Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

dideliausi sveikinimai mercedes!!!! thumbup.gif pagaliau tau pragaras baigtas!!!
man vakar instruktorius sake eit laikyt,jo nuomone islaikyciau,ir ner reikalo daugiau lt.taskyt schmoll.gif bet po dvieju nesekmiu,nera pasitikejimo savim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 06, 08:51)
Oi ir aš vis pradedu galvoti, kad be reikalo pradėjau tas teises laikyti... Jau po ketvirto važiavimo grįžusi žliumbiau, nes tas instruktorius užkniso. Sakiau nebeeisiu. Bet po to prisiverčiau ir atvažinėjau visus dešimt. Va ryt einu dar papildomai važiuot, bet pas kitą instruktorių, tai kažkaip jau darosi neramu, lyg eičiau pirmą kartą. O egzas jau kitą savaitę. doh.gif

Aha as irgi visa diena vakar masciau kad kam as pradejau ir kiek i bala pinigeliu ismeciau. Ale vistiek egzui uzsiregistravau ir mintyse save raminu kad jau tiek nuejau tad iki galo reikia. MAMKA NEPASIDUOK 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2007 06 06, 09:38)
dideliausi sveikinimai mercedes!!!!  thumbup.gif  pagaliau tau pragaras baigtas!!!
man vakar instruktorius sake eit laikyt,jo nuomone islaikyciau,ir ner reikalo daugiau lt.taskyt  schmoll.gif  bet po dvieju nesekmiu,nera pasitikejimo savim  unsure.gif

O man po triju jau ner visiskai, toks jausmas, kad taip ir neislysiu is tos regitros Labirintu, as jau ten kaip senbuve studente, vis neisbrindanti is ketvirto kurso blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 06 birželio 2007 - 08:41
QUOTE(muter @ 2007 06 06, 09:38)
dideliausi sveikinimai mercedes!!!!  thumbup.gif  pagaliau tau pragaras baigtas!!!
man vakar instruktorius sake eit laikyt,jo nuomone islaikyciau,ir ner reikalo daugiau lt.taskyt  schmoll.gif  bet po dvieju nesekmiu,nera pasitikejimo savim  unsure.gif

Aciu 4u.gif Linkiu tau ir Melynakes-mamai sekmes! As kai ejau laikyti vakar egza,nebuvo nei laselio baimes ar jaudulio(net paciai keista).Jeigu buciau panikavusi kaip pirmaji karta,tiek ir tebuciau teises maciusi....
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 06, 09:47)
Aciu  4u.gif Linkiu tau ir Melynakes-mamai sekmes! As kai ejau laikyti vakar egza,nebuvo nei laselio baimes ar jaudulio(net paciai keista).Jeigu buciau panikavusi kaip pirmaji karta,tiek ir tebuciau teises maciusi....

ACIU mirksiukas.gif
Si karat kai ejau tai tokai panikorka buvau, aisku nedrebejo koja kaip pirma karta, ale vistiek taip bijojau, labiau nei pirma karta
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 06, 09:55)
ACIU mirksiukas.gif
Si karat kai ejau tai tokai panikorka buvau, aisku nedrebejo koja kaip pirma karta, ale vistiek taip bijojau, labiau nei pirma karta

g.gif Negerai,turi kaskaip apsiraminti...O ir pinigeliu pagailek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 06, 09:58)
g.gif Negerai,turi kaskaip apsiraminti...O ir pinigeliu pagailek  mirksiukas.gif

ir vyro, kuris aria kad ju butu blush2.gif
Blin gal ko raminancio isgerti, ale reaksija sumazes. Pradejau gert vitaminus- smegenu veikla skatinancius
Atsakyti
mane jau purto vien nuo minties apie egza doh.gif tiek ytampos kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 06, 10:30)
mane jau purto vien nuo minties apie egza  doh.gif  tiek ytampos kainuoja  blink.gif

man tas pats, tad maunu pas drauge kelioms dienoms, kad pamirsti trumpam ax.gif
Atsakyti
nono.gif Baikit bijot,juk ne gimdyti ruosiates...Iki egzamino susiraskit kokios veiklos,kad neliktu laiko galvoti,arba registruokites kuo geiciau egzui,kad to laiko bijoti neliktu.Draudziu jums si karta neislaikyti biggrin.gif
Atsakyti
radau nakti viecike,tai pakeiciau i rytoju ax.gif bijau,bet manau nueisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 06, 10:57)
radau nakti viecike,tai pakeiciau i rytoju  ax.gif  bijau,bet manau nueisiu  blush2.gif

Saunuole,laikysim ranku ir koju kumscius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 06, 07:51)
Oi ir aš vis pradedu galvoti, kad be reikalo pradėjau tas teises laikyti... Jau po ketvirto važiavimo grįžusi žliumbiau, nes tas instruktorius užkniso. Sakiau nebeeisiu. Bet po to prisiverčiau ir atvažinėjau visus dešimt. Va ryt einu dar papildomai važiuot, bet pas kitą instruktorių, tai kažkaip jau darosi neramu, lyg eičiau pirmą kartą. O egzas jau kitą savaitę. doh.gif

ojetus tik tu nepanikuok, man iki egzo kazkur 10 dienu liko, ale kita savaite as 4is vaziavimus turiu, specialiai paskutinei pasilikau daugiau (plius 2 papildomi) tai nzn nzn
Atsakyti