Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

QUOTE(blondinas Nr.324 @ 2011 07 30, 06:01)
kad gaut is ko nors demesio neuztenka parasyt skelbima: -rodykit demesi.
Reikia but idomiam.
O jei esi tupas, nuobodus pisimo aparatas..Nu tai ir negausi to demesio, isskyrus tas kelias minutes per savaite, kai atlieki savo funkcija..

O tai tas tupas, nuobodus pisimo aparatas atliekantis savo funkciją esi tu? g.gif
Atsakyti
Pašokt striptizą, viliotinį. Nusipirkti naują komplektą liemenėlę bei triusikus, gundančius. Kuriuos vyras galėtų ir norėtų nuplėšti nuo kūno. smile.gif

Atsakyti
Aš stebinu retokai, bet jau kai nustebinu, tai ir širdies smūgis gali ištikti biggrin.gif kol kas pas mus dar yra tokia situacija, kad draugaujam per atstumą, nes man pasibaigė pirmasis kursas ir, kaip ne Vilniaus gyventoja, išvykau į tikruosius namus jau pradėjus draugauti su savo dabartiniu draugu. Taigi, reziume tokia, kad per atostogas aš Kaune, o mokslo metais- Vilniuje (draugas būtent iš ten). Susitinkam tik savaitgaliais, nes jis dirbantis studenčiokas clap_1.gif kartą, man išvykus pirmadienį namo, jis labai liūdėjo. Žinokit net galvojau kaip duosiu per galvą už tą amžiną liūdėjimą lotuliukas.gif biggrin.gif na ką, atsikeliu trečiadienį ir galvoju: hmmm...šiandien padarysiu TAI blink.gif susiradau kas nuveš į Vilnių, atsidūriau ten beveik tada, kai jis baigia darbą..kai važiavau autobusu pas jį, jis jau buvo namuose happy.gif tada parašiau žinutę: "Padaryk dėl manęs vieną dalyką ir išeik į lauką" (o pati pasislėpiau už namo kampo). Jis išėjo, bet nieko neradęs, sugrįžo atgal į kambarį tongue.gif tada paprašiau, kad apeitų ratą apie namą, tai pradėjo spyriotis..kad ne, ne, apgaudinėji tu čia mane lotuliukas.gif po ilgų kalbų atrašiau: "Žinoma, kad apgavau, o tu ir patikėjai......" lotuliukas.gif ir tuo tarpu nubėgau pas jį į baraką lotuliukas.gif patyliukais užlipau į reikiamą aukštą ir voila- kaip šokau į kambarį, tai thumbup.gif lotuliukas.gif efektas buvo nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
o čia tai staigmenėlė 4u.gif šaunuole smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(essa @ 2011 08 11, 22:58)
o čia tai staigmenėlė 4u.gif  šaunuole smile.gif  thumbup.gif

dėkui. Ilgai jis atsigauti negalėjo lotuliukas.gif bet lydėdamas į stotį po 5-ių minučių pabuvimo kartu, jau nebeliūdėjo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš gerai gaminu, tesiog esu tikra kulinare,jau visas 101 patiekalu knyga esu padariusi , viena deina padariau jam labai skanius jautienos kepsenlius, su daržovėmis ir t.t. labai patiko, kartasi jam padovanoju gėliu,liko labai nustebintas ir apsidžiaugė mirksiukas.gif ir beto lovos riekalai thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt labiausiai vyrą nustebina pokyčiai lovoje. biggrin.gif Ir čia jam didžiausia staigmena. biggrin.gif Aš pati tai padovanoju kokią dovaną mielą, to, ką jis mėgsta, skaniai pagaminu valgyt, kepsnių, vyno, romantiškai pažiūrim kokį filmą... wub.gif
Atsakyti
Valentino dienos proga sugalvojau savo MB padaryti romantišką vakarienę..na žinot su visom tom žvakėm ir kitokiom priemonėm nuteikiančiom romantiškai biggrin.gif
Aišku jis apie tai nieko nežinojo...na bet jo reakcija pamačius ką čia sugalvojau.... doh.gif jau tooooks buvo sutrikęs,aš ir taip ir anaip bandžiau tą atmosferą nejaukią pakeisti,nu nieko biggrin.gif
O pasirodo,tiesiog jis atsidūrė tokioje aplinkoje kurioje anksčiau nebuvo,todėl taip ir sureagavo...
Tai galvoju taip ir palikti tą vienintelę nejaukią situaciją ir daugiau jo tokiom staigmenom negąsdinti, ar pratinti jį,kad žinotų ko tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbucke @ 2011 08 27, 21:37)
ir kitokiom priemonėm

