Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Merginos, gal šiandien kas Vilniuje laikėt vairavimą? Aš visai netikėtai stebuklingai iš pirmo karto išlaikiau bigsmile.gif Tai dabar tokia laiminga, nu tokia wub.gif Linkiu visoms sėkmės kuo didžiausios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2007 06 15, 12:10)
Merginos, gal šiandien kas Vilniuje laikėt vairavimą? Aš visai netikėtai stebuklingai iš pirmo karto išlaikiau  bigsmile.gif Tai dabar tokia laiminga, nu tokia  wub.gif Linkiu visoms sėkmės kuo didžiausios  drinks_cheers.gif

ojeje sveikinu nuosirdziausiai 4u.gif ( ir pavydziu baisiausiai) koks parkavimas teko? kiek laiko visas egzas uztruko?
Papildyta:
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 15, 11:24)
tada jis tiesiai i durnyna mautu lotuliukas.gif
Kad taip butu..... lotuliukas.gif

laugh.gif good.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimą blush2.gif
Parkavimas teko statmenas (įvažiavimas į garažą). Bet kas įdomiausia, visada mokiausi, kad prie jo reikia privažiuoti 1,5-2 m atstumu nuo gairelių. O egzaminuotojas sako: "2 kartus galima jungti atbulinę pavarą, atstumas nuo gairelių max 1 metras" blink.gif O ten gi šiaip labai patogu privažiuoti į šį pratimą - nuo kalniuko tiesiai iškarto ir važiuoji, o mano egzaminuotojas nusprendė patraukti mašiną, kad kiti už manęs galėtų pravažiuoti, kol priekyje darė statmeną parkavimą kažkas kitas, tai pavažiavo už mane į šoną blink.gif vo tau ir lengva galvoju, tai vos vos padariau, nes nuo ištisinės linijos keli milimetrai buvo, net pasilenkiau pažiūrėti, ar tikrai tikrai neužlipau doh.gif užtai mašina liko nepilnai priparkuota - priekis atsikišęs. Nu viskas galvojau, lieps išlipti, bet pasigailėjo manęs wub.gif labai fainas egzaminuotojas buvo mirksiukas.gif
Užsiregistravau 8.30 šiandien, o pakvietė 8.10. 9.00 jau tvarkiausi dokumentus vairuotojo pažymėjimui ax.gif
Atsakyti
Uogienė Sveikinu tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2007 06 15, 14:03)
Ačiū už sveikinimą  blush2.gif
Parkavimas teko statmenas (įvažiavimas į garažą). Bet kas įdomiausia, visada mokiausi, kad prie jo reikia privažiuoti 1,5-2 m atstumu nuo gairelių. O egzaminuotojas sako: "2 kartus galima jungti atbulinę pavarą, atstumas nuo gairelių max 1 metras"  blink.gif O ten gi šiaip labai patogu privažiuoti į šį pratimą - nuo kalniuko tiesiai iškarto ir važiuoji, o mano egzaminuotojas nusprendė patraukti mašiną, kad kiti už manęs galėtų pravažiuoti, kol priekyje darė statmeną parkavimą kažkas kitas, tai pavažiavo už mane į šoną  blink.gif vo tau ir lengva galvoju, tai vos vos padariau, nes nuo ištisinės linijos keli milimetrai buvo, net pasilenkiau pažiūrėti, ar tikrai tikrai neužlipau  doh.gif užtai mašina liko nepilnai priparkuota - priekis atsikišęs. Nu viskas galvojau, lieps išlipti, bet pasigailėjo manęs  wub.gif labai fainas egzaminuotojas buvo  mirksiukas.gif
Užsiregistravau 8.30 šiandien, o pakvietė 8.10. 9.00 jau tvarkiausi dokumentus vairuotojo pažymėjimui  ax.gif

Sveikinu išsilaikius tesiukes iš pirmo karto drinks_cheers.gif Kad man tokia laimė nusišypsotų blush2.gif

