Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

na as snd islaikiau regitoj vaziavima, zinokit vakar iki vidurio nakties nemiegojau galvojau galvojau kaip ten kas kaip. tai snd nuvarem ir zejau kaip ten laiko kokia valanda aikstelej, tai va pastebejau kad yra toks vienas egzaminuotojas kad pas jy anei anei niekas neislaiko, o pas kitus tai visko pasitaiko, nu bet pas ta tai nei vienas, negi sutapimas? tada kai laikiau teorija irgi pas ji kol stebejau tas pats buvo, o man papuole aciu dievui ne jis, nors papuole priparkavimas kurio labaisuiai bijojau, kazkaip pasiseke, nei kojos nedrebejo rolleyes.gif visom laikanciom sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 13, 19:18)
na as snd islaikiau regitoj vaziavima, zinokit vakar iki vidurio nakties nemiegojau galvojau galvojau kaip ten kas kaip. tai snd nuvarem ir zejau kaip ten laiko kokia valanda aikstelej, tai va pastebejau kad yra toks vienas egzaminuotojas kad pas jy anei anei niekas neislaiko, o pas kitus tai visko pasitaiko, nu bet pas ta tai nei vienas, negi sutapimas? tada kai laikiau teorija irgi pas ji kol stebejau tas pats buvo, o man papuole aciu dievui ne jis, nors papuole priparkavimas kurio labaisuiai bijojau, kazkaip pasiseke, nei kojos nedrebejo  rolleyes.gif visom laikanciom sekmes  thumbup.gif

O kuris čia jis, na pas kurį visi neišlaikė? g.gif Kaip atrodo, kad kitąkart žinočiau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mercedes @ 2007 06 13, 10:57)
Mane moke,kad parkuojantis 45 ir 90 laipsniu kampu atstumas turi buti per masinos ploti,o prie saligatvio per istiesta ranka  ax.gif

Rimtai tokį tarpą reik palikt? Kai aikštelėj mokinausi, tai lygtai mažesnis tas tarpas būdavo ir įvažiuodavau. Kaip mane nervuoja tie visi parkavimaisi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 13, 20:56)
O kuris čia jis, na pas kurį visi neišlaikė? g.gif Kaip atrodo, kad kitąkart žinočiau. smile.gif
Papildyta:

Rimtai tokį tarpą reik palikt? Kai aikštelėj mokinausi, tai lygtai mažesnis tas tarpas būdavo ir įvažiuodavau. Kaip mane nervuoja tie visi parkavimaisi... doh.gif

man aiskino, kad tarpas turi buti 0,5 - 1 m. Ne daugiau!!! 4u.gif
Atsakyti
sakes, zinokit, neislaikysiu schmoll.gif vazinejau siandien aikstelej, tai taaaip nesiseke blink.gif nei 90 kampu nepriparkavau, pastriza lyg priparkavau, nei tarp masinu, i siaura gatvele kaip be rysio ivaziavau -taisytis turejau (taip dar nebuvo niekad blink.gif ), paskui kartojau kartojau, jau susinervinau, sukaitau visa, net dzinsai prilipo prie koju.. nu vnzo, neturiu jokiu sansu verysad.gif
Atsakyti
merginos turiu ryt parsivaryti masina,zinokit jei grysiu tai tikrai pilnom kelnem blush2.gif Atrodo viska per savaite pamirsau... schmoll.gif
Atsakyti
o as jau viena vaziavau,visai nebaisu,gal net geriau,nei kas komentuoja sankaba per ilgai laikai ar dar ka blush2.gif ,jus turbut nepatikesit,bet tikrai buvau kaip jus nieko nemokejau ir apie save tik blogai galvojau,o dabar jau viskas praeity nepasakyciau,kad vairuoju gerai,bet jau nuvaziuoju ten kur reikia,taip kad sekmes visoms ir nenuleiskit ranku 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors buvot uzsiregistrave rytdienai (birzelio 15d.) praktiniam egzaminui Kaune, bet planuojat neiti? ax.gif
labai reiketu rytdienai vieteles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 13, 20:18)
na as snd islaikiau regitoj vaziavima, zinokit vakar iki vidurio nakties nemiegojau galvojau galvojau kaip ten kas kaip. tai snd nuvarem ir zejau kaip ten laiko kokia valanda aikstelej, tai va pastebejau kad yra toks vienas egzaminuotojas kad pas jy anei anei niekas neislaiko, o pas kitus tai visko pasitaiko, nu bet pas ta tai nei vienas, negi sutapimas? tada kai laikiau teorija irgi pas ji kol stebejau tas pats buvo, o man papuole aciu dievui ne jis, nors papuole priparkavimas kurio labaisuiai bijojau, kazkaip pasiseke, nei kojos nedrebejo  rolleyes.gif visom laikanciom sekmes  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif
O as turesiu apleisti vaziavima, t. y sestadieni su intrukt. negalesiu vazinet, nes pasiule anyta visam savaidgaliui i Palanga, o kaip galima atsakyt, o jei neislaikyciau tai grausciausi nagus. Paskui pamasciau ko cia as skubu, vyras dar masinos nenupirko, o man ir poreikio didelio ner-pokolkas-vazinet kazkur. Nu nz nz, nes jau kita savaite turiu laikyt. Kazi bandyt laikyt ar ne. Su vyru vazineju gerai-be klaidu, bet baime pakisa kojas per egzamina
P. S as su intrukt tik 1 karta vaziavau ir tik 1 karta su vyru po paskutines nesekmes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 14 birželio 2007 - 13:30
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 14, 15:11)
Sveikinu 4u.gif
O as turesiu apleisti vaziavima, t. y sestadieni su intrukt. negalesiu vazinet, nes pasiule anyta visam savaidgaliui i Palnaga, o kaip galima atsakyt, o jei neislaikyciau tai grausciausi nagus. Paskui pamasciau ko cia as skubu, vyras dar masinos nenupirko, o man ir poreikio didelio ner-pokolkas-vazinet kazkur. Nu nz nz, nes jau kita savaite turiu laikyt. Kazi bandyt laikyt ar ne. Su vyru vazineju gerai-be klaidu, bet baime pakisa kojas per egzamina

aisku laikyk neatideliok,baime tik dabar ,o kai isesi i masina praeis,nes reikes galvot apie kelia,as isedus visai nebebijojau.taip,kad sekmes mirksiukas.gif islaikysi ir nukris tas vargas,nebereikes galvot,drasiau ir pirmyn,o to labiau jei gerai vairuoji
Atsakyti
nu parsivariau masiniuka thumbup.gif autostrada tai nieko vaziuot,bet mieste kaip baisu blink.gif kaip visi kaisioja masinas,tai siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2007 06 14, 12:36)
gal kas nors buvot uzsiregistrave rytdienai (birzelio 15d.) praktiniam egzaminui Kaune, bet planuojat neiti?  ax.gif
labai reiketu rytdienai vieteles  unsure.gif

uff pagavau laisve vietele bigsmile.gif
Atsakyti
as siandien lb prastai vazinejau, tiek gatvej, tiek aikstelej, db reik baigiamaji darba apsigint, tada galesiu daugiau demesio skirt mokymuisi vairuot 4u.gif
Atsakyti