Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(begike @ 2007 06 11, 19:33)
o siaip esi gabi vairavimui?  smile.gif  nes nezinau ar pavyks taip puikiai ismokt vairuot 10 kartu tik pravaziavus... g.gif

nu nzn, ne man save vertint, bet po biski atsargiai gatvem jau pati ryzciausi vaziuoti blush2.gif . puikiai - neismoksi, tam yra skirti 2 metai, kad igautum patirti ir sustipretum kaip vairuotoja, taip kad ramiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 11, 20:05)
merginos,o per kiek laiko teises jums padare? labai,jau ju norisi  blush2.gif

MAN PER 1 DIENA thumbup.gif 22 LAIKIAU TAI KITA DIENA PO PIETU JAU BUVO

QUOTE(organizatore @ 2007 06 11, 20:47)
ketinu jau praktiniam regitruotis...noriu paklaust Jusu, kokiu laiku geriau, jusu manymu, registruotis...pirmoj dienos daly ar antroj...?  g.gif

As laikiau 10 bet buvo darbo diena tai man visai patiko jei vaziuosi sestadieni tai geriau ryte,nes jau 11 visi vaziuoja i turgu ar dar kur.sese laike 1 tai sake irgi normaliai,siaip kamsciai man ne baisus,gal dar geriau vaziuoji po biski ir tiek,tik laikas ilgai eina.bet sako jei kamsciai tai jie sutrumpina marsrutus.tai sekmes tau.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 11, 21:38)
MAN PER 1 DIENA  thumbup.gif 22 LAIKIAU TAI KITA DIENA PO PIETU JAU BUVO
As laikiau 10 bet buvo darbo diena tai man visai patiko jei vaziuosi sestadieni tai geriau ryte,nes jau 11 visi vaziuoja i turgu ar dar kur.sese laike 1 tai sake irgi normaliai,siaip kamsciai man ne baisus,gal dar geriau vaziuoji po biski ir tiek,tik laikas ilgai eina.bet sako jei kamsciai tai jie sutrumpina marsrutus.tai sekmes tau.

nu kaip fainai, kad taip greit padaro bigsmile.gif
nu va nu va o as 6dieni 11 val... aj is tikro nu jau jei nesekimnga diena bus tai ir tuscioj gatvej gali ir susimaut, ir uzgest , ir is viso i ta gatve neishvaziuot net... cia jei pradesi balamutintis tai irgi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 12, 08:37)
nu kaip fainai, kad taip greit padaro  bigsmile.gif
nu va nu va o as 6dieni 11 val... aj is tikro nu jau jei nesekimnga diena bus tai ir tuscioj gatvej gali ir susimaut, ir uzgest , ir is viso i ta gatve neishvaziuot net... cia jei pradesi balamutintis tai irgi mastau.gif

as ketvirtadieni issilaikiau ryte,bet dar nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 12, 09:33)
as ketvirtadieni issilaikiau ryte,bet dar nera  verysad.gif

g.gif Keista...As islaikiau antradieni,tai ketvirtadieni jau buvo pagamintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 12, 10:15)
g.gif Keista...As islaikiau antradieni,tai ketvirtadieni jau buvo pagamintos thumbup.gif

jau galiu,galiu clap.gif clap.gif clap.gif katik patikrinau jau galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 12, 11:38)
jau galiu,galiu  clap.gif  clap.gif  clap.gif katik patikrinau jau galima  thumbup.gif

nu va kaip faina,jau galesi siandien raliuot po gatvem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 06 12, 10:52)
nu va kaip faina,jau galesi siandien raliuot po gatvem  thumbup.gif

