Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

O mūsų režimas sutriko. Dar visai neseniai keldavosi apie 8, miegoti eidavo maždaug 11.30 ir miegodavo iki 13.30-14.30. Jei miegodavo trumpiau, dar miegoti eidavo apie 16 val ir valandžiukę miegodavo. Vakare miegotši eidavome 21-21.30. O dabar jau kelinta diena keliasi 6 doh.gif ir dieną miega tik vieną kartą apie 11.30. Išmiega kartaisdvi, kartais ir tris valandas. Bet vakare 20 -20.30 lūžus. Vkaras laisvas bigsmile.gif Bet ankstyvi rytai, tikrai nieko gero blink.gif Neišsimiegu, nes ir naktį dar keliasi ir ieško papulio. blink.gif
Atsakyti
O mes keliamės 9-10val thumbup.gif
Pietų miegam 13-15val ax.gif
O vakare gulasi 23-24val doh.gif
Aišku viskas vyksta ne minučių tikslumu schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
keliasi 7,30-8,30val
pietu miega 14-16val
miegot einau 22,30-23,30val
Atsakyti
bigsmile.gif Kaip jums pavydziu.........
Maniskis keliasi 6.00
Pietu miega nuo 11 iki 14val
naktinis miegutis pas musu 8val.
Bandziau visaip ir veliau vesti, ale vistiek 6.00ryto jis jau pareina pas musu i kambari..... bigsmile.gif
Vyturiukas bus mano maziukas, o kartu ir broliui neleidzia miegoti, bo reikia draugijos jam.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 03 27, 01:39)
bigsmile.gif Kaip jums pavydziu.........
Maniskis keliasi  6.00
Pietu miega nuo 11 iki 14val
naktinis miegutis pas musu 8val.
Bandziau visaip ir veliau vesti, ale vistiek 6.00ryto jis jau pareina pas musu i kambari..... bigsmile.gif
Vyturiukas bus mano maziukas, o kartu ir broliui neleidzia miegoti, bo reikia draugijos jam.. blink.gif

Manau turėtų išaugti iš to vyturiuko. Maniškė irgi 6 keldavosi, bet dabar kuo didesnė tuo ji vėliau keliasi. Dabar dar kai laikas pasikeitė, tai išvis. Alpėja, kai reikia pabust 8 val.
Atsakyti
o maniskis irgi keliasi ryte apie 7-8h, pietu gulam apie 13-14, pamiega pora valandu ir vakare 21h jau vos gyvas, kaip nori miego. Aisku, kad buna ir kitaip kartais ir du kartus per diena pamiega...o nakti irgi iesko papuko kokius tris kartus... doh.gif
Atsakyti
Mano maziui miegas apskritai sventas dalykas. Jei nera galimybes pamiegoti pietu, tai apie penkta valanda jau gali stovedamas uzmigti smile.gif Ir vakare geriau devinta jau miegoti, nors gali pabuti ir ilgiau, bet jau buna sunkiai sukalbamas. ryte 7- 7.30 jau gyvas. Pienelio gerti. Nors po to mielai pagulineja "dideleje lovoje"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke115: 01 balandžio 2006 - 12:54
o mes keliamės 6-7val. bigsmile.gif
pietų miegelio miegam du sykius nuo 11-12val. ir 16-17val.
na o nakčiai gulamės vėlai -23val.seniau būdavo,kad ir 24val. doh.gif
Atsakyti
mes keliamės apie 8 val, bet kartais ir vėliau.Pietų einam miegoti visąlaiką 13val ir miegame apie 2-3val. o nakčiai visada 22val.
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2006 04 01, 08:15)
Manau turėtų išaugti iš to vyturiuko. Maniškė irgi 6 keldavosi, bet dabar kuo didesnė tuo ji vėliau keliasi. Dabar dar kai laikas pasikeitė, tai išvis. Alpėja, kai reikia pabust 8 val.

g.gif Net nezinau ka galvoti, gal jis dar vis LT laiku gyvena? blink.gif O jei rimtai nesinori ju guldyti 8 ale jei nuvedu 10 tai ryte vistiek anksti bundasi. Nepadeda net HorliX tai tokis mixas dedamas i pienuka, pries miega.

QUOTE(BITUTE 27 @ 2006 04 01, 15:47)
o mes keliamės 6-7val. bigsmile.gif
pietų miegelio miegam du sykius nuo 11-12val. ir 16-17val.
na o nakčiai gulamės vėlai -23val.seniau būdavo,kad ir 24val. doh.gif

smile.gif Gerai kai vaikas pietu miega du syk. Mano nei vienas nemiegojo po du sykius............Pavydziu baltai tau....
Atsakyti
na su pietu miegu mes nuo mazens turejome problemu,pavyzdziui buvo toks periodas kai jam buvo 6men. kad miegodovo lygiai 30min. ir ne ilgiau.dabar jam 2.2m tai as jam sakau,kad mes einam abu tik paguleti i lova,gulim,kartais pasakam skaitom,filmuka paziurim,as ji pasupu,pasikalbam,suvynioju i kaldryte kaip maza leliuka ir dar nemazai gudrybiu tenka panaudoti kol ateina dede miegas biggrin.gif
Atsakyti
Pavydžiu mamytėms, kurios rytais leliukus žadina, o ne jie jas... biggrin.gif

O pietų miegas mano abiems vaikams - šventas reikalas. Kai buvo mažulėlis - sūnus iš viso galėjo nemiegoti per parą - zombiu buvau pati pavirtus, bet su amžium viskas keitėsi. Dabar jam 3 m. - ir miegas dar labai labai labai reikalingas, nes be jo - apie kokia 17-18 val. pasidaro nesukalbamas iserikas ir kaip čia viena mamytė buvo pasakius - gali užmigti eidamas. Tik va su amžium paguldyti pietų sunkiau darosi doh.gif . Va su mergyte - vienas malonumas - miegas pagal visas taisykles, tik kad rytais irgi ilgai nesimiega, bet su brolio "pagalba".... biggrin.gif
Atsakyti