Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

O mes kazkaip labai greitai su vienas kito giminem susipazinom smile.gif Tiksliai ne nepamenu kada.. Su tevais irgi greitai thumbup.gif Manau, kad jeigu jauti, jog tai tavo zmogutis, tai gali ir supazindint, ko laukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradėjom supažindinti kai susižadėjom smile.gif Dabar, jau kelias šeimos šventes atbuvom. Prieš tai neturėjom net minties susipažinti, nes draugysčių būtą prieš mudviejų santykius, nesinorėjo, vėl iškęsti visų sunkumų aiškinant kas nutiko. Sužadėtuvės buvo rimtas ženklas, kur visa tai eina. (Aišku, kai kurias gimines jau prieš tai pažinojom, dėl tam tikrų aplinkybių)
Atsakyti
Man tai labai palankiai aplinkybės susideliojo - vos padraugavus mėnesį, netikėtai susirgau ir teko gultis į ligoninę darytis operaciją. kitaip sakant naktį pablogėjo, ryte jau darė operaciją. kadangi esu studentė, tėvai gyvena mažame miestelyje, todėl nespėjo sureaguoti ir atvažiuoti. viską už juos tvarkė MB, palaikė mane po operacijos (atsibudus iš narkozės net neturėjau jėgų pati sau kraują valyti nuo lūpų, todėl jis tai darė).. jis niekad nesitraukė nuo manęs, ir kai tėvai atvažiavo, buvo tokie dėkingi smile.gif va taip ir susipažino. kitai giminės daliai pristatyti net nereikėjo - mama pasirūpino,kad visis sužinoti, koks aukso vertas žmogus šalia manęs smile.gif
Atsakyti
Na pas mus viskas ivyko kazkaip labai naturaliai, pirma teveliai o paskui jau ir visi kiti smile.gif Manau tai savaime turi ateit tada ir nesibaiminsi mirksiukas.gif
Atsakyti