O kokios tos kitokios gąsdinančios priemonės? g.gif
Atsakyti
nu blyn, ką reik daryt, kad lovos reikalai nustebintų vyrą ir būtų jam kaip dovana, aaaaaaa?
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 08:22)
Aš stebinu retokai, bet jau kai nustebinu, tai ir širdies smūgis gali ištikti  biggrin.gif  kol kas pas mus dar yra tokia situacija, kad draugaujam per atstumą, nes man pasibaigė pirmasis kursas ir, kaip ne Vilniaus gyventoja, išvykau į tikruosius namus jau pradėjus draugauti su savo dabartiniu draugu. Taigi, reziume tokia, kad per atostogas aš Kaune, o mokslo metais- Vilniuje (draugas būtent iš ten). Susitinkam tik savaitgaliais, nes jis dirbantis studenčiokas  clap_1.gif kartą, man išvykus pirmadienį namo, jis labai liūdėjo. Žinokit net galvojau kaip duosiu per galvą už tą amžiną liūdėjimą  lotuliukas.gif  biggrin.gif  na ką, atsikeliu trečiadienį ir galvoju: hmmm...šiandien padarysiu TAI  blink.gif  susiradau kas nuveš į Vilnių, atsidūriau ten beveik tada, kai jis baigia darbą..kai važiavau autobusu pas jį, jis jau buvo namuose  happy.gif tada parašiau žinutę: "Padaryk dėl manęs vieną dalyką ir išeik į lauką" (o pati pasislėpiau už namo kampo). Jis išėjo, bet nieko neradęs, sugrįžo atgal į kambarį  tongue.gif  tada paprašiau, kad apeitų ratą apie namą, tai pradėjo spyriotis..kad ne, ne, apgaudinėji tu čia mane  lotuliukas.gif  po ilgų kalbų atrašiau: "Žinoma, kad apgavau, o tu ir patikėjai......"  lotuliukas.gif  ir tuo tarpu nubėgau pas jį į baraką  lotuliukas.gif  patyliukais užlipau į reikiamą aukštą ir voila- kaip šokau į kambarį, tai  thumbup.gif  lotuliukas.gif  efektas buvo nerealus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o jeigu papuoli ne i ta kambari, o ten vyksta jau aktas blink.gif
butu dar didesne staigmena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uoj neseniai gavosi smagus vyro nustebinimas lotuliukas.gif
kažkaip ryte jisai taip gražiai murkti pradėjo, o man kažkas šovė į galvą (matyt dar neprabudusį buvau) sakau- "ne ne ne skelbiu celibatą" tongue.gif labiau nustebusio man dar neteko jo matyti lotuliukas.gif valandžiukę dar pamiegojau, paskui kažkaip visą dieną tai tie, tai kiti reikalai byvo, užtat vakare pati pamiršusį apie savo rytinį pasisakymą pradėjau su SB flirtuot, tai jau kiek laimės buvo jo akyse, jau kiek džiaugsmo, kad atšaukiau savo "kvailą" idėją lotuliukas.gif va toks va netikėtas ir nieko nekainuojantis nustebinimas gavosi 4u.gif
Atsakyti