po to atsibodo, sukroviau viska i masina ir nesuku sau galvos. Kol kas viskas gerai.
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 01 14, 18:50)
Pora savaiciu skelbiau su vaikyskiu muilu, po to atsibodo, sukroviau viska i masina ir nesuku sau galvos. Kol kas viskas gerai.
as skalbiau ilgiau, gal men rankom su vaikisku muilu arba ukiniu, poto nusipirkau vaikams tinkamu skalbimo milteliu ir viska sukroviau i skalbimo masina.Jokio vargo.
Mes pirmiau naudojom "bobas", bet vakar neradom, tai nusipirkom "dzidzius" ar kazkas panasaus. Tai ziuresim kaip skalbs