Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynas švenčiam namuose

[CODE]
Gana greitai krepselius pagamina Kaune, Urmo miestelyje. Kepyklele lyg ir "SOTAS" vadinsi. Ir krepselis tik apie 20 centu kainuoja. Jei neklystu, tai jie Mantingos krepselius kepa.
Atsakyti
Superinė idėja su tais krepšiukais, reiks ir man pasinaudoti thumbup.gif
Atsakyti
Krepšiukai iš viso ir krikštynoms ir nekrikštynoms- geras daiktas smile.gif Ir stalą papuošia, ir skanu
Atsakyti
pries pora metu savo maziuka krikstijom, tai svente taip pat ruosem namuose thumbup.gif apie kavine net nesvarstem, nebaugino net tokios smulkmenos, kaip betvarke ar kruvos indu po sventes. bet kaip patogu su 7 menesiu kudikiu, parvaziavus is baznycios jis uzmigo, tai nurengiau, paguldziau i lovyte ir issimiegojo naujasis katalikas kaip karalius mirksiukas.gif o kavineje? juose paprastai buna neperdaugausiai vietos, o dar su vezimeliu trintis doh.gif o kur triuksmas doh.gif

del oro, tai nepasirinksi idialaus. lietaus ta savaitgali nebuvo, bet tai buvo vienas karsciausiu tos vasaros dienu, karstis sieki virs 30 bigsmile.gif tai gerai, kad turiu protinga vyrali wub.gif kaip uzsakinejom laika baznycioje, jis dave minti krikstyti mazyli vakarop (17 val) tai taip galejome taikytis prie oro salygu. del karscio atsisakem gamtos Kernaveje, nuvaziavom i vietini grazu kampeli, kur padarem fotosesija, netoliese esancioje kavineje atsigaivinome ir i baznycia, o po jos svesti namo thumbup.gif (jei butu prastas oras, tai foto sesijos visai nebutu buve, is namu baznycia, ir atgal namo blink.gif )
pats stalas buvo padengtas viduje, namie, bet isejimas i lauka labai laisvas, tad pavalgius karsta visi suguzejom i lauka thumbup.gif

o kas liecia maista, tai kadangi taip velai buvo ceremonija, tai viska pasiruosiau is anksto. dviraciu neisradinejau, buvo tradicines misraines, silkutes ir pan. kepsnius issikepiau pries baznycia, o parvaziavus namo juos visus kartu orkaiteje "uzkepiau" su majonezu ir suriu thumbup.gif kol kepe silo staigiai sunesem "salta" ant ir anksto padengto stalo ir viskas cool.gif

seip tai musu seimoje visos sventes namie ruosiamos. ir apie kavines net nesvarstom. visur gerai, namie geriausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylingoto: 14 gegužės 2012 - 21:26
Sveikos, ar siais metais neber planuojanciu krikstynas namuose? Musu vaikiuko krikstynos jau po poros savaiciu, darysiu namie thumbup.gif
zinau kad karstam bus saslykas, nors is pradziu galvojau apie kepsnius,bet nebus nei noro nei laiko jais rupintis, bus ir taip ka veikt.
uzkandukams noreciau vieno kasnio kazko tais biggrin.gif pasinaudojau i rcia idejom rastom thumbup.gif
Gaila krepsiukai netiks, nes maista zadu ruost is vakaro, o iki kol valgysim, is ju nieko neliks unsure.gif

pasirodys toks kvailokas klausimas, ale.... rolleyes.gif
zadu svediska daryt stala, tai ant vieno sudedu maista, gerimus ir tt, be kedziu, o kita padengiu, tik su lekstemis karstam,sakutem ir tt? bet be maisto? taip turetu atrodyt tas svediskas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 17, 18:57)
Sveikos, ar siais metais neber planuojanciu krikstynas namuose? Musu vaikiuko krikstynos jau po poros savaiciu, darysiu namie  thumbup.gif
zinau kad karstam bus saslykas, nors is pradziu galvojau apie kepsnius,bet nebus nei noro nei laiko jais rupintis, bus ir taip ka veikt.
uzkandukams noreciau vieno kasnio kazko tais biggrin.gif pasinaudojau i rcia idejom rastom thumbup.gif
Gaila krepsiukai netiks, nes maista zadu ruost is vakaro, o iki kol valgysim, is ju nieko neliks unsure.gif
pasirodys toks kvailokas klausimas, ale.... rolleyes.gif
zadu svediska daryt stala, tai ant vieno sudedu maista, gerimus ir tt,  be kedziu, o kita padengiu, tik su lekstemis karstam,sakutem ir tt?  bet be maisto? taip turetu atrodyt tas svediskas? biggrin.gif

