kaip paskaičiau, tai tikriausiai visos panašiai skalbia, nebent vaikutis alergiškas, tada jau kitas reikaliukas. Aš taip pat pradžioje skalbiau atskirai, paskui kartu, tik jei skalbdavau kartu daugiau vaikiškų rūbelių ir ypatingai apatinių, tai dėdavau vaikiškus miltelius, o jei tik kokį vieną vaikišką rūbelį, tai skalbdavau su paprastais milteliais, bet žiūriu, jokio poveikio nėra, tai dabar jau skabsiu su įprastais
, mums dabar 9 mėn.
Aš tai kol kas su specialiais skalbiu
Pastebėjau, kad ir kitus rūbus su tais vaikiškais milteliais skalbti pradėjau
Kol kas dar nebandysiu paprastų, gal vėliau kiek... O su ūkiniu muilu, ir dar rankomis tai niekada net nekilo mintis skalbti
Labai jau didelė tinginė aš šioj srity
As taip pat skalbiu nuo gimimo normaleis milteleis.
Gal iki kokių metų skalbiu atskirai su specialiais skalbimo milteliais, o po to kartu, bet su muilu, tai nežaidžiau.
As nuo abieju dukru gimimo skalbiu visu rubus kartu vaikiskais milteliais.
Iki metu ATSKIRAI su vaikiskais milteliais,dabar jei yra vaikisku milteliu,tai gerai,jei ne tai su paprastais
Bet iki 2-3 metu skalbsiu atskirai-juk nesunku i skalbianke ideti ir istraukti
Bet iki 2-3 metu skalbsiu atskirai-juk nesunku i skalbianke ideti ir istraukti
skalbiu milteliais surcare, jie skirti kudikiu, vaikų ir alergiškiškų žmonių rūbams.taigi skalbiu visos šeimos rūbus šitais milteliais.kaina maximoj 1 kg. dėžutes 6,99 lt.taigi ir kaina nesikanžioja, ir tinka nuo kūdikio iki suaugusio žmogaus, ir skalbia gerai, tinka automatinėm skalbimo mašinom.
aš taip pat skalbiu milteliais Surcare
Naudoju ir rekomenduoju Frosch babys skysta skalbikli, 1,5 ltr butelis, ilgam uztenka,gerai issiskalauja, maloniai kvepia.Kaina apie 20 lt.
Skalbiu vaikucio rubus atskirai su skystu Neutral,perku kur yra svelniems audiniams,jis pigesnis
Mano mazius alergiskas truputi,tai nesiryztu skalbti paprastais milteliais,nors jau mums metukai
Na aš skalbdavau su ukiniu muilu, bet ne rankomis
Sutarkuodavau muila, uzpildavau verdanciu vandeniu ir pildavau jau istirpusi turini tiesiai i skalbykle. Super isskalbdavo
DAbar skalbiu bendrai ir su paprastais milteliais.
QUOTE(nerez @ 2006 01 19, 12:35)
Na aš skalbdavau su ukiniu muilu, bet ne rankomis
Sutarkuodavau muila, uzpildavau verdanciu vandeniu ir pildavau jau istirpusi turini tiesiai i skalbykle. Super isskalbdavo
DAbar skalbiu bendrai ir su paprastais milteliais.
yra jau ūkiško muilo drožlių pirkti lyg Ringuvos
dabar aš jau irgi skalbiu bendrai su įprastais milteliais, lyg nuo 9 mėn pabandžiau nekilo jokių problemų ir