Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

LABAS VISOMS! 4u.gif As is tu dar tik eisianciu laikyt vairavimo egzamina,uzsiregistravau sekanciam antradieniui.turiu toki klausimeli,kuria pavara reik pravaziuot ta greitejimo juosta,ar tik pirma ar isimest ir antra???????siaip kaip mokinaus tai mane mokino tik pirma,bet kad as toj aikstelej su tuo instruktorium buvau tik pora kart verysad.gif , o dabar mane taip supainiojo,kad vieni sako vienaip,o kiti kitaip,tai kaip reik taip ir nesuprantu?ar ir taip ir taip bus gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 12, 15:06)
LABAS VISOMS! 4u.gif As is tu dar tik eisianciu laikyt vairavimo egzamina,uzsiregistravau sekanciam antradieniui.turiu toki klausimeli,kuria pavara reik pravaziuot ta greitejimo juosta,ar tik pirma ar isimest ir antra???????siaip kaip mokinaus tai mane mokino tik pirma,bet kad as toj aikstelej su tuo instruktorium buvau tik pora kart verysad.gif , o dabar mane taip supainiojo,kad vieni sako vienaip,o kiti kitaip,tai kaip reik taip ir nesuprantu?ar ir taip ir taip bus gerai? g.gif

tikrai tik pirma,pati katik taip laikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 11, 15:05)
zinau kad smilteles ir silutes pl sankryza kur yra , taj uz neste degalines pavaziavus - yra, bet tokia, nekokia... o instruktorius mane veze uz tilzes turgaus, link jaku ziedo vaziuojant, tik nezinau ar ten betkas gali vazinet ar tik su instruktoriais...  g.gif

o kur ten tiksliau uz tilzes turgaus, gal gali papasakoti?
i ta uz nestes bandysim siandien vaziuot, bet jei ir ten nera parkavimosi, kalniuko, tai vel nekas.. g.gif
as pries metelius baigiau kursus, bet buvo kaip tik tuo momentu problemeliu visokiu, ir nenuskuodziau i regitra.. tai dabar tenka is naujo mokytis doh.gif
Atsakyti
kaip tikrina psichika,ar ne narkomanas ne alkoholikas per med komisija?krauja ima?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 06 12, 15:28)
kaip tikrina psichika,ar ne narkomanas ne alkoholikas per med komisija?krauja ima?

o ko taip jau ishsigandai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 06 12, 16:28)

viska tikrina,ir krauja ima,ir pust liepia,ir venas praso parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 12, 16:16)
viska tikrina,ir krauja ima,ir pust liepia,ir venas praso parodyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tai liepe tik uz duru palaukt ir po 10 min atidave kortele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 06 12, 16:51)
o kur ten tiksliau uz tilzes turgaus, gal gali papasakoti?
i ta uz nestes bandysim siandien vaziuot, bet jei ir ten nera parkavimosi, kalniuko, tai vel nekas..  g.gif 
as pries metelius baigiau kursus, bet buvo kaip tik tuo momentu problemeliu visokiu, ir nenuskuodziau i regitra.. tai dabar tenka is naujo mokytis  doh.gif

ta aikstele yra pravaziavus tilzes turgu ir gelezinkelio pervazha, deshinej pusej tikrai pamatysi (dar truputi pravaziavus).

siandien man instruktorius pasake,kad aikstelej mokantis isibegejimo nebereik, ar tiesa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 12, 17:48)
ta aikstele yra pravaziavus tilzes turgu ir gelezinkelio pervazha, deshinej pusej tikrai pamatysi (dar truputi pravaziavus).

siandien man instruktorius pasake,kad aikstelej mokantis isibegejimo nebereik, ar tiesa?  ax.gif

Man tai laikant liepe isibegeti iki 30 g.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 12, 17:11)
Man tai laikant liepe isibegeti iki 30  g.gif

Kaune Regitroj tai butina isibeget iki 30km{su pirma pavara}.
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 06 12, 16:48)

siandien man instruktorius pasake,kad aikstelej mokantis isibegejimo nebereik, ar tiesa?  ax.gif

Tai gal pas jus aikstelej nera kur isibeget,del to taip sako? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 12 birželio 2007 - 17:27
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 12, 11:39)
Labukas.
Nors man ši diena ne labai laba... Neišlaikiau. verysad.gif Aikštelėj. verysad.gif Instruktorius tai normalus buvo, sakyčiau iš gerųjų, mašina Astra, bet ir faina. Bijojau iki tol kol pakvietė. smile.gif  O jau kai įsėdau į mašiną, baimė dingo, bet va visvien neišlaikiau. Estakada gerai pravažiavau, kiemely apsisukau, o į tą tiesų atbula neįvažiavau. Ir nesuprantu kodėl... Visada aikštelėje įvažiuodavau. Gal regitroj siauriau. g.gif Nes užvažiavau ant linijos. Ir dabar net nežinau tada kaip ten įvažiuočiau. Nes mokino tai taip: davažiuoju tiesiai kol linija būna sulig manim, tada susuku vairą į kairę ir pavažiuoju į priekį, kol kuoliukas būna forkėj, o tada atbula įvažiuoju. O tai kaip kitaip ten įvažiuot? g.gif  Nes instruktorius sakė reikėjo bent metrą dar į priekį pavažiuot, bet tada linija jau būtų ne sulig manim... Ir sako kuoliukas turi matytis veidrodėly... Aš jau visai nieko nebesuprantu, mane visai kitaip mokino nei jis sakė.
Netikiu, kad ir kitąkart pavyks, nes nežinau kaip ten įvažiuot. Išėjau iš regitros, tai tik ašaros kaupiasi, paskambino vyras, tai žliumbt pradėjau...Jau nebenoriu ten eiti.

oi kaip gaila, nu nenusimink, as jau taip nepergyvenu(o jau 3 kartus neislaikiau). o as statau ziuredama pro galini stikla ir puikiausiai pastatau. Cia kai ismokina su tais statimais ir statai pagal ju pasakymus ir nesigauna nes juk vistiek regitros aistele skiriasi nuo mokyklu.
SEKMES TAU DIDZIAUSIOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 12 birželio 2007 - 17:58
QUOTE(organizatore @ 2007 06 12, 16:48)

kazkokia nesaamone schmoll.gif
Atsakyti