Nu bet čia tai įdomiai su tuo parkavimu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2007 06 15, 13:03)
Ačiū už sveikinimą  blush2.gif
Parkavimas teko statmenas (įvažiavimas į garažą). Bet kas įdomiausia, visada mokiausi, kad prie jo reikia privažiuoti 1,5-2 m atstumu nuo gairelių. O egzaminuotojas sako: "2 kartus galima jungti atbulinę pavarą, atstumas nuo gairelių max 1 metras"  blink.gif O ten gi šiaip labai patogu privažiuoti į šį pratimą - nuo kalniuko tiesiai iškarto ir važiuoji, o mano egzaminuotojas nusprendė patraukti mašiną, kad kiti už manęs galėtų pravažiuoti, kol priekyje darė statmeną parkavimą kažkas kitas, tai pavažiavo už mane į šoną  blink.gif vo tau ir lengva galvoju, tai vos vos padariau, nes nuo ištisinės linijos keli milimetrai buvo, net pasilenkiau pažiūrėti, ar tikrai tikrai neužlipau  doh.gif užtai mašina liko nepilnai priparkuota - priekis atsikišęs. Nu viskas galvojau, lieps išlipti, bet pasigailėjo manęs  wub.gif labai fainas egzaminuotojas buvo  mirksiukas.gif
Užsiregistravau 8.30 šiandien, o pakvietė 8.10. 9.00 jau tvarkiausi dokumentus vairuotojo pažymėjimui  ax.gif

o viespateliau blink.gif nu nieko sau.... nu bet svarbu sekmingai.. jau man kinkos kaip reiaklas dreba, reik lekt shopintis - stresa nuimt karsta.gif
Atsakyti
Sveikinu išlaikiusias 4u.gif Aš jau pamiršau koks buvo jausmas išlaikius,nes baimė ilga,o džiaugsmas mažas,na trumpas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2007 06 15, 14:10)
Merginos, gal šiandien kas Vilniuje laikėt vairavimą? Aš visai netikėtai stebuklingai iš pirmo karto išlaikiau  bigsmile.gif Tai dabar tokia laiminga, nu tokia  wub.gif Linkiu visoms sėkmės kuo didžiausios  drinks_cheers.gif

sveikinu 4u.gif as db ieskau klaipedoje instruktoriaus papildomiems, gal kuri pasiulysit? blush2.gif
Papildyta:
imu bijot,kad neklausinetu apie mechanizmus mashinos ar dar ko pries vairavimo egza blink.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 06 15, 18:22)
sveikinu  4u.gif  as db ieskau klaipedoje instruktoriaus papildomiems, gal kuri pasiulysit?  blush2.gif
Papildyta:
imu bijot,kad neklausinetu apie mechanizmus mashinos ar dar ko pries vairavimo egza  blink.gif

(46) 230444 bandyk i sijolga paskabint,as kur mokiaus su Rolandu tai jis atostogauja,bet yra dar vienas vienas yra jaunas,kaip jis nezinau kitas vyresnis jis labai ramus ir pas ji daug kas is pirmo karto,siaip mano tam kurse kiek klausinejau kai as laikiau tai dar tiik puse buvom islaike,bet visi is pirmo karto.O del klausinejimu tai manes nieko neklause.
Atsakyti
Ir aš šiandien IŠLAIKIAU. Išlaikiau, išlaikiau, išlaikiau. clap.gif clap.gif clap.gif

Dar ryte galvojau eiti ar neiti, bet nuėjau, tai dabar esu labai laiminga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 15, 18:25)
Ir aš šiandien IŠLAIKIAU. Išlaikiau, išlaikiau, išlaikiau. clap.gif  clap.gif  clap.gif

Dar ryte galvojau eiti ar neiti, bet nuėjau, tai dabar esu labai laiminga. smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKINU!Saunuole,galesi lengviau atsikvepti.......
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 15, 17:25)
Ir aš šiandien IŠLAIKIAU. Išlaikiau, išlaikiau, išlaikiau. clap.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinu ir tave drinks_cheers.gif

Tiesa, mane dar klausinėjo biškį:
1. kaip ir kur patikrinti aušinimo skysčio lygį
2. kaip patikrinti ar veikia stabdžiai
3. padangų protektoriaus gylis žiemą ir vasarą (šitą tai buvau pamiršus bet per stebuklą pataikiau blush2.gif )

O šiaip kitus žinojau, kad gali paklausti, tai ir išpyškinau viską greitakalbe biggrin.gif
Atsakyti