Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

apsilankyti redtube biggrin.gif paįvairinti fantazijoms;)
arba šiaip pasidomėti kažkuom įdomesniu, neįprastu, kas liečia seksą 4u.gif
nustebinsit tikrai;)
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 09 05, 15:46)
vakar kaip tik žiūrėjau filmą, kuriame vyrukas atėjęs pas mergičką rado daug žvakių, balionų, tai kol ji buvo vonios kambaryje, jis susirinko daiktus ir pabėgo biggrin.gif
Papildyta:

nemyli ir net negeidi, tai apie kokį malonumą kalbate blink.gif

Kalba apie instinktu patenkinima ... buna ir taip deja , nors esame zmones bet ...
Atsakyti
Ideju cia mezokai, tad keleta savo staigmenu aprasysiu:

Isnuomavau kambari vienai parai ir parasiau zinute, kad jo laukia staigmena, bei nurodziau adresa kokiu reikia atvykt jos pasiimti.
Kelia nuo kolidoriaus iki lovos isdeliojau zvakutemis, o pati jo laukiau su sexy drabuzeliais lovoje tarp ziedlapiu. Pastangos atsipirko labiau nei tikejausi biggrin.gif

Namie isdeliojau zvakutes ir nusipirkau nauja masazini alieju. Kai vyras grizo namo suvaidinau taip, tarsi jis butu atejes i masazo salona. Pasitikau ji prie duru, padejau nusirengti ir pradejau: Laba diena pone, kaip malonu, kad pas mus vel apsilankete. Mes kaip tik isigyjome nauja masazini alieju, ar noretumet ji isbandyti ir t.t. Pradziai ziurejo i mane isputes akis, o po to isivaziavo. Gavosi liuks lotuliukas.gif

Atsakyti
Parasiau tokia pakankamai vulgaria zinute ir paprasiau, kad atvaziuotu mane is darbo pasiimt, kai atejo i kabineta, uzsirakinom ir padariau tai, po ko ilgai negalejo atsigauti is dziaugsmo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 02 23, 12:39)
Parasiau tokia pakankamai vulgaria zinute ir paprasiau, kad atvaziuotu mane is darbo pasiimt, kai atejo i kabineta, uzsirakinom ir padariau tai, po ko ilgai negalejo atsigauti is dziaugsmo  ax.gif  blush2.gif

kiekvienas butu ir nustebintas ir patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE("???" @ 2012 02 24, 22:08)
kiekvienas butu ir nustebintas ir patenkintas  thumbup.gif

Sutinku. Noreciau igauti drasos ir pakviesti ji pas save i darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2012 02 25, 13:55)
Sutinku. Noreciau igauti drasos ir pakviesti ji pas save i darba ax.gif

Isdrisk, nesigailesi... thumbup.gif Siaip as gyvenime pakankamai rami ir man reikejo laiko tam moraliskai pasiruosti, bet pazistant vyra, buvau tikra, kad viskas bus liuks smile.gif
Atsakyti
Paprasyk skyrybu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 02 26, 22:22)
Paprasyk skyrybu  lotuliukas.gif

o jeigu vyras sutiks,kaip tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 02 27, 16:01)
o jeigu vyras sutiks,kaip tada lotuliukas.gif

O jeigu sutinka, tai butu is serijos: Kaip nustebinti zmona?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 02 26, 23:22)