Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

[quote=Kribuk,2007 06 13, 20:56]
O kuris čia jis, na pas kurį visi neišlaikė? g.gif Kaip atrodo, kad kitąkart žinočiau. smile.gif
Papildyta:

tai jei jus kaune tai jum jo nebus, man alytuj 4u.gif tai toks aukstokas su pilvu didoku bet nestoras zilstelejes kokia 45, mandagus ir visoks anoks ale neislaiko pas ji, vistiek papasakojau kaip atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=junglegirl,2007 06 14, 15:03]
[quote=Kribuk,2007 06 13, 20:56]
O kuris čia jis, na pas kurį visi neišlaikė? g.gif Kaip atrodo, kad kitąkart žinočiau. smile.gif
Papildyta:
tai jei jus kaune tai jum jo nebus, man alytuj 4u.gif tai toks aukstokas su pilvu didoku bet nestoras zilstelejes kokia 45, mandagus ir visoks anoks ale neislaiko pas ji, vistiek papasakojau kaip atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
karsta.gif negaazdink
Atsakyti
Muter,su sekmingu parvairavimu namo 4u.gif Kokia masinyte,ar smagi?Nelabai itema,bet moteriskas smalsumas....
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 14, 15:03)
tai jei jus kaune tai jum jo nebus, man alytuj  4u.gif tai toks aukstokas su pilvu didoku bet nestoras zilstelejes kokia 45, mandagus ir visoks anoks ale neislaiko pas ji, vistiek papasakojau kaip atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

A, o aš jau maniau, kad Kaune. smile.gif
Na, Mėlynakės-mama, pailsėk aišku, spėsi išsilaikyti tas teises. Ir aš kaip norėčiau prie jūros... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 14, 17:08)
Muter,su sekmingu parvairavimu namo 4u.gif Kokia masinyte,ar smagi?Nelabai itema,bet moteriskas smalsumas....

ir as cia ne i tema papaisau blush2.gif bet kazkaip cia sava jauciuos 4u.gif nu man labai smagi masinyte,dar reikia dujas sureguliuot,vaziuoju,tai tragiskai doh.gif reiks vakare gal miestan pasaut,nors labai bijau blush2.gif
Atsakyti
kai man pasake kad egzaminas su polo bus jau taip apsidziaugiau, galvojau gerai kad ne astra yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2007 06 14, 13:36)
gal kas nors buvot uzsiregistrave rytdienai (birzelio 15d.) praktiniam egzaminui Kaune, bet planuojat neiti?  ax.gif
labai reiketu rytdienai vieteles  unsure.gif

smile.gif na va as pries tris dieneles buvau uzsirezervavus vieta 15dienai,bet persiregistravau ateinanciam antradieniui,jei butum anksciau parasius...o dabar ziurejau tikrai visos vietos isgraibytos
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 14, 18:55)
kai man pasake kad egzaminas su polo bus jau taip apsidziaugiau, galvojau gerai kad ne astra yahoo.gif

nu bent Kaune tai yra yra astru ir as vazineju su astra- man tai normaliai.. polo mazesne ar ne? kokie dar pliusai?
Atsakyti
tai ir alytuj yra astru biggrin.gif , as tai mokiausi su polo tai kazkaip nusiraminau gal is pripratimo, saugiau gal kad tokia pati masina, geriau jauciausi, jap jap mazesne tilpt lengviau prie priparkavimo gal, ir ne tokia jautri kaip astra, gazo pedalas auksciau nei astros, ir vat dar del rankinio tai polo reikia uztraukt iki galo nes jei ciut ciut maziau tai rieda, oastru uztenka tik lengviau uztraukt o polo visad patikrinu, siaip viskas tas pat, ir man dar polo reikejo sviesas ijungt ir isjunt
Atsakyti
as nepasakyciau, kad polo tokia pat jautri kaip astra ax.gif as su polo nei patrukciojau nei uzgesau... labai smagi masinyte, o va su astra drauge laike, tai labai jai nepatiko, uzgesineja, net egzaminatorius sake su ja uzgeso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 14 birželio 2007 - 20:21
aha jau astra tai fuj kokia man schmoll.gif niekaip neisejo, nes mokiaus ne su toka jautria tai baisiai sunku buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 14, 16:19)
nu parsivariau masiniuka  thumbup.gif  autostrada tai nieko vaziuot,bet mieste kaip baisu  blink.gif  kaip visi kaisioja masinas,tai siaubas  blink.gif

tas ir yra baisiausi kai landzioja kiti per daug sustrai,bet neiko siandien iki juros buvau su vaiku tai viskas gerai,tik kai kamsciai man ziedai dar nervina,o taip tai normaliai jau.
Atsakyti