Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

o mes dažniausiai miegam du kartus dienoj, pietų miegas tai jau šventas dalykas, o va vakarinio miegelio būna kad ir nemiegam ax.gif
Atsakyti
o mano lelius eina miegot tik tada kai ir mama eina,apie 10 kartais net 11 val. vakaro.ir ismiega irgi iki kokiu 10 ryto.tai kai nakti ismiega 12 valandu tai ir pietu miego jo neuzmigdysiu,o jei neismiega tu 12 val. tai diena pats atsigula ir 'damiega' ta skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 04 01, 16:47)
o mes keliamės 6-7val. bigsmile.gif
pietų miegelio miegam du sykius nuo 11-12val. ir 16-17val.
na o nakčiai gulamės vėlai -23val.seniau būdavo,kad ir 24val. doh.gif

Pas mus viskas tas pats tik dūkryte ilgiau pamiega jei broliukas nepažadyna nes ji miegaliukė pas mane
Atsakyti
Mes esam iš tų kai mamytė pati turi pasižadinti vaiką, nes kitąkart ir 10:30, o ji vis dar miega. Miegoti einam apie vienuoliktą, o keliamės irgi panašiai. Dar kartais tenka užspausti ir pietų miegučio, nes ypač dabar kai taip karštą į laukelį nelabai dienos metu einam, todėl norisi, kad vaikas pailsėtų.
Atsakyti
dėkui die, vaikinas miega pietų miego ~2h. Taip pripratau prie tų "laisvų valandų", kad visai nelaukiu laiko, kai jų nebebus biggrin.gif
Atsakyti
savo suneli taip pat galiu priskirti prie megstanciuju pamiegoti 4u.gif ryta keliasi 8.30-9 val.,vakare eina miegoti 21-21.30 na o pietu miegelio miega 2-3 valandas smile.gif kartais ir 4 ismiega,tada jau zadinu,nes neaisku,kaip bus vakare...bet nieko,tokiu paciu laiku nueina miegoti.stai irdabar,miega jau 3,5 val. pietu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergyte keliasi 7val
Pietu miega 1.5 valandos
O nakties miegas nuo 21val.

Nors daznai buna, kad pietu miego migdau, migdau, o ji taip ir neuzmiega. Taip prasikankinam 1.5 val, o ji vis tiek nemiega doh.gif Bet bent jau nakties miego eina valanda anksciau thumbup.gif
Atsakyti
Mes keliamės 8-9val.
Pietų miegas12-14val.
Einam miegoti 21-22val.

pietų užmiega pats be supimų ir migdymų rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dabar einam vakare miegoti 22val,
kekiames 9val
pietu miegas nuo 14val iki kada ji nori,buna kartais net 3val išmiega.O kartais tik 30min.
Magiausia,kad nei vakare,nei per piet migdyti nreikia,tik paguldau į lovyte ir ji pati užmiega thumbup.gif
Atsakyti
Mes keliames ryte apie 10.30, būna ir 9 ryto, pietų miegelio einame 14-15 val. priklausomai kada ryte atsikėlėme, vakare einame miegoti apie 23-24 val. Pietų miego užmiega be problemų pati lovytėje arba sedėdama man ant kelių, supti nereikia , svarbiausia įjungti muziką, būtinai Kylie Minogue arba U2 lotuliukas.gif . Išmiegame apie dvi valandas, būna užtenka ir vienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytule: 19 rugpjūčio 2006 - 23:39
mano sunelis miega vis dar 2 kartus
Atsakyti
Kaip gerai kai mazieji yra priprate miegoti vienodu laiku, mano mazoji keliasi kada nori kartais 7.00 kartais 11.00 o su pietu miegupati didziausia problema, kartais uzmigdau 12.00 o kartai prasikankinu iki 16.00 kol ji uzmiega..... doh.gif toks jausmas kad vaikas bijo kazka praleisti miegodamas, lygiai taip pat nakciai ruosiames.... kartais ir iki 01.00 doh.gif
Atsakyti