Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynas švenčiam namuose

QUOTE(Bamboskinas @ 2011 08 17, 23:11)
O kur gaut tokiu pirkt? ax.gif Maximoje maciau tik desertinius (beje, kokie cia g.gif ), Rimi pas mus nera, o krepsiuku man jau baisia reikia doh.gif  4u.gif .

as bandziau jieskoti receptu , sviestiniai krepsialiai vadinasi, bet kadangi nesu virtuozas virtuveje, tai pirkau
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 08 17, 23:11)
O kur gaut tokiu pirkt? ax.gif Maximoje maciau tik desertinius (beje, kokie cia g.gif ), Rimi pas mus nera, o krepsiuku man jau baisia reikia doh.gif  4u.gif .

pabandyk išsikepti, pigiau gausis 4u.gif ir įdomiai atrodys ant stalo smile.gif http://skanusgyvenim...o-pudingai.html
Atsakyti
Nu va, prigaminau krepsiuku is IKI, viskas suejo thumbup.gif. Pati nekepiau, nes neturejau nei laiko, nei galimybes to padaryti, taciau uzkandelemis as ir sveciai liko patenkinti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 08 22, 21:13)
Nu va, prigaminau krepsiuku is IKI, viskas suejo thumbup.gif. Pati nekepiau, nes neturejau nei laiko, nei galimybes to padaryti, taciau uzkandelemis as ir sveciai liko patenkinti rolleyes.gif .

Išduokite ką į krepšelius dėjote? g.gif
Atsakyti
Mes taip pat jau po krikštynų smile.gif
Šaltiems užkandžiams buvo pagrinde tie populiarūs krepšeliai-pirkau Bijolos cukrainėj-20vnt kainavo 4,40lt, kiek teko ieškot Vilniuje čia man pasirodė pigiausia ax.gif
Įdarą darėm tradicinį: buvo su ryžių-krabų mišraine; su lydytais sūreliais puoštais "ikrais"; su varškės (sūriais) sureliais puoštais lašiša ir žalumynais ir dar buvom lėkštę padarę su desertine varškyte puošta šilauogėmis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 08 18, 10:41)
Aciu labai 4u.gif. Begsiu pirkti tu plonesniuju thumbup.gif .

as maxinoje maciau, kaina 5.99 uz 10 , tai man per brangu tokiam dalykui...
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2011 08 23, 14:43)
Mes taip pat jau po krikštynų  smile.gif
Šaltiems užkandžiams buvo pagrinde tie populiarūs krepšeliai-pirkau Bijolos cukrainėj-20vnt kainavo 4,40lt, kiek teko ieškot Vilniuje čia man pasirodė pigiausia  ax.gif
Įdarą darėm tradicinį: buvo su ryžių-krabų mišraine; su lydytais sūreliais puoštais "ikrais"; su varškės (sūriais) sureliais puoštais lašiša ir žalumynais ir dar buvom lėkštę padarę su desertine varškyte puošta šilauogėmis.  4u.gif

Sakykite, kur ta Bijolos cukrainė g.gif ? Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(dzukija @ 2011 08 23, 21:05)
Sakykite, kur ta Bijolos cukrainė  g.gif ? Dėkoju iš anksto.

Aš tai pirkau čia prie Ukmergės g. Maximos - Baltrušaičio gatvėje ji.
O šiaip tai man rodos jų parduotuvių yra daugiau Vilniuje. Va čia pasižiūrėkit, kur jums patogiau: Bijolos kontaktai

Gražių švenčių visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaus mamytė @ 2011 06 11, 08:44)
pas mus bus 20zmoniu (su vaikais cia) tai galvoju kad 3-4kg kazkur uzmarinuosiu smile.gif

Nu nu g.gif

QUOTE(Danielitaa @ 2011 06 19, 08:59)
aha mes vakar 6 zmoniu kompanija saslykus kepem tai 4 kg mesos uzmarinavusi buvau,tai ne gabaliuko lisno neliko ,tai jei jus sakot kad 40 zmonems tik 8 kg uztenka tai  g.gif  g.gif

Ir pas mus panašiai..3 kg. tai suvalgom...
Atsakyti
labai geras ir gražus daiktas tie krepšeliai, bet kainos tikrai kandžiojasi ir svarbiausia rajonuose neįmanoma gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 09, 05:42)
labai geras ir gražus daiktas tie krepšeliai, bet kainos tikrai kandžiojasi ir svarbiausia rajonuose neįmanoma gauti unsure.gif

Yra mantingos saldytu pirkti. 16vnt apie 6Lt kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 05 09, 07:25)
Yra mantingos saldytu pirkti. 16vnt apie 6Lt kainuoja mirksiukas.gif

na ir as ikisiu savo trigrasi smile.gif krepseliai pas mus laaaabai megstamas dalykas per bet koki pasisedejima. tie kur maximoj ar iki tai tikrai brangus ir tokio malonumo nelabai sau leidziam, nors labai skanus, bet viena karta uztikau norfoje prie duonos gaminiu, na zinokit liuks, tiesa kad jie tik surus, bet ne vaisiniams krepseliams tai thumbup.gif ir kaina buvo trys litai su centais. tai verta paieskoti. ir kas is didesniu miestu gi galima ju uzsisakyti kur kepa visokius tortus, pyragus, apie kainas nieko nzn. o va berasant kilo mintis kad gal ir mazesniuose miesteliuose pakalbinus kas kepa is tu tortiniu ar atveza is didmiesciu, na kas labai nori tai tikrai randa smile.gif
o man asmeniskai tai tie saldyti mantingos schmoll.gif
Atsakyti