Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 19:49)
visai ne, LT sertifikuoto 1 ml kainuoja 110, bet zinoma galima nusipirkti ir dar brangesnio  ax.gif

o ka su tuo 1 ml gali nuveikti?
o as maniau, kad roziu vanduo panaceja nuo visu bedu oda... keista, kad gali netikti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 03 19, 17:08)
o as maniau, kad roziu vanduo panaceja nuo visu bedu oda... keista, kad gali netikti.

Kunigunda cia parase eterinio aliejuko kaina..

roziu vanduo Kvapu namuose kainuoja apie 35 lt (pamirsau kiek tiskliai) uz 100 ml
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 03 19, 16:08)

1 ml yra apie 20 lasu -tad juos naudoju kremams veido, paakiu -man uztenka. Tokio aliejaus zinoma, i vonia nelasinsiu, bet galima pasigaminti kuno krema su juo bei pamaisyti kitu EA
Roziu vanduo labiau skirtas sausai, brandziai odai -tad turi drekinamuju savybiu. Jei oda isberta, purvina, inkstiruota -tai jei geriau nerolio arba levandu vanduo - nes jie normalizuoja tokios odos bukle, "pasausina" spuogelius, turi antiseptiniu savybiu ir pan.
Itin stangrinamasis yra bosveliju vanduo -tad kiekviena oda turi savo poreikius, o viena is priezasciu, kodel turima problemu su veido oda -netinkamai parinktos priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 18:49)
visai ne, LT sertifikuoto 1 ml kainuoja 110, bet zinoma galima nusipirkti ir dar brangesnio  ax.gif
kas nori randa budu  mirksiukas.gif
Man gaila zmoniu, kurie mano, kad gerdami cheminius vaistus sau kazka gero daro, bet sekmes juos perkant ir save nuodijant, bet tema ne apie tai.
Roziu vanduo -tikras, yra disliavimo budu isgautas produktas, o vaistinese ir pan. yra parduodamas vanduo su "roziu ekstraktu" (paprastai nenurodoma is kokios rusies "roziu" jis isgaunamas) -tai ir yra skiedalas, o ne roziu vanduo.
Siaip tai kai as ko nors noriu -tai apie ta dalyka bent jau zinau kas ir kaip, o ne tiesiog noriu, nes kazkur girdejau, kad toks yra  ax.gif  Gal tavo oda yra problematiska ir roziu vanduo tokiu atveju tau net netiktu

Mano oda nera problematiska ir as zinau kad roziu vanduo man tiktu..
Atsakyti
QUOTE(edutukas @ 2009 03 20, 14:34)
Mano oda nera problematiska ir as zinau kad roziu vanduo man tiktu..

tada rekomenduoju rinktis tik 100 % tikra produkta
Atsakyti
As tokia nenuorama,atleiskit,o tas roziu vanduo.. girtas pragirtas, bet ar cia labiau isitikinimas ar efektyvumas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 10:39)
As tokia nenuorama,atleiskit,o tas roziu vanduo.. girtas pragirtas, bet ar cia labiau isitikinimas ar efektyvumas? 4u.gif

Sunku pasakyti, manau, kad ji labiau tika brandesniai odytei, kuri yra pradejusi vysti. Man 28 m., as pradejau vartoti vietoj toniko, nes kazkaip veidas pro truputi pradejo"ne jauneti" biggrin.gif Na pirma karta ji pavartojus man veida kazkaip pradejo traukti smarkiai ir visa ismuse raudoniu, bet po keliu savaiciu vartojimo nieko panasaus nejauciu, lyg koki tonika naudociau, bet veidas tikrai lygesnis ir skaistesnis patapo. Beje, jei ten koks randelis ar spuogelis netycia pasirodo, tai roziu vanduo man per nakti viska uzgydo.
Atsakyti
Rytojaus pirkinys nr 1 4u.gif bet.. dar pasitikslinsiu del pirkimo vietos,nes turgu bijau as labai,gal ktur kur? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kolegija @ 2009 03 21, 11:23)
Sunku pasakyti, manau, kad ji labiau tika brandesniai odytei, kuri yra pradejusi vysti. Man 28 m., as pradejau vartoti vietoj toniko, nes kazkaip veidas pro truputi pradejo"ne jauneti" biggrin.gif Na pirma karta ji pavartojus man veida kazkaip pradejo traukti smarkiai ir visa ismuse raudoniu, bet po keliu savaiciu vartojimo nieko panasaus nejauciu, lyg koki tonika naudociau, bet veidas tikrai lygesnis ir skaistesnis patapo. Beje, jei ten koks randelis ar spuogelis netycia pasirodo, tai roziu vanduo man per nakti viska uzgydo.

nu jau, jis puikiai tinka ir nebrandziai odai, bet pvz. linkusiai pasauseti ax.gif Nesu brandi, bet saltuoju sezonu naudoju butent ji, o atsilus imu neroli mirksiukas.gif

QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 12:06)
Rytojaus pirkinys nr 1 4u.gif  bet.. dar pasitikslinsiu del pirkimo vietos,nes turgu bijau as labai,gal ktur kur? doh.gif  g.gif

Turguj ir nerastum tikro roziu vandens. Tikro galima isigyti: (jei jau gavo ispilstyta, nes penktadieni dar nebuvo atvezta)

UAB "Kvapų namai" salonas "Aromata mirabilia"
Salono adresas : M.K.Čiurlionio g. 4 (įėjimas iš kiemo), Vilnius
VILNIUJE: jogos centras "Savitri" Augustijonų g. 2-3, tel.868329273; "Idzumi" Sporto g. 12, tel.852472470; "Žalia-žalia" Šv.Stepono g. 6, tel.852122208
KAUNE: "Agnum centras", Laisvės al. 51b, I-V 16-17val. tel.862199534;
JUODKRANTĖJE: vaistinėje tel.860028173;
ALYTUJE: kosmetologijos centras "Svaja" tel. 860028173
ŠIAULIUOSE: tel.861613300.
Atsakyti
Kunigunda,kaip aciu!! wub.gif bandysiu ieskoti,nes man reikia jo,o del kainytes? blush2.gif nes vieni sako 110, kiti 47, 12lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 15:00)
Kunigunda,kaip aciu!! wub.gif  bandysiu ieskoti,nes man reikia jo,o del kainytes? blush2.gif  nes vieni sako 110, kiti  47, 12lt g.gif

apie 35 lt kainuoja (cia kur Kunigunda nurode) uz 100 ml
Atsakyti
4u.gif Labai aciu,bandysiu ieskot ryt tu salonu bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti