Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE (aifa @ 2004 06 03, 09:01)
Kai pirmą auginau, bandžiau tas ringuvos drožles. Man jos nepatiko - per stambios. Jei pildavau į automatinę mašiną, tai kai kada likdavo tokia neištirpusi drožlė prikibusi prie rūbelių. Aš naudojau paprasčiausią ūkinį muilą ir burokinę tarką. Patarkuodavau kiek man reikia, supildavau į vaikišką kibirėlį ir užpildavau vandeniu. O kai reikdavo skalbti, tai visą kibirėlio turinį tiesiog supildavau į skalbyklės baką. Skalbdavo gerai. Aš naudojau muilą su tulžimi, o dėmę kokią dar pamuiluodavau prieš įmesdama rūbelį, tai ir dėmes išimdavo.
Mašdaug nuo 8 mėn. nustojau vaiko rūbelius skalbti atskirai. Tuo metu visiems skalbiniams naudojau miltelius "Neutral" (atrodo taip jie vadinasi, kažkokie švediški be jokių priedų, didelis mėlynas pakas).
Tiesa, bandžiau miltelius Bobas. Tie su kūdikiu, kur kažkas forume rašė. Nuo jų irgi nebėrė, bet skalbė jie prasčiau nei muilas. Gal aš jų tiesiog per mažai pildavau g.gif

O as nerizikuoju su ukisku muilu,juk jis neskirtas automatinems masinom g.gif Kazkur esu nugirdus kad atseit automatinem negalima ukisko muilo naudoti blink.gif Ar tai tiesa?
Papildyta @ [mergetime]1086247007[/mergetime]
As iki siol skalbiau su Coccolino sensitive thumbup.gif ,pirkdavau tuo paciu pavadinimu ir minkstikli,bet jau kuri laika Maxsimoj pastebejau ju nera sad.gif Pasiteiravau ir pasake kad jau ju nebebus ohmy.gif sad.gif Jie man labai patiko,dabar teks kitokiu ieskoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 06 03, 09:09)

O as nerizikuoju su ukisku muilu,juk jis neskirtas automatinems masinom g.gif Kazkur esu nugirdus kad atseit automatinem negalima ukisko muilo naudoti blink.gif Ar tai tiesa?

Tphu, tphu - mano senas siemensas atlaikė išbandymą ūkišku muilu. Po to dar pas mus veikė be jokių preikaištų 2 metus, o dabar jau 2 metai pas brolį dirba. Naujoji skalbyklė AEG irgi kol kas nieko. Jau 1 metai po to kai dukrai ūkišku muilu nebeskalbiu, jokių gedimų. Nagus būčiau nusigraužus, jei kas tai mašinėlei atsitiktų, nes tokius pinigus suplojom mad.gif
Aš tai ne specialistė, kai pirkau mašiną klausiau, kodėl negalima ne automatinei skirtais milteliais skalbti. Man aiškino kad dėl putojimo. Kiti milteliai labiau putoja, tų putų prilenda kur nereikia, ir po to perkaista kaitinimo elementas, kai vandens ant jo nepatenka. Tai aš po tokio paaiškinimo ūkiniu muilu skalbiau be baimės - jis putoja labai menkai. Bake būna toks balzganas vandenėlis ir jokių putų.
Atsakyti
O gal kas radote pirkti tuos naujuosius Ringuvos miltelius, atrodo Balance vadinasi. Reklama maciau ne karta zurnale, o milteliu niekur neradau g.gif
Atsakyti
Pas mama provincijoj svaros prekiu parduotuvej radau nemaza pasirinkima ukrainietisku skalbimo milteliu vaikams (iki 3 lt kaina): Aistionak, Kolobok. Ar verta pirkti, gal kuri jau naudojot?
Atsakyti
Prasti tie nauji ringuvos milteliai, man nepatiko, grizau prie senojo Bobas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (kavke @ 2004 07 23, 12:22)
Prasti tie nauji ringuvos milteliai, man nepatiko, grizau prie senojo Bobas rolleyes.gif

Bobas thumbup.gif forever clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
na as tai naudoju neutral,nors jie ir brangus,bet kazkaip savo mazei negaila.skalbia jie gerai,visas demes isima,ir jokiu kvapu nelieka,minkstiklio nededu,kazkaip nenoriu rizikuot.
ukinis muilas gal ir gerai,bet man nepriimtinas jo kvapas,ir tas terliojimasis kol sutarkuoji.
Atsakyti
Iš pradžių skalbiau su Ringuva, bet vėliau išbandžiau Bobas ir man labiau patiko thumbup.gif , nes galima ne tik rankom, bet ir į automatinę skalbimo mašiną pilti, o su Ringuva skalbiau tik rankom.
Atsakyti
Skalbimo milteliai Bobas"- jie man tinka ir patinka.
Atsakyti
As skalbiau viska, naujus taip pat. Naudoju skalbima Bobas arba Surcare. Bobas geresnis, super isima visas demes thumbup.gif
Atsakyti
Prieš porą metelių tik vaikui gimus naudodavau miltelius kūdikiams "NEO" (atrodo prancūziški), pirkdavau Jonavoj "Vikondoj". Bet per pusmetį visus išpirkau, o daugiau neatveža. Ieškojau ir "Maximose" ir "Norfose" - niekur nerandu... Gal matėte kur nors? Nes skalbia - fantastiškai thumbup.gif Net 10 metų senumo vyresnio vaiko rūbelius per kelis skalbimus atskalbė taip, kad atrodo lyg nauji.
Atsakyti
Neradau tokios temos (jeigu as klystu-sorry 4u.gif ) ir nutariau paklausti jusu: kokias priemones naudojate skalbiant vaikuciu drabuzelius? ax.gif As naudoju rusiskus milteliu vaikuciams"Aistionak", taciau, man atrodo, kad butent nuo ju mano maziu vis paberia.
Aciu is anksto visoms atsakiusioms biggrin.gif
Atsakyti