Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

QUOTE(*Monika* @ 2012 07 16, 19:55)
Na as savo pirmaji roziu vandeni butent ir pirkau sios firmos. Ka galiu pasakyti, kadangi neturiu su kuo palyginti tai gan neblogas man pasirode, aromatingas. Nors pradzioj pries ji isigydama galvojau "man rozes patinka, patiks ir roziu vanduo savo aromatu" bet tiesa sakant pirma karta tik ji pauoscius nelabai man patiko kvapas, o daba tai super, pripratau ir net labai patinka smile.gif
Bet va noreciau nuomoniu is merginu bandziusiu tiek sios firmos, tiek kurios nors kitos firmos vandeni, kad galetumete palyginti ar skiriasi jie. Ar nera mano naudojamas prastesnis, ar verta isigyti brangesni, nes butent sis vanduo yra palyginti pigus..
Nors kiek internete ziurinejau, tai visu ju kilmes salis daugiausiai yra Bulgarija, kaip ir sito..

apart KN nesu bandžiusi kito, tai komentuoti negalėčiau. Turint omeny, kad rožių vandenį geriu, linkusi pirkti patikrintą produktą ax.gif Kaukėms naudoju aroma-zone hidrolatus

Atsakyti
QUOTE(*Monika* @ 2012 07 16, 20:55)
Bet va noreciau nuomoniu is merginu bandziusiu tiek sios firmos, tiek kurios nors kitos firmos vandeni, kad galetumete palyginti ar skiriasi jie. Ar nera mano naudojamas prastesnis, ar verta isigyti brangesni, nes butent sis vanduo yra palyginti pigus..

Aš irgi tik kol kas tik "Naujosios barmunės" fasavimo naudoju, neturiu su kuo palyginti, bet man tinka ir patinka, ir jei neišlįs kokių trūkumų, tai gal brangesnių ir neieškosiu. Tiesa, NB jiems liepą 30 % nuolaida, tai dar ir levanų įsigijau - irgi patinka.
Kol kas laikau šiuos produktus metų kosmetikos atradimu smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2012 07 16, 21:28)
apart KN nesu bandžiusi kito, tai komentuoti negalėčiau. Turint omeny, kad rožių vandenį geriu, linkusi pirkti patikrintą produktą  ax.gif Kaukėms naudoju aroma-zone hidrolatus

O kaip jis geriamas - skiesti reikia? Dabar šalia neturiu, bet ant to NB etiketės, man rodos, parašyta, kad tik išoriniam naudojimui jis skirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 07 17, 08:51)
Aš irgi tik kol kas tik "Naujosios barmunės" fasavimo naudoju, neturiu su kuo palyginti, bet man tinka ir patinka, ir jei neišlįs kokių trūkumų, tai gal brangesnių ir neieškosiu. Tiesa, NB jiems liepą 30 % nuolaida, tai dar ir levanų įsigijau - irgi patinka.
Kol kas laikau šiuos produktus metų kosmetikos atradimu smile.gif
O kaip jis geriamas - skiesti reikia? Dabar šalia neturiu, bet ant to NB etiketės, man rodos, parašyta, kad tik išoriniam naudojimui jis skirtas ax.gif

Geležinė taisyklė - ant veido tik tai kas tinka į vidų, žinoma, yra tam tikrų išimčių, bet jei hidrolato negalima gerti - su juo kažkas negerai. Hidrolatas -tai distiliuotas vanduo, kurį drąsiai galima gerti. Juk arabų, indų pasaulyje rožių vanduo naudojamas maisto gamybai, jis parduodamas kaip pas mus koks mineralinis - buteliais.
Aš ant pusės litro vandens pilu arbatinį šaukštelį rožių vandens, galima citrinos įdėti, pasilepinimui ir kokios rudojo cukraus - čia jau limonadas gaunasi biggrin.gif
Dar KN turi ir spec lašų į vandenį ir gaunasi "rožių vanduo gėrimui"
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 07 17, 11:46)
Geležinė taisyklė - ant veido tik tai kas tinka į vidų,

Esu girdėjusi tokią „taisyklę“, bet pati šiai sektai nepriklausau, tai dėl to miegu ramiai - organiškai vengiu kraštutinumų visame kame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 17 liepos 2012 - 17:16
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 07 17, 10:46)

Aš ant pusės litro vandens pilu arbatinį šaukštelį rožių vandens, galima citrinos įdėti, pasilepinimui ir kokios rudojo cukraus - čia jau limonadas gaunasi  biggrin.gif
Dar KN turi ir spec lašų į vandenį ir gaunasi "rožių vanduo gėrimui"

