Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynas švenčiam namuose

mes irghi planuojame savo dukrytes krikstynas daryti namuose arba sode pas tevelius mano . 4u.gif po truputi pradedu galvoti apie papuosimus ir kokia sventine atributika 4u.gif
Atsakyti
Darėme krikštynas namuose. Buvo pakviesti 31 svečiai, atvyko 25. Labai norėjome viską organizuoti lauke, sustatėme palapines, stalus, bet dėja orai nelepini - visą dieną pralijo. Tad teko būti namuose.

Ant stalų tiesem baltas staltieses o per vidurį buvo geltona juosta, tik dėl visų lėksčių, dėja ji nelabai matėsi sad.gif . Buvau nupirkus ale žiedus servetėlems, jie popierinia. Maistą užsakinėjau iš kavinės. Į vazas norėjau pamerkti geltonas gelytes, bet prie bažnyčios daug padovanojo gelių , tai kol darėm fotosesiją, anyta jas pamerkė biggrin.gif
Įdedu keletą foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš manau jai yra galimybė daryti namose šventė tai yra nuostabu,galima visaip kaip nori papuošti ir stalą ir valgius ir šiaip visko prigalvoti.Tuo pačiu ir pinigų susitaupo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka33 @ 2013 08 22, 15:13)
Aš manau jai yra galimybė daryti namose šventė tai yra nuostabu,galima visaip kaip nori papuošti ir stalą ir valgius ir šiaip visko prigalvoti.Tuo pačiu ir pinigų susitaupo biggrin.gif

O aš sakyčiau atvirkščiai - jei yra galimybė - daryti tik ne namuos. Juk ir pačiai norisi švente džiaugtis, o ne vien aplink lėkštes suktis doh.gif Tuose namuose kiekvieną dieną prisibūni. O pasipuošti galima ir kavinėse kaip širdis geidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka33 @ 2013 08 22, 15:13)

Žinokit nzn ar pasitaupo. Mano atveju maistas kainavo 42 lt asmeniui (su karštuoju). Plius įvairios smulkmenos (servetėles, stalo papuošimai, indai). Kai draugė Vilniuje rado kavinę už 25 lt/asm. Bučiau radus iki 50 lt/asm. , tikrai bučiau darius kavinėje. Nei lakstymo apie svečius, nei purvinų indų, nei jokio namų tvarkymo...
Atsakyti
Mes vaika krikstyti norim vasara ir jau pradejom galvoti kur svesti ir kiek zmoniu kviesti ax.gif tai zinokit su salem problema,nes vasara krikstynu ir vestuviu metas smile.gif jau daug kur uzimta schmoll.gif kur teiravomes tai vakariene vienam zmogui 60 lt o su nakvyne 120 -140 vienam zmogui papuosimo atributika atskirai smile.gif tai nusprendem namuose ir pasipuosim patys 4u.gif
Atsakyti
o mes darysim namuose 4u.gif
darysiu ale furšetą, švediškas stalas su šaltais užkandžiais, o po to karšti:) taip patogiau, nes kai daug žmonių, susėda aplink stalą ir bendrauja tik su kaimynu, o čia kiemas yra didelis, pavėsinė, o toliau kas kur , taip manau, bus patogiau nei aplink stalus sėdėt... biggrin.gif nors krikštynos tik birželį, jau dabar sudariau meniu, viską juk galima pasidaryti dieną prieš tai, nemanau kad žuvis ar mišrainė suges, žinoma, majonezą ir kitus padažus sudėsiu tik nešant į stalą, bet kai viskas suruošta, tai 15 minučių bus tas pats, juolab, kad tikrai padės lėkštes nunešti ir močiutės ir tetos:) ir niekam nė ačiū, būk kiek nori, tik kad oras geras būtųsmile.gif
Atsakyti
dar toks klausimas mamytėms, kurios darys namuose su šašlykais, atleiskit man, o kas keps tuos šašlykus? JUk tiek JŪs, tiek vyras norėsit pabūti, pabendrauti, o vis tiek dūmai, vartymas??? čia šitas klausimas buvo mano vyro, kai aš siūliau irgi karštam daryti šašlykus g.gif blush2.gif

apie papuošimus, tai pirksiu melsvą tiulį arba organzą, gerą juostą ir nepatikėsit, bet panaudosiu pavėsunės dekorui kažkada maximoj pirktas organzos baltas užuolaidas, viršų paslėpsiu po balionais ir bus ok, jau ilgius išmatavau:) ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na ar bus siais metais krikštynas rengiančiu namuose? Labai džiaugiuosi,kad radau šia tema. Mano dukryciu dvynukiu krikštynos bus per 1m gimtadienį,kazkaip norėjosi man kartu sujungti,uz sakiau palapine didele,svečiu bus apie 20-25,maista gaminsiu pati,aisku prasysiu pagalbos mamos,drauges...bus fotografė,po bažnyčios manau padarysim fotosesiją labai gražioje šventoje vietoje,ji tokiam miškelyje,teka upelis,pastatyta koplytėle maža ir yra šventų akmenų,tai bus manau labai smagu,dar ten gal nusinesime kokiu sumuštinių,šampano,sulčių,galima gal koki adijaliuka pasiimti,tik va pėstute kokiu 10 min kelio g.gif
Butu labai smagu pasidalinti su kitom mamytem siais mielais rūpestelis is smile.gif

Aij dar sukneles dukryciu jau nunertos wub.gif dabar neria man wub.gif tada dar uzsakysiu,kad pasiutu mums vienodas pačiam jau baliuje kur būsim persivilke,nzn man kazkaip gražu vienodos sunkios mamos su dukrom smile.gif
Atsakyti
Mes krikštynas namuose darysim. (Taip pat per pirmaji gimtadieni). Aš daug mieliau užsisakyčiau kokia kavine, bet dėja finansai neleidžia
Atsakyti
o as tai del patogumo namuose darysiu.kiek pas jus sveciu bus?
Atsakyti
Proto ribose. 11 suaugusiu ir 7 vaikai is kuriu 2 dar metinukai
Atsakyti