Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(mercedes @ 2007 06 05, 17:20)
Aciu  4u.gif
Tik nepergyvenk taip,pridariau ir as klaidu pakankamai....As nebezinau,nuo ko priklauso tas egzamino islaikymas.O kas nesiseke?
aciuks.gif  didis.gif

pirma tipo klaida kad nesustojau estakadoje prie baltos linijos, paskui per kelis kartus pastaciau sonu masina, greitejimo linijoje per anksti sustojau, prie veterinarijos ziedo uzgesau, tam ziede blogai isvaziavau, paskui jau pats paskutinis, tai vieno eismo kelyje sukau is desines puses doh.gif i kaire
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 05 birželio 2007 - 16:30
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 05, 16:29)
pirma tipo klaida kad nesustojau estakadoje prie baltos linijos, paskui per kelis kartus pastaciau sonu masina, greitejimo linijoje per anksti sustojau, prie veterinarijos ziedo uzgesau, tam ziede blogai isvaziavau, paskui jau pats paskutinis, tai vieno eismo kelyje sukau is desines puses doh.gif i kaire

Tai tas sukimas is vienpusio ir buvo kritine klaida,nes as ir sukau is desines ir susimoviau,o kita kart per velai persirikiavau irgi sukau,nors buvo galima gincytis del to,bet egzaminuotojas papuole nekoks ir maciau koks issisiepes buvo,kad pagaliau buvo prie ko prikibt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mercedes @ 2007 06 05, 11:58)
sokiai.gif  ploja.gif  ok.gif  yahoo.gif  lithuania.gif
Islaikiau,islaikiau!!!!! Marsrutas papuole nelengvas,egzaminuotojas superinis,klaidu pridariau zioplu pakankamai ir teises gausiu avansu,bet nesvarbu,svarbu,kad nebereikes bandyti laime trecia karta  biggrin.gif
Visoms dar tik besiruosiancioms laikyti linkiu dideliausios sekmes! 4u.gif Pasistenkit susitelkti ne i baime,o i vairavima ir viskas bus gerai!
Tiesa,gal buvo rasyta,bet as sito nezinojau blush2.gif Fotografuotis is anksto neverta,nes tada teises daro menesi ir kainuoja 2lt brangiau.Vietineje "fotobudeleje" pasidariau tragiska nuotrauka,bet juk niekas be policijos jos nematys lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 05, 17:29)

Mano "tasku kraitis"-parkuodama 45 laipsniu kampu turejau pavaziuoti i prieki,nes sustojau ant linijos,blogai isgirdau ir vietoj desines pasukau i kaire(to deka sutrumpinau gerokai savo marsruta tongue.gif ),Du kartus vietoj 3 pavaros isijungiau 1 lotuliukas.gif ,pries sukdama i regitra gal 2,o gal ir 3 kartus uzgesau...Mano laime,kad puse marsruto nuvaziavau super,tai gerai pagalvojes egzaminuotojas pasirase.Taip kad nekaltink savo vairavimo,nes man sekesi nei kiek negeriau..
Ar radai instruktoriu papildomiems vaziavimams?O aikstelejai ar pati viena mokeisi parkuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mercedes: 05 birželio 2007 - 16:42
QUOTE(mercedes @ 2007 06 05, 17:38)
Mano "tasku kraitis"-parkuodama 45 laipsniu kampu turejau pavaziuoti i prieki,nes sustojau ant linijos,blogai isgirdau ir vietoj desines pasukau i kaire(to deka sutrumpinau gerokai savo marsruta tongue.gif ),Du kartus vietoj 3 pavaros isijungiau 1  lotuliukas.gif ,pries sukdama i regitra gal 2,o gal ir 3 kartus uzgesau...Mano laime,kad puse marsruto nuvaziavau super,tai gerai pagalvojes egzaminuotojas pasirase.Taip kad nekaltink savo vairavimo,nes man sekesi nei kiek negeriau..
Ar radai instruktoriu papildomiems vaziavimams?O aikstelejai ar pati viena mokeisi parkuotis?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu,sveikinu,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O šiaip,tai nemanau,kad čia avansu,nes galimos 6 NK,taigi paskaičiavus viskas gerai,jei viską surašiai,nors koks gi skirtumas dabar,džiaukis ax.gif Aš jaučiu būčiau pasimetus labai jei vietoj 3 įjungčiau 1. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 05, 17:38)
Mano "tasku kraitis"-parkuodama 45 laipsniu kampu turejau pavaziuoti i prieki,nes sustojau ant linijos,blogai isgirdau ir vietoj desines pasukau i kaire(to deka sutrumpinau gerokai savo marsruta tongue.gif ),Du kartus vietoj 3 pavaros isijungiau 1  lotuliukas.gif ,pries sukdama i regitra gal 2,o gal ir 3 kartus uzgesau...Mano laime,kad puse marsruto nuvaziavau super,tai gerai pagalvojes egzaminuotojas pasirase.Taip kad nekaltink savo vairavimo,nes man sekesi nei kiek negeriau..

