Nemiegam visai nuo 2 m. maždaug.
Miega pupa pietu miega visada, nera labai sudetinga uzmigdyt, tik reikia salia guleti. Ir vakare irgi tik su manim uzmiega, laukia kol i lova ateisiu. Ir kaip vaikai patys uzmiega

Maniškė miega, dar du kartus dienoj. Ryte numiega apie 10,30 iki 12 panašiai, paskui pietų miegeli nuo 15 iki 16,30. ir naktinio miego einam 9 val vakaro, ir keliamės 9 ryte

Miegam karta i diena, apie pietus, bet nevienodu laiku, mazdaug po 1-2h
.

Musiskiui - 2m 8men. Jau keli menesiai dienomis nenori miegoti. Kartais pavyksta uzmigdyti, tada miega kokias 2 val, bet kartais vos ne valanda tie migdymai uztrunka su visais knyguciu skaitymais:oh Bet daznai nemiega ir baigta, net jei ir kelesi ryte kokia 6-a, matosi, kad pavarges, bet "kovoja" iki galo. Paskui pavakary pasidaro ypac irzlus, hiperaktyvus
Galu gale, jei kur pavakary issiruosiam, nuluzta masinoje kokia 17-val, kas nieko gero, nes atsibunda piktas, vakare tada nenori laiku eiti miegoti
Ka daryti?

Ka daryti?

Mano sunelis tai eina miegoti,bet kartu turiu atsigulti ir ji glostyt,tada greitai uzmiega,o jau vakare guldau ir pats uzmiega.Tai dar tokiu problemu neturim su nemieguojamu.

SveikutĖs
, na mes vienu metu irgi turejom problemėlę su miegeliu, bet dabar jau viskas gerai, einam pietų miegelio, tik vat reikia paskaityti pasaką prieš miegą
. Sveika mūsų mažiukams miegelis per pietus,o ir mes šiek tiek galim pailsėti tuo metu. Kažkur skaičiau, kad net ir pirmokėliui grįžusiam iš mokyklos labai sveika pagulėti, nebūtina miegoti.

mes miegam dar 2kartus

Mano pupa pietu miegelio ismiega 2-2,5val,aisku jei niekas netrukdo ir buna tylu

Mano vaikinas ismiega 2-4 val