O kokia prasme gerti roziu vandeni? Ka jis naudingo organizmui duoda, apart maloniu pojuciu? tiesiog labai idomu pasidare blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as taip pat naudoju roziu vandenuka smile.gif ir man labai patinka tas gaivumas...mm.. wub.gif
Atsakyti
Rožių vanduo man padeda atsibusti ryte smile.gif Kai apsipurškiu veidą ir pasitepu kokiu nors aliejuku (kokosų, sviestmedžio, monoi de tahiti), iškart pražvalėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 07 17, 17:16)
Esu girdėjusi tokią „taisyklę“, bet pati šiai sektai nepriklausau, tai dėl to miegu ramiai - organiškai vengiu kraštutinumų visame kame.

aš tik pateikiau informaciją apie hidrolatus, nes buvo užklausta dėl jų kokybės, o jau kaip jūs tą informaciją naudosite ir taikysite - jūsų reikalas. jūs gal ir trešnes, ant kurių būtų parašyta tik išoriniam naudojimui valgytumėte, aš ne - ir tai joks ne kraštutinumas, tiesiog kitoks suvokimas, kuris vieniems įdiegiamas nuo vaikystės, o kitiems su metais ateina, tretiems - niekada ax.gif
Kam reikės - tas įvertins

QUOTE(Stichija @ 2012 07 18, 08:49)
O kokia prasme gerti roziu vandeni? Ka jis naudingo organizmui duoda, apart maloniu pojuciu? tiesiog labai idomu pasidare  blush2.gif  4u.gif

Pirmiausia,man labai patinka rožių kvapas, labai. Antra, skanu. Trečia, tai moteriškas "hormonas". Šiaip, galima http://aromata.lt/ko.../roziu-papildai daugiau visko pasiskaityti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 07 20, 10:41)
aš tik pateikiau informaciją apie hidrolatus, nes buvo užklausta dėl jų kokybės, o jau kaip jūs tą informaciją naudosite ir taikysite - jūsų reikalas. jūs gal ir trešnes, ant kurių būtų parašyta tik išoriniam naudojimui valgytumėte, aš ne - ir tai joks ne kraštutinumas, tiesiog kitoks suvokimas, kuris vieniems įdiegiamas nuo vaikystės, o kitiems su metais ateina, tretiems - niekada  ax.gif
Kam reikės - tas įvertins

Reziumė: vis kas mąsto kitaip nei jūs - klaidatikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 07 20, 09:41)
Pirmiausia,man labai patinka rožių kvapas, labai. Antra, skanu. Trečia, tai moteriškas "hormonas". Šiaip, galima http://aromata.lt/ko.../roziu-papildai daugiau visko pasiskaityti

Dekui labai 4u.gif Kazkaip po jusu posto " uzsikabinau " ant to vartojimo i vidu, tai isstudijavau ir rusu, vokieciu, anglu, ispanu forumus , ir itariu, kad ir as " sesiu " ant tokio vartojimo budo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O jei domina,tai as visada perku ELEVITA parduotuvej. Tikrai kainos yra thumbup.gif ,net juokinga,ir didelis pasirinkimas aliejuku ir sviestuku,taip pat roziu vandeni perku irgi ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 07 20, 18:00)
Reziumė: vis kas mąsto kitaip nei jūs - klaidatikiai rolleyes.gif

tai jūsų žodžiai, ne -mano ax.gif

QUOTE(Stichija @ 2012 07 20, 21:23)
Dekui labai  4u.gif  Kazkaip po jusu posto " uzsikabinau " ant to vartojimo i vidu, tai isstudijavau ir rusu, vokieciu, anglu, ispanu forumus , ir itariu, kad ir as " sesiu " ant tokio vartojimo budo  blush2.gif  4u.gif

dar rekomenduočiau morkų hidrolatą, kuris valo organizmą, ypač rekomenduojama kovojant su celiulitu, o ir skonis visai geras ax.gif

QUOTE(Rockson @ 2012 07 23, 10:11)
O jei domina,tai as visada perku ELEVITA parduotuvej. Tikrai kainos yra  thumbup.gif ,net juokinga,ir didelis pasirinkimas aliejuku ir sviestuku,taip pat roziu vandeni perku irgi ten bigsmile.gif

tikrai juokinga, nes eurokose ar droge per akcijas tos prekės per pus pigiau būna, o ir šiaip, turint omeny, kad tai internetinė parduotuvė -kainos turėtų skirtis nuo parduotuvinių, o ne būti net didesnės už jas doh.gif
Atsakyti