QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 10:49)
as parasiau kuris tiktu kur kas geriau

Papildyta:
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 10:50)
Aš naudoju rožių vandenuką iš PHYTOMER, labai fainas daikčiukas, tik tiek, kad nepigus 

Phytomer neturi jokio roziu vandens, o tik vadina taip - paziurek kokia yra 100 % roziu vandens sudetis ir savo turimo
,

QUOTE(Spicas @ 2009 03 26, 21:00)
gal kas bandet roziu vandeni tokki?
http://www.sveikipro...d...28&id=19044
arba toki?
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=73
http://www.sveikipro...d...28&id=19044
arba toki?
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=73
kaip tai ne roziu?
nu tai imeskit nors viena pvzv kur butu tas tikras vanduo

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 27, 15:19)
as parasiau kuris tiktu kur kas geriau
, bet jei ji labai nori roziu vandens -tai tegul perka ji - as savo odai atsirinkus, o kitiems belieka eksperimentuoti
Papildyta:
ar jus tema pries rasydamos nors perskaitote
Phytomer neturi jokio roziu vandens, o tik vadina taip - paziurek kokia yra 100 % roziu vandens sudetis ir savo turimo

Papildyta:

Tai kas tinka man nebūtinai tiks jums, tai kas netinka Jums nebūtinai ir man netiks, taip ir su tais eksperimentais,

Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 20:06)
Įdomiai krypsta diskusijos,

QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 19:13)
Tai kas tinka man nebūtinai tiks jums, tai kas netinka Jums nebūtinai ir man netiks, taip ir su tais eksperimentais,
kiekvienas zmogus eksperimentuoja, nes niekas kitas uz jį negali tai padaryti 
Papildyta:
na aš ir jūsų puslapiukuose nurodytose matau kad rožių, o įdomu iš ko merginos sprendžia kad ne
gal mums vaidenasi 

Papildyta:

juk parasyta roziu vanduosudetis: vanduo ir rozes

Papildyta:
dar toki radau :roziu vanduo
Papildyta:
arba toks roziu vanduo
QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 20:21)
juk parasyta roziu vanduosudetis: vanduo ir rozes 
Papildyta:
Papildyta:
arba toks roziu vanduo

Papildyta:
Papildyta:
arba toks roziu vanduo
gal kitos nemato

QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 13:23)
as tai tuo net neabejoju

QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 18:06)
nu tai perskaityk tema -kiek galima tapati per tapati rasyti

QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 18:13)
kiekvienas zmogus eksperimentuoja, nes niekas kitas uz jį negali tai padaryti 
Papildyta:
na aš ir jūsų puslapiukuose nurodytose matau kad rožių, o įdomu iš ko merginos sprendžia kad ne
gal mums vaidenasi 

Papildyta:

vieni eksperimentai buna protingi, o kiti -ne - tik tiek

dar karta sakau - perskaitykite tema ir suprasite kuo skirasi roziu vanduo nuo vandens su kazkokiu ektraktu, ar juolabiau druskos tirpalai su kazkuo

QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 19:22)
paklausiu kitaip, ar tau butu skirtumas jei parduotuveje guletu du produktai ant kuriu butu parasyta "Pienas", o pirmo sudetis butu -100 % pienas, o antro - 60 % vanduo ir 40 % pieno. Juk nerektum, kad tas antras tikrai pienas, nors taip ir parasyta, ir juolabiau jo nepirktum, nes puikiai suprastum, kad joks tai ne pienas

Tai va, tas pats yra ir su roziu vandeniu -reikia sudeti skaityti ir zinoti kas ieina i tikro roziu vandens sudeti

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 27, 20:48)
paklausiu kitaip, ar tau butu skirtumas jei parduotuveje guletu du produktai ant kuriu butu parasyta "Pienas", o pirmo sudetis butu -100 % pienas, o antro - 60 % vanduo ir 40 % pieno. Juk nerektum, kad tas antras tikrai pienas, nors taip ir parasyta, ir juolabiau jo nepirktum, nes puikiai suprastum, kad joks tai ne pienas
Tai va, tas pats yra ir su roziu vandeniu -reikia sudeti skaityti ir zinoti kas ieina i tikro roziu vandens sudeti

idomu kas ieina