zodziu tuoj skambinsiu vienam, tik nera garanto ar sutiks. Mokinausi aiksteleje ir su instruktoriu ir su vyru.
Papildyta:
isibegejus egzamino galui: sustoju, nes dega raudona sviesa, atsisuku i desine, sedi grazus jaunuolis ir merkia man aki lotuliukas.gif , o as egzaminatoriui:"blin taip jau nesiseka laikyt egzamino, o cia dar visokie mirkelioja" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nusiraminau jau, tik abyda ima, kad taip isejo, o taip tikejau, kad trecias kartas nemeluoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 05 birželio 2007 - 17:02
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 05, 17:37)

QUOTE(Auksėja @ 2007 06 05, 17:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sveikinu,sveikinu,sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O šiaip,tai nemanau,kad čia avansu,nes galimos 6 NK,taigi paskaičiavus viskas gerai,jei viską surašiai,nors koks gi skirtumas dabar,džiaukis  ax.gif Aš jaučiu būčiau pasimetus labai jei vietoj 3 įjungčiau 1. doh.gif

Aciu mergaites,jusu palaikymas irgi padeda thumbup.gif Kai begi netinkama ijungiau tai nepasimeciau,bet kai uzgesau kelis kartus,tai vos sirdis nesustojo,nes ten prasideda Romainiu kalnas,o uz manes regitros Opeliukas taip arti sustojo,kad bijojau jam nosi sugurinti doh.gif
Atsakyti
susitariau ax.gif jau
Atsakyti
mercedes pasveikinsiu tave ir cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuole tu good.gif
Atsakyti
Saunuole, sveikinu islaikius, o laiknciom sekmes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 05, 18:42)
mercedes pasveikinsiu tave ir cia  4u.gif  4u.gif  4u.gif saunuole tu  good.gif

QUOTE(audruliux @ 2007 06 05, 18:54)
Saunuole, sveikinu islaikius, o laiknciom sekmes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif Labiausiai tai vyras apsidziauge,bus kas is aerouosto parsiveza smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 05, 18:23)
susitariau ax.gif  jau

Matai,viskas netaip blogai mirksiukas.gif Pamirsk apie nesekmes ir labai linkiu,kad sekantis egzaminas butu sekmingas
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 05, 20:56)
Aciu labai  4u.gif Labiausiai tai vyras apsidziauge,bus kas is aerouosto parsiveza  smile.gif
Papildyta:

Matai,viskas netaip blogai mirksiukas.gif Pamirsk apie nesekmes ir labai linkiu,kad sekantis egzaminas butu sekmingas

Sunku pamirsti kai jau pradedi galvot, kad gal tikrai as labai jau prasta vairuotoja doh.gif . Ziuresim kaip bus ax.gif
Atsakyti
Oi ir aš vis pradedu galvoti, kad be reikalo pradėjau tas teises laikyti... Jau po ketvirto važiavimo grįžusi žliumbiau, nes tas instruktorius užkniso. Sakiau nebeeisiu. Bet po to prisiverčiau ir atvažinėjau visus dešimt. Va ryt einu dar papildomai važiuot, bet pas kitą instruktorių, tai kažkaip jau darosi neramu, lyg eičiau pirmą kartą. O egzas jau kitą savaitę. doh.gif
Atsakyti