Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

O kas cia per ampules is haushkos??

O del vandenuko, jauciu paciai reikes issisukti i bizni ir varyt hidrolatus, tik vat truksta irangos ir darzo su zolelemis lotuliukas.gif Manau tikrai pigiau kainuotu g.gif

O gal rimtai pabandyt...??? Gal kas pasirasys?? Vis tik reiktu ir medic. ar chemiko issilavinimo..??
Atsakyti
Nu neišprusėlė aš šioj sritį doh.gif , bet nebenoriu daugiau tokia būti schmoll.gif

Paaiškinkit jūs man, tamsuolei, kaip ir kada jūs tuos hidrolatus naudojat?????
Ar prausiantis vietoj vandens, ar atsiprausus, nusivalius odą vietoj "toniko", ar ant jo tepat kremą (aliejų), o gal jau pasitepusios kremu (aliejumi), hidrolatą purškiatės, o gal susidrėkinusios hidrolatu odą, visai nebetepat jokio kremo ir jokio aliejaus????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2009 02 13, 10:36)
Nu neišprusėlė aš šioj sritį doh.gif , bet nebenoriu daugiau tokia būti schmoll.gif

Ar prausiantis vietoj vandens, ar atsiprausus, nusivalius odą vietoj "toniko", ar ant jo tepat kremą (aliejų), o gal jau pasitepusios kremu (aliejumi), hidrolatą purškiatės, o gal susidrėkinusios hidrolatu odą, visai nebetepat jokio kremo ir jokio aliejaus????? g.gif

Seip imanomi visi tavo isvardyti atvejai biggrin.gif Bet dauguma naudoja vietoj toniko, vatos tamponeliu sudrekina arba uzpurskus ant veido mirksiukas.gif
O poto galima teptis kt kosmetika 4u.gif

Tai nera norinciu ikurti bizniuko? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 13 vasario 2009 - 11:10
QUOTE(Deimira @ 2009 02 13, 11:36)

na hidrolatu aisku, galima praustis (vietoj vandens naudot), bet labai jau brangu butu.. dazniausiai tai naudojam hidrolatus vietoj toniko smile.gif po to tepam aliejuka ant dregno veido arba krema.. jei oda nereikalauja nei aliejaus, nei kremo, tai galima ju ir netept.. ir seip hidrolatas gerai pasipurkst dienos begyje smile.gif
Atsakyti
Kalbate tik apie vandeni, o kaip roziu aliejus, ka daro, koks poveikis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 13, 19:56)
Kalbate tik apie vandeni, o kaip roziu aliejus, ka daro, koks poveikis?  4u.gif

apie aliejukus kalbama cia: http://www.supermama...?...97319&st=60
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 15, 23:10)

bigsmile.gif Aciu uz nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
hm... rožių žiedlapius (sausus arba dar "gyvus") užplikius vandeniu ir per naktį palikus negaunamas rožoų vanduo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 20, 15:01)
hm... rožių žiedlapius (sausus arba dar "gyvus") užplikius vandeniu ir per naktį palikus negaunamas rožoų vanduo?  blush2.gif

negaunamas biggrin.gif gausis roziu nuoviras...
roziu vanduo gaunamas distiliuojant rozes (ziedlapius)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 20, 17:14)
negaunamas  biggrin.gif  gausis roziu nuoviras...
roziu vanduo gaunamas distiliuojant rozes (ziedlapius)..

nu gerai, gal būt čia rožių nuoviro vanduo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 20, 16:01)
hm... rožių žiedlapius (sausus arba dar "gyvus") užplikius vandeniu ir per naktį palikus negaunamas rožoų vanduo?  blush2.gif

tikrai ne taip gaunamas rožių vanduo tikrai tikrai procesas daug sudėtingesnis , o kad butų taip paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
O man cia toks klausimukas iskilo....
Ar tas stebuklingas roziu vanduo kartais nebalina odytes? Ketinu ji isgyti, bet i soliariuma kartais uzsuku...
Atsakyti