Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

QUOTE(Smauglius @ 2008 04 21, 12:23)
Moterys moterys, paskaičius kai kurių iš jūsų pasisakymus imu galvot, kad esu 18-ame amžiuje blink.gif Kokius vėjus jūs čia paistote? Kontraceptikai tėra dviejų hormonų kombinacija, kuri niekaip negali iškreipti asmens genofondo. O jei buvo kažkokių kontraindikacijų asmeninių, ir moteris neatsižvelgdama į tai vartojo kontraceptkus, tai yra jos pačios apsileidimas begalinis. Neveltui kontraceptikai yra RECEPTINIS vaistas. Nereikia pačioms su draugėm pasitarus eit ir pirkt. Reikia kreiptis į ginekologą, pasidaryti tyrimus, atsižvelgti į amžių ir gyvenimo būdą, žalingus įpročius ir turimas patologijas.
Dieve, šitiek tyrimų yra šiai dienai padaryta, tiek studijų, jau seniai paneigti patys kvailiausi mitai apie kontraceptikų žalą doh.gif Aišku, jei lankotės pas nukvakusį gydytoją, kuris mąsto ir dirba sovietmečio metodais, tai man nuoširdžiai jūsų gaila.

Susiraskit išprususį, šiuolaikinį ginekologą, nuolat keliantį savo kvalifikaciją, pasidarykit kruopščius tyrimus ir nereiks tada kažkokiais prietarais idiotiškais tikėti.
Švieskitės, moterys biggrin.gif

sorry, bet šitam pasisakyme nulis pagarbos kitiems asmenims, sėdintiems prie savų monitorių. Jūs iš kelių pasisakymų taip greitai 'įvertinante' kitas čia rašančias ir pripaišote joms tikėjimą 'idiotiškais prietarais' ar šiaip 'vėjų paistymą'. savikritika taip pat yra sveikintinas dalykas, jei ką.

dėl nukvakusio gydytojo:
kažkas jau parašė - pasiūlykite 'nenukvakusį', jei tokį žinote.
Ginekologė, išrašiusi man KT be jokių tyrimų (ir net neatpažinusi jų šalutinio poveikio), dirba valstybinėj bei privačioj klinikose ir tiek ten, tiek ten, norint pas ją pakliūti, reikia užsirašyti prieš porą mėnesių. Dėl to, kad pas ją labai daug norinčių gydytis ir taip pat dėl to, kad ji jauna, maloni (šiuolaikinė ir išprususi) ir nuolat bekelianti savo kvalifikaciją įvairiuose mokymuose ir pan.
Savo kategorišku pasisakymu Jūs jau priskyrėte ją prie nukvakusių gydytojų, dirbančių pagal sovietmečio metodus, kategorijos.
Atsakyti
siaip manau tai kiekvieno pasirinkimas ka vartoti norint nepastoti..as geriu kontraceptikus,nes turiu pastovu partneri ir yra patogiau bet kokiu atveju,nereikia sukti del nieko galvos...o del pasekmiu,tai manau nuo moters organizmo cia priklauso,jei tinkamus vartoja pasekmiu nebus...juk jei tai butu toks didelis nuodas niekas nepardavinetu kontraceptiku, doh.gif o siaip kadangi domites zala kontraceptiku,pasidomekit ir gerimu,maisto produktu,aplinkos zala organizmui ir pamatysite kad kontaceptikai pries ju zala tiesiog nublanksta 4u.gif
Atsakyti
O gal tada kas nors galėtų pasiūlyti tinkamą apsaugos priemonę? ax.gif Kiek girdėjau, visi sako, kad kontraceptikai, tč perskaičius kai kurių komentarus, atrodo, kitaip, nes minusų daugiau nei pliusų.. doh.gif
Vienam skyrelį peikia kontraceptikus, kitam prezervatyvus, nutr lytinį aktą, o dar kitam sako, kad tai pačios geriausios apsisaugojimo priemonės lotuliukas.gif kiekvienam savo...... rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Tinkama kontraceptinė priemonė dar neišrasta. biggrin.gif
Atsakyti
tai ką dabar daryt?
nu jei nėr tinkamos priemonės? nesisaugot? o gal nesantykiaut?
nu norisi... norisi.. ir ką db?...
et..
Atsakyti
Na as pati vartojau KT apie 5 metus, tuo metu man tai buvo geriausia apsaugos priemone, bet dabar nusprendziau ju nebegerti, va jau 2 menesiai negeriu, saugomes gumytem, daug geriau dabar jauciuosi nebegerdama KT, taciau tuos 5 metus man jos buvo labai patikima apsauga, nes dar buvo nelaikas nestuke.gif , o dabar kai jau nera tokios baimes galim atsipalaiduoti ir be KT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2008 04 24, 17:17)
Tinkama kontraceptinė priemonė dar neišrasta. biggrin.gif

israsta,tinkamiausia kontraceptine priemone-susilaikymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas is to, kad kontraceptikai receptiniai, nieko gero nematau. Kai nuejau pas gyd., kad patartu ka naudoti, nedare jokiu tyrimu, pavarte reklaminius bukletus ir pasiule... Na, man jie tinka, bet kodel as turiu kas men. eisti isirasineti recepto? g.gif
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:27)
israsta,tinkamiausia kontraceptine priemone-susilaikymas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau bandei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 04 25, 13:27)
israsta,tinkamiausia kontraceptine priemone-susilaikymas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galima ginčytis ar tinkamiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Galim atidaryti nauja skyreli - apie susilaikymo salutinius poveikius... lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gal gimdykim po 15 vaiku kaip senais laikais ir apsaugos nereiks ir palikuonim nepakenksim.Tik klausimas kaip tai paveikt netik socialiai,bet ir fiziškai.Kokio sveikumo vaikai gims ir kokiom salygom auks.Man atrodo,kad reik pasikliaut medicina ir gyvent kaip 21 amžiaus žmonėms,o ne viduramžiais kai žmonės,net juodos katės bijojo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra dar ir prezervatyvai... mirksiukas.gif
Atsakyti