QUOTE(mylimukeA @ 2009 02 01, 23:11)
Baisus straipsnis, bet kai kurios moterys neturi kito pasirinkimo (ir tikrai ne dėl to, kad nėra kitų apsisaugojimo priemonių). Aš, asmeniškai, tikrai nenaudočiau kontraceptikų, bet turiu tai daryti dėl nepakeliamų skausmų menstruacijų metu
as ir gavau si laiska.. man ir baisu pasidare, KT geriu jau kokius 5 metus... bet turiu problema - man taip pat siaubingai skauda per mm. Gali pasirodyti, jog esu baisi jautruole, taciau kai skausmas suima taip, jog negali buti kalbos apie isejima i gatve.... esu kelis kartus alpusi gatveje is skausmo, galiu tik dziaugtis, kad ne viena buvau... gydytojai nieko tokio nerado, tik zvakuciu prirase, nuo kuriu baisiai negeras jausmas apimdavo...
labai noreciau prisijungti prie naturaliai planuojanciu, taciau kol negeriau, buvo baisiai nereguliarios mm.. budavo, kad ir po 40 dienu nesergu...
kova reiks pas gydytoja savo nauja gydytoja nueiti... gal ka parekomenduos naujo..
Papildyta:
QUOTE(-freya- @ 2009 02 05, 16:12)
Aš tai puikiai suprantu, kad čia ne saldainiai kokie, nu bet ką daryt, prisiminus mėnesines plaukai šiaušiasi, alpdavau per kiekvienas, jos buvo nereguliarios, prasodėdavo belekada ir kol namo pareidavau tris sykius iš skausmo ant šaligatvio ar laiptų paguldėdavau, mane krėsdavo šaltis, visa balta kaip lavonas. Vaistus nuo skausmo gėriau stiprius, gyd.sakė stipriai trenks per kepenis. + norisi apsisaugoti nuo nėštumo. Pasirinkau KT ir ramu, bet kasdien sąžinė graužia

bijau dėl tų vėžių, bet mano giminaitės sirgo ir kepenų, ir krūties, nors niekad nevartojo kontraceptinių tablečių. Nežinau ką daryt, nutraukt ir per tuos skausmus vistiek norėti mirti, ar nenutraukti ir bijoti ligų
puikiai suprantu, man tas pats budavo. o kaip gydytis, kai iprasti nuskausminamieji nepadedavo?
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 02 05, 17:38)
hm, kt tik laikinai apsaugo nuo to. Ir dar labiau isderina viska. Negi visa gyvenima tada reikia gerti...Man irgi skausmai dideli budavo, bet pastebiu, kad su laiku jie tikrai mazeja. Ir yra tikrai istveriami. Ir irgi balta vaikscioju. Bet tai normalu, nes netenki kraujo.
man atrodo, jog supras tik ta, kuriai tikrai labai skaudejo. vien pagalvojus apie tai, kad gali nualpti gatveje, o aplink ne vieno savo zmogaus... dabar zmones salti ir abejingi svetimo nelaimei, tai dar paspirs koja praeidami
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2009 02 06, 20:47)
Tie gydytojai, kurie jas išrašo, sako, kad nekenksmingos, o tie, pas kuriuos kreipiesi dėl vėžio, kepenų ligų, kraujo krešėjimo sutrikimų ir pan., pirmiausia klausia ar nevartoji hormoninių kontraceptikų.
keista, bet ne is vieno gydytojo nesu girdejusi, kad KT yra nekenksmingos... visi su kuriais kalbejau sake, jog tai chemija, taciau man buvo vienintelis budas susitvarkyti problemas.
skaiciau, jog vienai merginai po 2 metu komplikacijos prasidejo ir pan... as geriu kokius 5 metus, taciau nei reikia kokiu stipresniu, nei grizo ankstesnes problemos, nei dar kas. aisku, nezinia kas bus toliau. jei tik butu kitas budas, tai tikrai ju nebegerciau.
Papildyta:
QUOTE(donna bona @ 2009 02 07, 13:13)
o tiems dviems vaikeliams sveikos mamos nereikės?
aš priblokšta tokio požiūrio.
o as probloksta, jog taip reaguojama... juk ji nesizudo

nereikia i viska ziureti tik is savo tasko. aisku, kad ji nenori palikti savo vaiku, taciau nepamirskit, jog KT salutinis poveikis atsiranda gerokai veliau ir ne visoms taip kaip aprasytai moteriai
Papildyta:
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 02 08, 22:09)
Kazkokia nesamone

Ir manau deretu atkreipti demesi i siu straipsniu datas... Jei jau jos isties butu tokios pavojingos tai manau, butu uzdraustos
gal ir taip... bet reiktu sutkti, kad KT poveikis eina siek tiek pries gamta... gal tik gerai, jog KT nebegalima nusipirkti be recepto
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2009 02 11, 12:35)

Tai parenkamos KT turetu buti visur... Net turi istirti lygas y kurias tu ar tavo gimine yra linkusi

pas mane problemele... gal ka patarti galite, man nuo KT labai skaudedavo krutine, pasitariausi gine ir ji man israse silpniausias kt, t.y. su maziausiu hormonu kiekiu, bet vis vien man laikas nuo laiko pasopa ir paskutniu metu pastebejau, kad mm tao skausmingos, nors kiek zinau geriant kt, to buti neturetu
o tau pries KT vartojima skaudedavo krutine?