Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Mes dar vis miegam pietu miego ir jam dar tikrai pietu miegucio reikia,nes vakare buna irzlus.Kadangi eina i darzeli,tai viskas pagal rezima.Keliames 7val.,pietu eina miegot apie 12:30val.,o vakare apie 20:30val.Savaitgaliais stengaimes laikytis to pacio rezimo,bet jau pats ir atsikelia 7val.nereikia net zadinti biggrin.gif Manau,kad reikia miegoti pietu miego,nes tikrai pavargsta.Kai brolio vaikai pas mane buna,nors jie ir nemiega namie,bet pas mane visada uzmiega biggrin.gif Reiskiasi jei jie butu guldomi namie tikrai uzmigtu biggrin.gif Tegul nors nemiega,bet ramiai paguli,o tada gal ir uzmigs biggrin.gif
Atsakyti
Mums dar tik metukai, bet mes visada pavalgę pietų einam į lauka ir bevažinėdami užmiegam ir taip ji išmiega tris tris su puse valandas.
Atsakyti
bigsmile.gif Skirmantas keliasi septinta ryto, desimta jis miega pietu iki 2dienos ir vel i lova einam astunta vakaro.... blush2.gif Jokiu bedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmyte @ 2006 02 15, 20:06)
Labukas,
iš tiesų pietų miegas tokio amžiaus vaikui būtinas. Mano Urtei jau 2,1 m., bet per pietus miega ir namuose ir darzelyje. Namie gal trumpiau, bet vistiek užmiega. Pykčių būna tada, jei nepaguldau įprastu laiku. Problemą turiu tik vakare, nes eidama miegoti įprato gerti pienuka. Be jo neužmiega. Kaip atpratint? ... g.gif

Mums jau du metukai, niekaip negalime atprasti nuo pienuko, tai yra butiniausias dalykas pries uzmiegant, sulig paskutiniu pieno gurgsneliu uzsimerkia akytes ir mazylis miega, jokiu isteriju jokio pykcio, mums dar labai padeda pries miegeli skaitomos pasakos, pietu miegas tokio amziaus zmoguciams man atrodo yra butinas.
Atsakyti
mes keliames 8-8.30,pietu einam miegot apie 13 ir miegom iki 15-15.30.a vakaria 21.30.
Atsakyti
Mes keliames 7.30-8.30...pietu miego gulames 11-12...pramiegam iki 13-15...o vakare luztam 21-22...tai toks musu miego grafikas 2.gif
Atsakyti
Mes keliamės 7:30, darželyje pokaituko guldo 13h ir miega iki 15h berods.Vakare paskutiniu metu užlūžtame 21 valandą 4u.gif
Atsakyti
vyresnelis miegojo pokaituko iki mokyklos,mazoji 3 metu,bet pietu miegelis sventas dalykas,jei jau del kokiu priezasciu neiseina numigti,tai apie 7 vakare nuluzta lotuliukas.gif
Atsakyti
o mūsų grafikėlis toks:
keliamės 7.30-8.00
pietų miegelis nuo 13.00 iki15.30, 16.00
nakčiai liūlia eina, 9.30 - 10.00
Atsakyti
Maniškis rytą keliasi 8 val. Pietų miega 13-15 val. Vakare šiaip ne taip 23 val. "užspaudžiam".
Atsakyti
O musu dienotvarke tokia:

Keliames apie 6 doh.gif
Pietus miegam nuo 15 iki 19 thumbup.gif
Einam miegucio apie 23 mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergina pietų miego nebemiega doh.gif 2.6m. Jei pamiega, tai nakčiai užmiega tik 11-12 nakties unsure.gif
Atsakyti