ant to kur lekstes dar padėkite vaisiu, saldumynu, na gal koki tortuka ar sakoti ir atrodys graziai mirksiukas.gif
dar kazkur buvau uzmacius vaikiskai sventei tie visokie (na gal ir nelabai sveiki guminuka, zefyriukai sumauti ant tu ilgesniu mediniu pagaliuku irgi atrodo graziai mirksiukas.gif tik reikia pazaisti su spalvom ir formom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 18 balandžio 2013 - 08:55
Mes taip pat rengsime šventę namuose; tiklsiau ne savo nuosavuose, bet senelio tėviškėje kaime. Planuojame kepti šašlykus, nes visiems labai patinka ir pats kepimo procesas, ir valgymas smile.gif Žinoma, paruošiu dar įvairių mėsyčių, užkandžių, salotų.. Dar vis apmąstymuose su visu šituo. Krikštynos bus birželio 29d, tad tikiuosi oras leis būti lauke smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir mes planuojame si vasara svesti Krikstynos mirksiukas.gif svesim namie,kieme,pevesynej,mazdaug 20-25 zmoniu,visur renku receptus,kad butu skanu,grazu ir greitai.su krepseliais tai super thumbup.gif karstas patiekalas -vistienos file kepta dziuveseliuose(ryte padarysiu),paskui kada grisim is baznycios i orkaite 15 min ant virsaus morkos+obuolys+suris,labai skanu ir greitai ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Editoshka @ 2013 05 24, 18:59)
Sveikos ir mes planuojame si vasara svesti  Krikstynos  mirksiukas.gif svesim namie,kieme,pevesynej,mazdaug 20-25 zmoniu,visur renku receptus,kad butu skanu,grazu ir greitai.su krepseliais tai super thumbup.gif  karstas patiekalas -vistienos file kepta dziuveseliuose(ryte padarysiu),paskui kada grisim is baznycios i orkaite 15 min ant virsaus  morkos+obuolys+suris,labai skanu ir greitai ir grazu  smile.gif

Sveika, mes irgi planuojam savo kieme, pavesineje, apie 20 zmoniu, tik vat galvoju kaip cia viska suspeti pasidaryti ir pries kiek dienu jau pradeti viska gaminti blush2.gif beje norejau paklausti kaip planuoji viska patiekti ir kas pades? nes man paciai daug neaiskumu kyla kaip viska suspeti, o dar mano mazoji tokia biski maminukas doh.gif
Atsakyti
Mes irgi namuose švęsim, papuošiu vidų ir kiemą helio balionais. Stalas bus viduje, bet po karšto patiekalo turbūt eisime į kiemą ant žolės smile.gif Maistą maximaliai noriu pasidaryti iš vakaro, nes ceremonija 12 val, tai iki jos nelabai ką spėsiu, o po to jau norėsis visiems valgyt. Tai dbr galvos skausmas ką gaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2013 05 28, 17:01)
Sveika, mes irgi planuojam savo kieme, pavesineje, apie 20 zmoniu, tik vat galvoju kaip cia viska suspeti pasidaryti ir pries kiek dienu jau pradeti viska gaminti  blush2.gif  beje norejau paklausti kaip planuoji viska patiekti ir kas pades? nes man paciai daug neaiskumu kyla kaip viska suspeti, o dar mano mazoji tokia biski maminukas doh.gif

pas mane nebe biški, o totalus maminukas mažoji, net baisu pagalvot, kaip ji trinsis man aplink kojas ruošiant tą maistą ir nuolat zys doh.gif galvojau apie šeimininkutės samdymą, kuri viską padėtų, ale čia jau kone antros vestuvės pinigų atžvilgiu būtų, žodžiu reiks suktis vienai kaip bitutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2013 05 28, 18:01)
Sveika, mes irgi planuojam savo kieme, pavesineje, apie 20 zmoniu, tik vat galvoju kaip cia viska suspeti pasidaryti ir pries kiek dienu jau pradeti viska gaminti  blush2.gif  beje norejau paklausti kaip planuoji viska patiekti ir kas pades? nes man paciai daug neaiskumu kyla kaip viska suspeti, o dar mano mazoji tokia biski maminukas doh.gif

Sveikos, mes taip pat ruošiamės daryti krikštynas namuose, tiksliau sodyboje smile.gif Planuojama apie 30 žmonių, maistą gaminsiu aš pati, galvoju pasidaryti daug ką iš vakaro, o kita- ryte, kokius mėsos vyniotinius ir farširuotą žuvį pagamins mano mama, nes aš nemoku blush2.gif Susidėti šaltai ir grįžus po ceremonijos greitai maistą susinešti, paprašysiu pusseserės pagalbos maisto nešiojimui, bet jeigu kokios tetos pasisiūlys- neatsisakysiu, manau turėtų būt viskas gerai ir viskas pavyks smile.gif
Atsakyti