Kol mažos buvo skalbiau su vaikiškais, bet kadangi jos nealergiškos, tai dabar skalbiu su įprastais milteliais:Tide, Ariel ir panašiai.Ir, beje, jokių blogų pokyčių TIKRAI nėra!

Savo mergaites kuo skalbti rubus tikrai nesureiksminu.Dar pries gimima jos buvau nusipirkusi dideli poka BOBAS milteliu ir minkstikli.Kai jie baigesi pradejau plauti su iprastais milteliais ir plaunu iki siol,tik minkstikli perku SENSITIVE ir plaunu visada skalbimo masina

as ir palunu iprastais ir rankomis na tik kartasi i masina dedu....kol buvo maza naudojau vaikiska muila,paskui ziuriu neelergiska ir skalbiu iprastais..ir viskas super

QUOTE(Mekačka @ 2006 08 26, 14:31)
Taip. Bobas skalbimo milteliai

Ir savo drabužius mes tik su jais skalbiam (išskyrus megztinius)

Jie brangesni, bet ne tiek daug pilu, o išskalbia gerai

Na mes dar visai mažiukai, todėl kol kas naudojam tik vaikiškus miltelius ir kol kas jokios alergijos. Vėliau žiūrėsime kaip darysime.
skalbimo milteliai bobas ir minkstiklis lenor sensitive ir

Skalbiu skalbimo masinoj. Pirmais menesiais skalbiau Mini risk skalbimo milteliais, o dabar jau Persil Sensitive. Kaip minkstikli naudoju Silan.

nezinau kaip jums, bet man bobas tikrai negeras
, nieko jis neisskalbia
zinoma, kai vaikas valge tik pieneli, tai dar dar... bet kai pradejom valgyti ir kita maista, tai nieko visiskai
dabar skalbiam kartu su savo drabuziais ir nieko, viskas jai gerai, tik perskalauju 2 kartus

zinoma, kai vaikas valge tik pieneli, tai dar dar... bet kai pradejom valgyti ir kita maista, tai nieko visiskai

dabar skalbiam kartu su savo drabuziais ir nieko, viskas jai gerai, tik perskalauju 2 kartus

QUOTE(Laurencija2 @ 2006 10 18, 10:53)
nezinau kaip jums, bet man bobas tikrai negeras
, nieko jis neisskalbia

manoji irgi kol geria tik pienuka,viskas gerai issiplauna.Bet kas liecia tyreles tai merliukasi visi sugadinti,niekaip neatsiplauna!O ypatingai morkos.Mano mazytei dabar eina astuntas menuo kazin nieko tokio jei jos drabuzelius skalbciau su universaliais?Gal nebertu!
na man buvo taip kad pasibaige vaikiski skalbimo milteliai ir neuzsiziurejau, o reikejo skalbti, tai isskalbiau su ariel, ir nieko neatsitiko

Mes iki 5mėn. skalbėme su ūkišku muilu (Ringuvos su tulžimi), o vėliau pradėjome skalbti su savais rūbais sk. mašinoj. Ir nieko (nors neperskalaujame po skalbimo).
Be je ant seilinuko dedu virtuvinį vienkartinį rankšluostį, taip mažiau išsitepa seilinukas.
Be je ant seilinuko dedu virtuvinį vienkartinį rankšluostį, taip mažiau išsitepa seilinukas.