Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE(Norincioji @ 2006 02 04, 13:28)
Sveikos mamytes  4u.gif ,

Norejau pasiteirauti kokiomis priemonemis skalbiate naujagimiu rubelius? Rankomis ar skalbimo masinoje? Ka naudojate, kokias priemones ir kur jas perkate?

as skalbiu bobas milteliais ir labai patenkinta smile.gif

Atsakyti
4u.gif as naudoju bobas miltelius ir skalbiu masina
Atsakyti
mes Neutral milteliais ir tokiu pat minkštikliu thumbup.gif
Atsakyti
skalbiu skalbimo masina , naudoju SA8, Neutral miltelius ir minkstiklius
Atsakyti
Naudojau miltelius "dzidzius". Šiaip viskas gerai, tik kvapą nelabai skanų turi. Todėl geriausia man "bambolina". Yra daugelyje parduotuvių.
O skalbiu paprastai, skalbimo mašinoje ant 40 laipsnių. Tik žinoma vaikiškus drabužėlius būtina lyginti. wink.gif
Atsakyti
viska plaunu su ringuvos muiliuku ir rankom
Atsakyti
Šioj temojau rašiau, bet nusprendžiau vėl grįžt prie ringuvos muilo ir skalbimo rankomis, nes mane nuo skalbimo miltelių baisiai išbėrė, tai nusprendžiau, kad mažiuko atžvilgiu reik imtis atsargumo priemonių mirksiukas.gif
Atsakyti
As anksciau skalbiau dzidzius...dabar naudoju bobas... bigsmile.gif
Atsakyti
jai su skalbimo masina tai su bobas o jai rankom tai su ringuvos milteliais thumbup.gif
Atsakyti
veziau vaika mamai, ji isskalbe su bonux milteliais rubelius kelis nesvarius ir viskas - nuo siol skalbiam su ranksluosciais skalbenkoj su bonux milteliais smile.gif
Atsakyti
Jau nuo 3-io men skalbiu su Tide arba Ariel, iki 3 su bobas. Ačiū dievui mano vaikas nealergiškas.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 01 03, 00:26)
o as susiduriau su tokiu klausimu ar iskalpti patalyne leliuko nauja, na ji man kazkaip keistai kvepia, turbut senai guli supakuota poletileniniam maise g.gif

Sveika 4u.gif Man tas pats buvo su mazylio pizamyte. Atrodo parduotuvej pirkta bet vistiek tox kzkox specifinis kvapas, tai isskalbiau karta ir fsio thumbup.gif Gal geriau tu ja isplauk, nes tas kvapas gali erzinti mazylio nosyte, juk jie tokie jautruoliai pas mus tongue.gif
Atsakyti