Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

QUOTE(mėnulis @ 2011 09 12, 19:54)
nepasakyciau, kad kaina labai jau gera

Pritariu, ekologiški panašiai kainuoja kaip šitas, o tai čia tik natūralus. Aš jau geriau ekologišką rinkčiausi už tokią kainą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiwa: 13 rugsėjo 2011 - 08:40
O kuo skiriasi natūralus nuo ekologiško? smile.gif aišku, čia kiekvieno teisė rinktis.... bet šiandieną taip stipriai veikia ta "ekoMada", nuolat susiduriu su nekokybiškais rinkoje parduodamais "ekologiškais" produktais, todėl tiesiog dalinuosi su jumis mano manymu geru produktu... išbandžiau ir man asmeniškai labai patiko.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatishka @ 2011 09 13, 11:13)
O kuo skiriasi natūralus nuo ekologiško? smile.gif aišku, čia kiekvieno teisė rinktis.... bet šiandieną taip stipriai veikia ta "ekoMada", nuolat susiduriu su nekokybiškais rinkoje parduodamais "ekologiškais" produktais, todėl tiesiog dalinuosi su jumis mano manymu geru produktu... išbandžiau ir man asmeniškai labai patiko..  thumbup.gif

esu pirkus roziu vandeni naturalu, uz 9 lt, 200 ml. "Dabur". Man jis puikus. O cia moketi tiek neaisku uz ka. Ekologiskas skiriasi tuo, kad auginime draudziama naudoti trasas, chemikalus ir panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 rugsėjo 2011 - 11:49
QUOTE(Simpatishka @ 2011 09 13, 11:13)
O kuo skiriasi natūralus nuo ekologiško? smile.gif aišku, čia kiekvieno teisė rinktis.... bet šiandieną taip stipriai veikia ta "ekoMada", nuolat susiduriu su nekokybiškais rinkoje parduodamais "ekologiškais" produktais, todėl tiesiog dalinuosi su jumis mano manymu geru produktu... išbandžiau ir man asmeniškai labai patiko..  thumbup.gif

Kaip idomiai nekokybiski ekologiski produktai, man neteko to matyti, o kas tau nepatiko, gal net firmas atsimeni. Pasidalink informacija, kad ir kitos "neuzsirautu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2011 09 13, 12:55)
Kaip idomiai nekokybiski ekologiski produktai, man neteko to matyti, o kas tau nepatiko, gal net firmas atsimeni. Pasidalink informacija, kad ir kitos "neuzsirautu" smile.gif

tiesiog taip uzsiima reklama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 13, 11:45)
esu pirkus roziu vandeni naturalu, uz 9 lt, 200 ml. "Dabur". Man jis puikus. O cia moketi tiek neaisku uz ka. Ekologiskas skiriasi tuo, kad auginime draudziama naudoti trasas, chemikalus ir panasiai.

blink.gif už tokią kainą esu mačiusi tik vandenį su rožių ekstraktu, kuris ir vadinamas rožių vandeniu, tik nieko bendro su tikru vandeniu neturi, nebūkite naivios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 09 13, 16:07)
blink.gif  už tokią kainą esu mačiusi tik vandenį su rožių ekstraktu, kuris ir vadinamas rožių vandeniu, tik nieko bendro su tikru vandeniu neturi, nebūkite naivios  doh.gif

nesu naivi, tai buvo isparduotuveje. ji galima pilti ir i maista, gerimus. beto nemanau, kad nera rizikos nusipirkti vandens su ekstraktu uz didesne kaina, jei jis nera aiskiai sertifikuotas. O jei ir pirkau, tuomet oda puikiai nuramina sis "roziu vanduo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 rugsėjo 2011 - 16:19
QUOTE(Shiwa @ 2011 09 13, 11:55)

Kadangi pati esu susijusi su marketingu, tai galiu drąsiai teigti, kad pasaulis šiuo metu tikrai naudojasi "ekologija", nes nori kuo daugiau parduoti.. Net jeigu ant produkto, prekės ar pakuotės yra ženklai, informuojantys, kad tai yra ekologiškas produktas, jis tikrai nebūtinai yra toks. Pvz.: konkrečiai esu susidūrusi su aliejumi skirtu kūdikiams, ant kurio buvo pridėta gal kokie 3 "ekologiją" ir "natūralumą" įrodantys ženklai, užrašai ir t.t., o realiai produktų sertifikavimo įstaigoje išsiaiškinome, kad jo sudėtyje yra neleistinų cheminių medžiagų.. Sertifikatus kai kurios įmonės gauna dėl to, kad žmonės norį ir ieško ekologiškų produktų ir juos perka, bet kartais po tais visais dalykais slepiasi gražiai aprašytos katės maiše ir ne kokybė, kai kurie produktai vadinami ekologiškais vien dėl to, kad juose yra šiek tiek mažiau kenkiančių medžiagų organizmui, bet dalis visokių konservantų ten vis tiek yra smile.gif

Tikrai būkite atidžios! smile.gif visada bandykite, žiūrėkite ir aklai netikėkite net sertifikatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatishka @ 2011 09 14, 12:15)
Kadangi pati esu susijusi su marketingu

roziu vandens? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 14, 14:05)
roziu vandens? smile.gif

Ne smile.gif
Atsakyti
Kol kas esu naudojusi tik akomos roziu vandeni-patiko, bet norisi ir kazka kito pabandyti...
o kas naudojote is assorti.lt , kokie atsiliepimai ? ax.gif
Atsakyti
Naudoju Akomos antrą buteliuką. Labai patinka, kasdienė nepamainoma priemonė. Mano oda linkusi į alergijas, dažnai aplanko dermatitas. Rožių vanduo ramina, neleidžia išsausėt, gaivina.
Atsakyti