Labukas.
Nors man ši diena ne labai laba... Neišlaikiau.

Aikštelėj.

Instruktorius tai normalus buvo, sakyčiau iš gerųjų, mašina Astra, bet ir faina. Bijojau iki tol kol pakvietė.

O jau kai įsėdau į mašiną, baimė dingo, bet va visvien neišlaikiau. Estakada gerai pravažiavau, kiemely apsisukau, o į tą tiesų atbula neįvažiavau. Ir nesuprantu kodėl... Visada aikštelėje įvažiuodavau. Gal regitroj siauriau.

Nes užvažiavau ant linijos. Ir dabar net nežinau tada kaip ten įvažiuočiau. Nes mokino tai taip: davažiuoju tiesiai kol linija būna sulig manim, tada susuku vairą į kairę ir pavažiuoju į priekį, kol kuoliukas būna forkėj, o tada atbula įvažiuoju. O tai kaip kitaip ten įvažiuot?

Nes instruktorius sakė reikėjo bent metrą dar į priekį pavažiuot, bet tada linija jau būtų ne sulig manim... Ir sako kuoliukas turi matytis veidrodėly... Aš jau visai nieko nebesuprantu, mane visai kitaip mokino nei jis sakė.
Netikiu, kad ir kitąkart pavyks, nes nežinau kaip ten įvažiuot. Išėjau iš regitros, tai tik ašaros kaupiasi, paskambino vyras, tai žliumbt pradėjau...Jau nebenoriu ten eiti.

]