QUOTE(Smauglius @ 2008 04 21, 12:23)
Moterys moterys, paskaičius kai kurių iš jūsų pasisakymus imu galvot, kad esu 18-ame amžiuje
Kokius vėjus jūs čia paistote? Kontraceptikai tėra dviejų hormonų kombinacija, kuri niekaip negali iškreipti asmens genofondo. O jei buvo kažkokių kontraindikacijų asmeninių, ir moteris neatsižvelgdama į tai vartojo kontraceptkus, tai yra jos pačios apsileidimas begalinis. Neveltui kontraceptikai yra RECEPTINIS vaistas. Nereikia pačioms su draugėm pasitarus eit ir pirkt. Reikia kreiptis į ginekologą, pasidaryti tyrimus, atsižvelgti į amžių ir gyvenimo būdą, žalingus įpročius ir turimas patologijas.
Dieve, šitiek tyrimų yra šiai dienai padaryta, tiek studijų, jau seniai paneigti patys kvailiausi mitai apie kontraceptikų žalą
Aišku, jei lankotės pas nukvakusį gydytoją, kuris mąsto ir dirba sovietmečio metodais, tai man nuoširdžiai jūsų gaila.
Susiraskit išprususį, šiuolaikinį ginekologą, nuolat keliantį savo kvalifikaciją, pasidarykit kruopščius tyrimus ir nereiks tada kažkokiais prietarais idiotiškais tikėti.
Švieskitės, moterys

Dieve, šitiek tyrimų yra šiai dienai padaryta, tiek studijų, jau seniai paneigti patys kvailiausi mitai apie kontraceptikų žalą

Susiraskit išprususį, šiuolaikinį ginekologą, nuolat keliantį savo kvalifikaciją, pasidarykit kruopščius tyrimus ir nereiks tada kažkokiais prietarais idiotiškais tikėti.
Švieskitės, moterys

sorry, bet šitam pasisakyme nulis pagarbos kitiems asmenims, sėdintiems prie savų monitorių. Jūs iš kelių pasisakymų taip greitai 'įvertinante' kitas čia rašančias ir pripaišote joms tikėjimą 'idiotiškais prietarais' ar šiaip 'vėjų paistymą'. savikritika taip pat yra sveikintinas dalykas, jei ką.
dėl nukvakusio gydytojo:
kažkas jau parašė - pasiūlykite 'nenukvakusį', jei tokį žinote.
Ginekologė, išrašiusi man KT be jokių tyrimų (ir net neatpažinusi jų šalutinio poveikio), dirba valstybinėj bei privačioj klinikose ir tiek ten, tiek ten, norint pas ją pakliūti, reikia užsirašyti prieš porą mėnesių. Dėl to, kad pas ją labai daug norinčių gydytis ir taip pat dėl to, kad ji jauna, maloni (šiuolaikinė ir išprususi) ir nuolat bekelianti savo kvalifikaciją įvairiuose mokymuose ir pan.
Savo kategorišku pasisakymu Jūs jau priskyrėte ją prie nukvakusių gydytojų, dirbančių pagal sovietmečio metodus, kategorijos.