Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

Skalbiau Ringuvos drozlem,paskui nusibodo tie skalbiniu rusiavimai,tai pabandziau skalbti su paprastais milteliais,atrode vaikas jau virs metu,nieko jam neatsitiks.Ir labai greit pasigailejau...Teko grizt vel prie Ringuvos.Butu gerai,kad parasytu tos mamos,kurios naudoja sia priemone,kaip ja dozuoja as tai vis nenutaikau kiek jos reikia bert.Ir jei naudojat istirpinta,tai kokiam kiekyje vandens tirpinat.
Atsakyti
Supermamytės, o gal galite patart, kiek to ūkinio muilo reikia vienam skalbimui pritarkuoti? Ar vieno muilo užtenka? ax.gif
Atsakyti
Aš skalbiu su Bobas milteliais ir kartais įpilu skalautojo kur yra spec.jautrią odą turintiem žmonėms (sensitive) Kolkas viskas gerai, neberia smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif panaikinau demes su ACE be chloro - zalias butelis su rankena...
negalejau patiketi, kad taip gali buti... ant megiamo drabuziuko, nuo ivairiu tyreliu buvo demes, kurias skalbiau minimum pora kartu ir dar meginau valyti ivariom priemonem, jau buvau rankas nuleidus, bet anyta rekomendavo isbandyti ACE ir va - rezultatas, demiu neliko thumbup.gif

Atsakyti
Aš savo dukrytės rubelius skalbiu su Bobas milteliais thumbup.gif
Atsakyti
aš rūbus sklbiu su rusiška priemone milteliais "aistionok" neblogi thumbup.gif ir su skalbimo mašina galima skalbti
Atsakyti
Aš skalbiu su milteliais "Bobas" 4u.gif Labai gerai išskalbia thumbup.gif Bandžiau su Ringuvos muillu sutarkuotu, kur specialiai vaikams skirtas, bet ilgokai, kol ištirpsta, be to, sunkiau išskalauti, jei gabaliukų neištirpusių lieka; na, ir, aišku, tai, kad su Ringuva tai jau tik rankom... Taigi renkuosi "Bobą" ax.gif
Atsakyti
lenkiškais BOBAS milteliais thumbup.gif skalbiu skalbykle. jei nėra galimybės (vandens ar gamtoj) skalbiu rankom su ūkiniu muilu
Atsakyti
Skalbiu su Neutral skystiu skalbikliu arba jei reikia kokį vieną rūbuką išskalbti, tai su ūkišku muilu thumbup.gif
Atsakyti
Man lb patiko Bobas milteliai. Siaip leliaus kakis tai skaitos sunkiai skalbias, bat su Bobu tai thumbup.gif . Su automatine ir 30 laipsniu temperaturoje ciki biggrin.gif
Atsakyti
Skalbiu ringuvos drozlemis.Man jie geriausi: vaiko rubeliai,net marliukai kaip pukiniai gaunasi thumbup.gif Beje,visada dar pilu rubu minkstiklio.Su jokiais kitais milteliais tokio efekto neisgaunu schmoll.gif Tiesa,jie skirti rankomis skalbti,bet as juos beriu tiesiai i skalb.masinos bugna,kaip kad kazkuri mamyte minejo.Kol kas "skalbianke" veikia tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Nuo pirmų dienų skalbiau su Bobas milteliais. Dabar kaikuriuos viršutinius drabužius išskalbiu su visos šeimos rūbais su OMO milteliais. Jei tenka kažką išskalbti rankom, nepamainomas mums Ringuvos muilas vaikų drabužiams skalbti. thumbup.gif
Atsakyti