Liepsnele, tu cia pas mus eksperte - galima taves paklaust?
Man rodos mano organizmas visai isprotejo. Klausiau jau ginekologes konsultacijoj bet jinai visada taip lakoniskai atsako..

na dar kol kas visai neatsake..
Taigis uzpraeita menesi nedariau pertraukos tarp pakuociu, uztat pradejo tepliot likus mazdaug savaitei iki pakuotes pabaigos. Suprantu kad taip gali but - net instrukcijoje rasoma kad tepliojimas galimas nedarant pertraukos. Tik va kad man buvo ne tepliojimas o tikru tikriausios mmm - su gausiu kraujavimu, pilvo skauskais, etc.

Tas "dziaugstas" tesesi visa savaite uzbaiginejant antra pakuote ir dar visa pertrauka tarp pakuociu. Vienzo - dvi savaites (!!!)

Nusprendziau kad nuo siol darysiu visas pertraukas. Pradedu nauja pakuote (po tu 7 dienu pertraukos). Ir va tau kad nori - likus 7 tabletem iki jos pabaigos vel prasideda mmm! Nu vel netepliojimas nes kraujavimas tikrai gausus ir vel tie pilvo skausmai

Tai kaip sita dalyka paaiskint? Juk pertrauka dariau! KT taip pat geriu jau daugiau nei metus - organizmas lyg ir turejo priprast! Iki siol viskas buvu ciki-piki - kaip laikrodukas
Tai kas cia man darosi?
Nes jau pradedu panikuot kad taip nera gerai - gausios mmm trunkancios po dvi savaites dvieju menesiu laikotarpyje!
Aciu!!!