Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

sveikos mamytės, nežinau gal jau tokia tema buvo, bet niekur neradau. Nuo kokio amžiaus skalbet vaikų rūbelius yprastais milteliais,kartu su suaugusių?
Atsakyti
sveika,
as tiksliai nezinau, bet kazkur girdejau kad skalbti galima nuo 2 ar 3metu. bet tai dar neaisku ar tie milteliai nesukels alergijos, pavysdziui mano vyra bere nuo paprastu milteliu, tai galvoju, kad ir mano vaikeli gali berti, bet nebutinai ax.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo skalbiu mazylio rubelius kartu su visais. Nenaudoju jokiu specialiu milteliu.
Atsakyti
aš nuo pat gimimo skalbiu kartu su savais ir thumbup.gif mūsų neberia
Atsakyti
Aš vis dar skalbiu atskirai, su kūdikiams skirtiems milteliams bobas blush2.gif
Vis nesiryžtu skalbti kartu su visais. Kažkur skaičiau, kad nuo 2 metų galima skalbti kartu mirksiukas.gif , bet galima pabandyt vieną išskalbt bendrai ir stebėt ar nesigaus reakcija rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo 6 mėn pradėjau skalbti kartu yprastais skalbimo milteliais. Iki tol skalbiau vaikams skirtais skalbimo milteliais.
Atsakyti
Jei liečiasi prie kūnelio skalbiu atskirai, jei viršutiniai kartu smile.gif
Atsakyti
As kai kuriuos rubelius, tai yra apatinius kai leliukas buvo skalbiau su muiliuku...o paskuo, kad nuo kokiu 4men. pradejau su milteliais viska. Jej vaikutis nealergiskas - vadinasi nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Aš iki metų skalbiu su specialiais milteliais, iki dvejų - įprastais, bet atskirai (na, vyresnėlių būna sudedu ir kartu kartais, bet be suaugusiųjų) ir su dvigubu skalavimu. Tačiau čia gal tik mano įsitikinimai - aš ir apatinių su kojinėmis kartu skalbti negaliu, t.y. ir mano pačios skalbiniai stipriai išrūšiuojami.
Atsakyti
Pora savaiciu skelbiau su vaikyskiu muilu, po to atsibodo, sukroviau viska i masina ir nesuku sau galvos. Kol kas viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 01 14, 18:50)
Pora savaiciu skelbiau su vaikyskiu muilu, po to atsibodo, sukroviau viska i masina ir nesuku sau galvos. Kol kas viskas gerai.

as skalbiau ilgiau, gal men rankom su vaikisku muilu arba ukiniu, poto nusipirkau vaikams tinkamu skalbimo milteliu ir viska sukroviau i skalbimo masina.Jokio vargo.
Atsakyti
Mes pirmiau naudojom "bobas", bet vakar neradom, tai nusipirkom "dzidzius" ar kazkas panasaus. Tai ziuresim kaip skalbs g.gif
Atsakyti