Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 14:14)
Gal jam kvailai atrodo bobos kratancios savo nuogus papus?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apranga. wub.gif Kartą taip pasidabinus jį pasitikau, kad tas tik išpūtė akis ir paklausė, ar pateko į rojų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 07 rugpjūčio 2009 - 17:41
QUOTE(kaaatute @ 2009 07 30, 16:49)
o gal geriau paciai pasokti streptiza smile.gif g.gif

ka ten paciai susokt, galima pirmais gyvenimo metais ir jei nedaznai soki, o siaip tai tavo kunas jam jau pazistamas, kiekvienas vingis, gal ir bus idomu, bet juos po ilgu metu gi kitos traukia simtakart labiau nei tu verysad.gif

mes su MB kai pradejom gyvent, buvau drovi mergaiciuke, rengiausi kukliai, paskui vienakart nusipirkau sexy aprangele, toki nerealiai sexualu korseta, tai kai mane jis pamate... blush2.gif doh.gif 3dienas kankino blush2.gif rimtai lotuliukas.gif ir i darba eit nereikejo, kaip butu ejes, jei cielom dienom su staciu vaiksciojo ir neleido tas 3d. korseto nusiimt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na o db jau tas korsetelis uzmestas guli,nebedomina jau jo... doh.gif g.gif tai galvoju db kokia kt aprangele sumislyt... o tai lb jau man patiko tos 3 sexo dienos biggrin.gif blush2.gif lotuliukas.gif
siaip as jam vis staigmeneliu kokiu sugalvoju, tai vakariene, tai vienakart savaitgali romantiska uzsakiau... buvo faina wub.gif bet... verysad.gif jis staigmenu nedaro nkd, tai ir man atsibodo... verysad.gif bet norisi nustebint, pradziugint mylima zmoguti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astron @ 2009 08 26, 10:51)
ka ten paciai susokt, galima pirmais gyvenimo metais ir jei nedaznai soki, o siaip tai tavo kunas jam jau pazistamas, kiekvienas vingis, gal ir bus idomu, bet juos po ilgu metu gi kitos traukia simtakart labiau nei tu verysad.gif 

mes su MB kai pradejom gyvent, buvau drovi mergaiciuke, rengiausi kukliai, paskui vienakart nusipirkau sexy aprangele, toki nerealiai sexualu korseta, tai kai mane jis pamate... blush2.gif  doh.gif  3dienas kankino blush2.gif rimtai lotuliukas.gif  ir i darba eit nereikejo, kaip butu ejes, jei cielom dienom su staciu vaiksciojo ir neleido tas 3d. korseto nusiimt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na o db jau tas korsetelis uzmestas guli,nebedomina jau jo... doh.gif  g.gif tai galvoju db kokia kt aprangele sumislyt... o tai lb jau man patiko tos 3 sexo dienos biggrin.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif
siaip as jam vis staigmeneliu kokiu sugalvoju, tai vakariene, tai vienakart savaitgali romantiska uzsakiau... buvo faina wub.gif  bet... verysad.gif  jis staigmenu nedaro nkd, tai ir man atsibodo...  verysad.gif  bet norisi nustebint, pradziugint mylima zmoguti wub.gif

Niu jo ...matai kartais tie vyrai nelb pagalvojo apie tokias romantiskas staigmenas ... doh.gif
Tiesa o kur buvai uzsisakiusi romantiska savaitgali ? ax.gif
Atsakyti
Atėjau ir aš čia pasigaudyti minčių. Jūs šaunuolės, mamos 4u.gif
Va mūsų poroje pirmoji krizė įsipaišė (esame kartu 3.5m) ir aš norėčiau ją greičiau išvaryti verysad.gif Padarysiu skanius pietus, nupirksiu vyno ir gal viskas pamažu pajudės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2009 09 28, 11:10)
Padarysiu skanius pietus, nupirksiu vyno ir gal viskas pamažu pajudės  smile.gif

geriau imk vodkes
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.179 @ 2009 09 28, 19:31)
geriau imk vodkes

tiko ir vynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho senokai čia niekas nesilankė 4u.gif tiek vyrų apsilamkė, na nei vieno pasiūlymo neatradau, tik kaip blondinas pasiderkti atėjo. Jei jau apsilankėt, tai pasiūlykit biggrin.gif ar patys nežinot kas jums tiktų 4u.gif
na maisto gaminimu ar skanėsto antnešimu, kojinių padavimu biggrin.gif nenustebinsiu, jau čia kasdienybė doh.gif
gal dar kas kokių minčių turit ax.gif
Atsakyti
Aš saviškiui irgi pasiūliau nueiti i striptizo klubą pasiganyti, jis man atsakė, kad reikia daug pinigu turėti, kad ten eiti biggrin.gif Matyt, mintys pas jį labai jau garbanotos smile.gif

Prieš kokius 5 metus vis prašydavo striptizo, o kai nešokau, matyt, buvo praradęs viltį. kai užsiminiau po 7 bendro gyvenimo metų, kad sušoksiu, jis sako, kad jau nebereikia. O kai po akim pašmėžavau taip netyčia su trumpu džinsiniu sijonuku, pusnuogė tuoj užsimanė pasižiūrėti biggrin.gif O šiaip visos romantiškos vakarienės namuose ar kur nors mums jau atsibodusios, norisi daugiau adrenalino, aštresnių pojučių ax.gif
Atsakyti
Maniau kad esu pakankamai drąsus žmogus, bet pasiskaičius šią temelę pradėjau galvoti kitaip biggrin.gif Nu šaunuolės kad stebinate savo vyrus, tik vat gaila kad iš vyrų per pus mažiau to dėmesio gauname... doh.gif Labai patiko idėjos su rožių žiedlapiais ir žvakėmis vonioje, liuks blush2.gif bet kai pagalvoju, jūsų vonios turbūt nemažos, nes pas mus būtų kiek sudėtinga dviems patogiai įsitaisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukai @ 2011 07 29, 18:10)
tik vat gaila kad iš vyrų per pus mažiau to dėmesio gauname...

kad gaut is ko nors demesio neuztenka parasyt skelbima: -rodykit demesi.
Reikia but idomiam.
O jei esi tupas, nuobodus pisimo aparatas..Nu tai ir negausi to demesio, isskyrus tas kelias minutes per savaite, kai atlieki savo funkcija..
Atsakyti
Cha..labiausiai manasis turbūt nustebtų jei išvis vakarienės nerastų.
Atsakyti