Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE(Bitelė @ 2006 05 04, 08:51)
Mažosios rūbelius skalbiau  su specialiai vaikams skirtais milteliais, o dabar kai į parduotuves vėl sugrįžo "Ringuvos" muilo drožlės su jomis. Tik neberiu jų į mašina, o ištirpinu vandenį ir gautą skystį supilu. O šiaip tai pradėjau su muilu visus rūbus skalbti, nes kažkaip stengiuosi vengti bereikalingos chemijos namuose ax.gif  Mano skaudi patirti sako, kad jeigu vaikiukas nealergiška, alergija gali išsivystyti blink.gif Tarkime man alergija atsirado, kai jau buvau sulaukusi 25 metų doh.gif
Bet turiu kita klasuimą, kaip išvalote dėmes iš mažiukų rūbelių. Man tai sunkiai sekasi. Kai išskalbiu atrodo lyg švaru, bet išdžiūsta ir dėmės išryškėja doh.gif

SAUNUOLE, AS IRGI TAIP MASTAU, MAN ABUSRDISKAI ATRODO MINKSTIKLIU NAUDOJIMAS--KAZKOKIA NESAMONE-KAM VAIKAM JIS REIKALINGAS blink.gif
Atsakyti
mes ir skalbem bobas bet nuo jo isbere tai naudojam ringuva skalbimo miltelius
Atsakyti
QUOTE(vicike @ 2006 05 03, 16:17)
Mes taip pat isbandem dauguma, bet tik dabar nupirkau skysta Dzidzius, nu tai jis tikrai nepakeiciamas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ... Viska isplauna, nes maniskis daznai po valgio atpila, tai visi seilinukai buvo jau nebeisplaunami, o Dzidzius viska isplove! Skalbiu skalbimo masinoj, ten yra tipo tokia ranku programa.

o norejau paklaust o cia vaikiski tie milteliai Dzidzius,nesu apie juos girdejus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neila @ 2006 05 06, 14:03)
o norejau paklaust o cia vaikiski tie milteliai Dzidzius,nesu apie juos girdejus. biggrin.gif

taip, jie vaikiski
Atsakyti
as skalbiu ringuvos muilo drozlem,labai gerai man isplauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daratav @ 2006 05 09, 11:36)
as skalbiu ringuvos muilo drozlem,labai gerai man isplauna rolleyes.gif

Man irgi vyras parnešė Ringuvos drožles. Bet kad su jom negalima autom. skalbiankėj g.gif o plaunant rankom tai labai nuostabus dalykas thumbup.gif rankom visai nekenkia thumbup.gif
Atsakyti
Pirmus menesiu skalbiau su "bobas",dabar skalbiu su "persil sensitive", kad visos šeimos drabužiai būtų skalbti su "sensitive"milteliais.Kartais skalbiu rankomis, bet dažniausiai skalbimo mašinoje smile.gif
Atsakyti
Skalbiu skysčiu NEUTRAL.Visai esu patenkinta ax.gif Dar planuoju nusipirkti ir vietoj Fairy naudoti Neutral indų ploviklį,kad mažiau chemijos būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(skera @ 2006 05 23, 09:57)
Skalbiu skysčiu NEUTRAL.Visai esu patenkinta ax.gif Dar planuoju nusipirkti ir vietoj Fairy naudoti Neutral indų ploviklį,kad mažiau chemijos būtų g.gif

Kai buvo maža didžioji dukra, tai skalbiau Ūkišku muilu biggrin.gif , o mažajai taip pat naudojau NEUTRAL thumbup.gif
Atsakyti
As savo mazulio rubelius skalbiu su Bobas miltukais ir dar ipilu truputi balto Lenoro,atrodo sensitive.Nu ir kolkas jokiu problemeliu neturim smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat mažių rūbus skalbiu su Bobas milteliais. Tik jų dedu visada šiek tiek mažiau nei rekomenduoja. Kol kas jokių problemų nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo skalbiu paprastai milteliais, tik papildomai uždedu skalavimą. Naudoju Persil - labai gerai išskalbia visas dėmes. Manau, jei mažylio neberia nuo sklbimo miltelių, tai kam čia ieškoti problemos ten, kur jos nėra.
Atsakyti