Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

Aš naudoju rožių vandenuką iš PHYTOMER, labai fainas daikčiukas, tik tiek, kad nepigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 10:49)
Klausė ar tinka būtent rožių  vanduo  mirksiukas.gif o ne siūlytume  blush2.gif

as parasiau kuris tiktu kur kas geriau tongue.gif, bet jei ji labai nori roziu vandens -tai tegul perka ji - as savo odai atsirinkus, o kitiems belieka eksperimentuoti
Papildyta:
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 10:50)
Aš naudoju rožių vandenuką iš PHYTOMER, labai fainas daikčiukas, tik tiek, kad nepigus  4u.gif

doh.gif ar jus tema pries rasydamos nors perskaitote blink.gif
Phytomer neturi jokio roziu vandens, o tik vadina taip - paziurek kokia yra 100 % roziu vandens sudetis ir savo turimo
Atsakyti
aš tai net skaityt nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
, lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 27 kovo 2009 - 18:05
QUOTE(Spicas @ 2009 03 26, 21:00)

kaip tai ne roziu?
nu tai imeskit nors viena pvzv kur butu tas tikras vanduo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 27, 15:19)
as parasiau kuris tiktu kur kas geriau  tongue.gif, bet jei ji labai nori roziu vandens -tai tegul perka ji - as savo odai atsirinkus, o kitiems belieka eksperimentuoti
Papildyta:

doh.gif ar jus tema pries rasydamos nors perskaitote  blink.gif
Phytomer neturi jokio roziu vandens, o tik vadina taip - paziurek kokia yra 100 %  roziu vandens sudetis ir savo turimo

Tai kas tinka man nebūtinai tiks jums, tai kas netinka Jums nebūtinai ir man netiks, taip ir su tais eksperimentais, mirksiukas.gif kiekvienas zmogus eksperimentuoja, nes niekas kitas uz jį negali tai padaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 20:06)
kaip tai ne roziu?

Įdomiai krypsta diskusijos, lotuliukas.gif na aš ir jūsų puslapiukuose nurodytose matau kad rožių, o įdomu iš ko merginos sprendžia kad ne doh.gif gal mums vaidenasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 19:13)
Tai kas tinka man nebūtinai tiks jums, tai kas netinka Jums nebūtinai ir man netiks, taip ir su tais eksperimentais,  mirksiukas.gif kiekvienas zmogus eksperimentuoja, nes niekas kitas uz jį negali tai padaryti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Įdomiai krypsta diskusijos,  lotuliukas.gif  na aš ir jūsų puslapiukuose nurodytose matau kad rožių, o įdomu iš ko merginos sprendžia kad ne  doh.gif  gal mums vaidenasi  lotuliukas.gif

juk parasyta roziu vanduosudetis: vanduo ir rozes biggrin.gif
Papildyta:
dar toki radau :roziu vanduo
Papildyta:
arba toks roziu vanduo
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 20:21)
juk parasyta roziu vanduosudetis: vanduo ir rozes  biggrin.gif
Papildyta:
dar toki radau :roziu vanduo
Papildyta:
arba toks roziu vanduo

gal kitos nemato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 13:23)
aš tai net skaityt nemoku  lotuliukas.gif

as tai tuo net neabejoju doh.gif

QUOTE(Spicas @ 2009 03 27, 18:06)
kaip tai ne roziu?

nu tai perskaityk tema -kiek galima tapati per tapati rasyti doh.gif

QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 18:13)
Tai kas tinka man nebūtinai tiks jums, tai kas netinka Jums nebūtinai ir man netiks, taip ir su tais eksperimentais,  mirksiukas.gif kiekvienas zmogus eksperimentuoja, nes niekas kitas uz jį negali tai padaryti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Įdomiai krypsta diskusijos,  lotuliukas.gif  na aš ir jūsų puslapiukuose nurodytose matau kad rožių, o įdomu iš ko merginos sprendžia kad ne  doh.gif  gal mums vaidenasi  lotuliukas.gif

vieni eksperimentai buna protingi, o kiti -ne - tik tiek mirksiukas.gif
dar karta sakau - perskaitykite tema ir suprasite kuo skirasi roziu vanduo nuo vandens su kazkokiu ektraktu, ar juolabiau druskos tirpalai su kazkuo unsure.gif
Atsakyti
o as uzsisakiau toki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 27, 19:22)
gal kitos nemato  doh.gif

paklausiu kitaip, ar tau butu skirtumas jei parduotuveje guletu du produktai ant kuriu butu parasyta "Pienas", o pirmo sudetis butu -100 % pienas, o antro - 60 % vanduo ir 40 % pieno. Juk nerektum, kad tas antras tikrai pienas, nors taip ir parasyta, ir juolabiau jo nepirktum, nes puikiai suprastum, kad joks tai ne pienas schmoll.gif
Tai va, tas pats yra ir su roziu vandeniu -reikia sudeti skaityti ir zinoti kas ieina i tikro roziu vandens sudeti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 27, 20:48)
paklausiu kitaip, ar tau butu skirtumas jei parduotuveje guletu du produktai ant kuriu butu parasyta "Pienas", o pirmo sudetis butu -100 % pienas,  o antro - 60 % vanduo ir 40 % pieno. Juk nerektum, kad tas antras tikrai pienas, nors taip ir parasyta, ir juolabiau jo nepirktum, nes puikiai suprastum, kad joks tai ne pienas  schmoll.gif
Tai va, tas pats yra ir su roziu vandeniu -reikia sudeti skaityti ir zinoti kas ieina i tikro roziu vandens sudeti  tongue.gif

idomu kas ieina g.gif nerandau tokios info.
Atsakyti