QUOTE(Shiwa @ 2011 09 13, 11:55)
Kaip idomiai nekokybiski ekologiski produktai, man neteko to matyti, o kas tau nepatiko, gal net firmas atsimeni. Pasidalink informacija, kad ir kitos "neuzsirautu"
Kadangi pati esu susijusi su marketingu, tai galiu drąsiai teigti, kad pasaulis šiuo metu tikrai naudojasi "ekologija", nes nori kuo daugiau parduoti.. Net jeigu ant produkto, prekės ar pakuotės yra ženklai, informuojantys, kad tai yra ekologiškas produktas, jis tikrai nebūtinai yra toks. Pvz.: konkrečiai esu susidūrusi su aliejumi skirtu kūdikiams, ant kurio buvo pridėta gal kokie 3 "ekologiją" ir "natūralumą" įrodantys ženklai, užrašai ir t.t., o realiai produktų sertifikavimo įstaigoje išsiaiškinome, kad jo sudėtyje yra neleistinų cheminių medžiagų.. Sertifikatus kai kurios įmonės gauna dėl to, kad žmonės norį ir ieško ekologiškų produktų ir juos perka, bet kartais po tais visais dalykais slepiasi gražiai aprašytos katės maiše ir ne kokybė, kai kurie produktai vadinami ekologiškais vien dėl to, kad juose yra šiek tiek mažiau kenkiančių medžiagų organizmui, bet dalis visokių konservantų ten vis tiek yra
Tikrai būkite atidžios!

visada bandykite, žiūrėkite ir aklai netikėkite net sertifikatais