dar masina reikia paciai parsivaryti is jurbarko rajono blush2.gif
Atsakyti
Labukas.
Nors man ši diena ne labai laba... Neišlaikiau. verysad.gif Aikštelėj. verysad.gif Instruktorius tai normalus buvo, sakyčiau iš gerųjų, mašina Astra, bet ir faina. Bijojau iki tol kol pakvietė. smile.gif O jau kai įsėdau į mašiną, baimė dingo, bet va visvien neišlaikiau. Estakada gerai pravažiavau, kiemely apsisukau, o į tą tiesų atbula neįvažiavau. Ir nesuprantu kodėl... Visada aikštelėje įvažiuodavau. Gal regitroj siauriau. g.gif Nes užvažiavau ant linijos. Ir dabar net nežinau tada kaip ten įvažiuočiau. Nes mokino tai taip: davažiuoju tiesiai kol linija būna sulig manim, tada susuku vairą į kairę ir pavažiuoju į priekį, kol kuoliukas būna forkėj, o tada atbula įvažiuoju. O tai kaip kitaip ten įvažiuot? g.gif Nes instruktorius sakė reikėjo bent metrą dar į priekį pavažiuot, bet tada linija jau būtų ne sulig manim... Ir sako kuoliukas turi matytis veidrodėly... Aš jau visai nieko nebesuprantu, mane visai kitaip mokino nei jis sakė.
Netikiu, kad ir kitąkart pavyks, nes nežinau kaip ten įvažiuot. Išėjau iš regitros, tai tik ašaros kaupiasi, paskambino vyras, tai žliumbt pradėjau...Jau nebenoriu ten eiti.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 12, 11:39)
Labukas.
Nors man ši diena ne labai laba... Neišlaikiau. verysad.gif Aikštelėj. verysad.gif Instruktorius tai normalus buvo, sakyčiau iš gerųjų, mašina Astra, bet ir faina. Bijojau iki tol kol pakvietė. smile.gif  O jau kai įsėdau į mašiną, baimė dingo, bet va visvien neišlaikiau. Estakada gerai pravažiavau, kiemely apsisukau, o į tą tiesų atbula neįvažiavau. Ir nesuprantu kodėl... Visada aikštelėje įvažiuodavau. Gal regitroj siauriau. g.gif Nes užvažiavau ant linijos. Ir dabar net nežinau tada kaip ten įvažiuočiau. Nes mokino tai taip: davažiuoju tiesiai kol linija būna sulig manim, tada susuku vairą į kairę ir pavažiuoju į priekį, kol kuoliukas būna forkėj, o tada atbula įvažiuoju. O tai kaip kitaip ten įvažiuot? g.gif  Nes instruktorius sakė reikėjo bent metrą dar į priekį pavažiuot, bet tada linija jau būtų ne sulig manim... Ir sako kuoliukas turi matytis veidrodėly... Aš jau visai nieko nebesuprantu, mane visai kitaip mokino nei jis sakė.
Netikiu, kad ir kitąkart pavyks, nes nežinau kaip ten įvažiuot. Išėjau iš regitros, tai tik ašaros kaupiasi, paskambino vyras, tai žliumbt pradėjau...Jau nebenoriu ten eiti.

Tik neliudek console.gif Nedaug cia musu is pirmo karto islaike mirksiukas.gif Tik keista,kad tau pasitaisyti neleido.As parkuodamasi uzvaziavau ant linijos,tai pavaziavau gal pora metru i prieki ir prisiparkavau gerai.O parkuotis mokino taip:privaziuoji prie gaireliu per masinos ploti,kad desinio lango gale butu paskutine gairele,susuki vaira pilnai i desine ir vaziuoji,kol atsiduri tarp baltu liniju,vaira istiesini ir dar pavaziuoji.Pirma karta laikant man sis pratimas irgi su Astra kliuvo,bet pravaziavau be klaidu aikstele.Tikek,kad tau irgi kitas kartas bus laimingas,nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 12, 12:39)
Labukas.
Nors man ši diena ne labai laba... Neišlaikiau. verysad.gif Aikštelėj. verysad.gif Instruktorius tai normalus buvo, sakyčiau iš gerųjų, mašina Astra, bet ir faina. Bijojau iki tol kol pakvietė. smile.gif  O jau kai įsėdau į mašiną, baimė dingo, bet va visvien neišlaikiau. Estakada gerai pravažiavau, kiemely apsisukau, o į tą tiesų atbula neįvažiavau. Ir nesuprantu kodėl... Visada aikštelėje įvažiuodavau. Gal regitroj siauriau. g.gif Nes užvažiavau ant linijos. Ir dabar net nežinau tada kaip ten įvažiuočiau. Nes mokino tai taip: davažiuoju tiesiai kol linija būna sulig manim, tada susuku vairą į kairę ir pavažiuoju į priekį, kol kuoliukas būna forkėj, o tada atbula įvažiuoju. O tai kaip kitaip ten įvažiuot? g.gif  Nes instruktorius sakė reikėjo bent metrą dar į priekį pavažiuot, bet tada linija jau būtų ne sulig manim... Ir sako kuoliukas turi matytis veidrodėly... Aš jau visai nieko nebesuprantu, mane visai kitaip mokino nei jis sakė.

uzjauciu,bet neliudek kitas kartas bus sekmingas,bet gi galima pasitaisyt jei iskart neivaziuoji.neliudek ir toli neatidek ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
... siandien buvo mano sesta vairavimo pamoka ... ir ka as zinau... g.gif ...atrodo, kad kuo toliau, tuo prasciau man sekas aikshtelej manevruot... unsure.gif anksciau is pimo karto ivairuodavau, o db, gal saule galva perkaitino...nesekas visaj :/ taj ir regitroj dar bijau registruotis, ketinu sestadieniui kuriam nors uzsiregistruot blush2.gif
Atsakyti