QUOTE(Aprile @ 2008 06 17, 20:59)
Sveikutės labai ieškojau šios temelės tad kelių ją į viršų
Labai reikia, kad atsilieptų mamytės, kurių vaikučiai atsisako miegoti pietų miegelio
Bet ne šeip sau, nes pas mus sitacija labai kebloka.
Beveik du metelius sunytis valgė mano pienuką ir buvo pripratęs užmigti su papuliu. Bet atėjo tokia diena, kai nutariau atjunkyt ir košmaras prasidėjo
Atsirado protestas
visiškas prieš pietų miega. Visai nepergyvenčiau, jei normaliai išlauktų vakaro ir užmigtu. Bet jis nuo penkių toks zyzlys pasidaro, čia tik gražioj formoj išsireiškiau, nes jam akivaizdžiai reik pietų. Vaikšto, kaip zombis verkia rėkia nežino ko pats nori ir neįsivaizduoju ką daryti jei dar taip ir toliau tesis reiks ne tik jam bet ir man raminamųjų. Būnam ir grynam ore, bet apsoliučiai niekas nepadeda
Mamytės, kuriom taip buvo gal nuraminsit kiek laiko pas jus vyko šis persilaužimas 

Labai reikia, kad atsilieptų mamytės, kurių vaikučiai atsisako miegoti pietų miegelio

Beveik du metelius sunytis valgė mano pienuką ir buvo pripratęs užmigti su papuliu. Bet atėjo tokia diena, kai nutariau atjunkyt ir košmaras prasidėjo

Mums buvo kazkiek panasiai, tik gerokai ankstesniame amziuje, mes ivedem ciulptuka. Daugiau jis mums nereikalingas tik uzmigimui.
Siaip keliames apie 10, pietu miegot einam apie 13, tik siandie kazkas nutiko ir tik 14.30 uzmigo, kai yra ciulptukas ir jos medziagos skiautele jokiu miego problemu neturim.
Pritariu mamai sakiusei kad reikia miego ritualu