noreciau paklausti kaip jus manot,kada laikas vaikina pristatyti giminei,tevams?
as tai kazkaip bijau dar,nes turbut pagal save vertinu,nes as tai laaaabai bijociau susipazinti
,todel taip pat manau ir apie ji ir suprantu,jei bijotu:)jis toks kuklus pas mane
mes pazystami puse metu,tai gal dar ne laikas?nebent tik galeciau supazindinti su tais,su kuriais daznai susitinkam pabaliavoti,puiki dingstis butu pusseseres gimtadienis,ir siaip visi labai nori ji pamatyti,sneka visokias nesamones,juokelius tik laido
Nemanau, kad tam yra kažkoks konkretus laikas, t.y. draugaujam tiek ir tiek ... O tu jo paties paklausk, ar jis to nori. Jei tu jam svarbi ir jis rimtai žiūri į jūsų sąntykius, tai ko gero pačiam bus įdomu susipažinti su tavo artimaisiais. O jei labai spyriosis, matyt dar tikrai neatėjo tam laikas. O tu pati, jei gerai supratau, nori, kad jie susipažnitų?
as nei tai noriu,nei tai ne:) jeigu man pasiulytu supazindinti su tevais,tai spyriociaus kaip nezinau kas,laaaaaaaaaaaaaaaabai bijociau ir tikrai dar nenoreciau,tik pagalvoju apie tai,kaip reaguotu ir t.t.
dar ne laikas pagal ji pazindintis su visa gimine(as taip irgi manau),bet su paciais artimiausiais,tai net nezinau,nes musu seimynelej tokie linksmuoliai,nu labai kisasi,siaip labai faina buna,kai visi susitinka,tai visi namai skamba nuo juoko,o kaip jis reaguotu ten budamas,tai as isivaizduoju
jei vaikinas tikrai turi rimtu ketinimu tavo atzvilgiu, tai jis pirmiausiai tave supazindins su savo draugais.
jam pradziai svarbi ju nuomone....
jei sprendimas teigiamas,
gali panoret tave pas save atsivest
po tu pati turbut noresi pas save atsivest, kai tevu nebus... koki savaitgali...
o jau po to jau tevu eile ateina....
ir skubint nieko nereikia, viskas bus savaime
ir tik nestresuok.
kai vaikinas pats panores, tada ir ateis su gelem ir tortu
sekmes.
http://daisyPath.com.../3/2/ 10/2/.png[/img][/url]
po tu pati turbut noresi pas save atsivest, kai tevu nebus... koki savaitgali...
ir tik nestresuok.
sekmes.
QUOTE(linuciukas @ 2005 01 13, 14:17)
jei vaikinas tikrai turi rimtu ketinimu tavo atzvilgiu, tai jis pirmiausiai tave supazindins su savo draugais.
gali panoret tave pas save atsivest
ir tik nestresuok.
sekmes.
ir tik nestresuok.
sekmes.
jis mane su savo draugais jau supazindino per naujus metus,kazkaip net netiketai pakviete katu svesti ir tuo labiau,kad ten visi jo draugai buvo,na man nejauku buvo,bet istveriau ir visai nieko
kada laikas
na ir paklausei, tau geriau zinoti, ziurek pagal situacija, per jega nieko su niekuom nepazindink, jei jis bijo arba gedinasi, tai ir nereikia dar, o jei nori, bet tu bijai, kad jis gali pasijausti nejaukiai tavo gimines kompanijoje, tai visada buk salia jo ir nepalik vieno, jei kas bandys ji sukonfuzinti, tu nesijuok kartu su kitais, o padek jam graziai issisukti is situacijos, visa laika duok jam suprasti, kad esi su juo
sekmes
Puse metu draugaujat ir tik dabar supazindino su draugais
nu keistai kazkaip, aisku ir manes nieks nevedziojo po namus ir kiekvienam draugui nepristatinejo, nu bet vistiek bent jau su geriausiais jo draugais dar pries pasiulant draugauti susipazinau
tai jus kartu niekur nevaikstot?
O kas del tevu tai jau pirma menesi su jais susipazinau
todel kad su tevais gyvena o i svecius pakvietimo atsisakyt neisejo
kad ir kaip nenorejau ir bijojau su jo tevais susipazinti. O va as gyvenu atskirai ir mano tevu nemate, tikriausia iki vestuviu taip ir nepamatys
taip kad kartais pats supranti kad jau laikas, kartais aplinkybes privercia, ir nereikia cia nieko spausti, maniskis nenori (nors tikrai nebijo, drasus labai yra) tai ir neverciu, uzsimanys pats pasakys ir tada vaziuosim i kaima runkeliu ravet.
O kas del tevu tai jau pirma menesi su jais susipazinau
QUOTE(delfiuke @ 2005 01 13, 14:48)
jis mane su savo draugais jau supazindino per naujus metus,kazkaip net netiketai pakviete katu svesti ir tuo labiau,kad ten visi jo draugai buvo
nu sorry bet tai cia nesigavo nesusizvengti
as jau beveik metai (be vieno menesio) su brangiausiuoju, o dar tevu jo ir seses nepazistu.. kazkaip buvo keista, su savishkiais supazindinau pries pusmeti, o jis vis neskuba.. nutariau nespausti, nes ir pati labai bijau.. tai si menesi bus jo seses gimtadienis, paklausiau ar galiu jo sesei nupirkti dovanele, tai atsake, kad su salyga, kad pati jai ta dovanele iteiksiu
tai jau kaip ir laukia susitikimas
bet bijau...
QUOTE(Mazoji_ @ 2005 01 13, 15:32)
as jau beveik metai (be vieno menesio) su brangiausiuoju, o dar tevu jo ir seses nepazistu.. kazkaip buvo keista, su savishkiais supazindinau pries pusmeti, o jis vis neskuba.. nutariau nespausti, nes ir pati labai bijau.. tai si menesi bus jo seses gimtadienis, paklausiau ar galiu jo sesei nupirkti dovanele, tai atsake, kad su salyga, kad pati jai ta dovanele iteiksiu
tai jau kaip ir laukia susitikimas
bet bijau... 
Mazoji,puikiai tave suprantu,as irgi labai bijociau:)
pasimetele,man tikrai nera niolika,man normaliai metu.galbut tau nebutu tai sukele juoko,jei zinotum visa situacija.viskas prasidejo taip,kad mes abu sutarem,kad susitikinesim tik del sekso,tik visai nesenai abu pripazinom,kad jau susitinkam,nebe vien del sekso
viskas priklauso nuo situacijos. kaip pats vaikinas jauciasi- nori susipazint ar ne. o imt ir pristatinet visiems- man kazkodel tas pristatymas giminei labai idomiai nuskambejo. na, negi sukviesi visus i kruva ir tada iskilmingai pristatysi? o juokelius tegu laido. ir supazindinus laidys. manau, kad pirmiausia riektu supazindinti su tevais, o paskui su laiko susipazins su kitais. jei eisit kartu i puseseres gimtadieni, tai ir susipazins. o specialiai kazko tikrai nereikia.
na jie teoriskai kaip ir pazystami,as ju tik nesu supazindinus,cia mano tevai,o cia tas ir tas,bet siaip jie vienas kita yra mate,sveikinasi.manau su tevais mano tai kazkaip kitaip specialiai pazindint nebereikia,bent jau as taip manau,jie jau pazystami