Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

mes pirmą kartą visi susipažinom irgi per sventes mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo vaikina t.y. dabartini vyra supazindinau po savaites draugystes. 4u.gif Taip jau gavosi,nes kazkaip reikejo paaiskinti kur dingstu ir su kuom bunu g.gif maniskis padovanojo mano mamai geliu ir sampano pazinties proga lotuliukas.gif tai mama apsvaigus buvo is laimes! lotuliukas.gif o su broliu sunkiau....na kas vyr. brolius turi tai zinos... lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus savaime gavosi. gal kokius du mėnesius padraugavus jis labai užsimanė susipažinti su mano artimaisiais aš nesipriešinau. su jo giminėm susipažinau per jo mamos gimtadienį. nesureikšminom tokio dalyko.
Atsakyti
as saviskio gimines pamaciau per jo sesers dukters krikstynas. baisokoka buvo... o manuosius jis pamatys, kai jau su visam gris i lietuva - mazdaug po menesiu. sake, kad nauja kostiuma pirks tam susitikimui smile.gif nors mama ir tete jo nuotraukas mate ir mama net atsiunte zinute, kad jis jiems patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 25 rugpjūčio 2007 - 19:40
oi..kaip jus sudetingai ziurint smile.gif

MB mano tevus pamate per bendro pazistamo gimtadieni (mano mama su to pazistamo zmona gerai sutaria)...tai buvo sokas, nes net as nezinojau iki paskutines minutes ar busiu toje sventeje, bet kad ir mano tevai gali ten atvaziuoti jis nesitikejo ne per plauka...tada buvom draugave gal 1 menesi....

Su gimine susipazino per teu sidabrines vestuves...tik kad toms giminems nekilo noro ji narstyti jo po kauleli..ju poziuris - jei man su juo gerai, tai vadinasi geras zmogus....ai, bet brolis jam ziauru poksta iskrete doh.gif ...bet nieko - visi prate prie brolio pokstu, nepagalvojo kad MB neveksla ir girtas visada vairuoja...tik linksma buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke_edita: 28 rugpjūčio 2007 - 11:37
Su mama galiu kad ir kiekviena savo simpatija pazindinti... Su broliu paprastai susipazinimas ivyksta, kai pirma karta su draugu iseinu su draugais... Bet su visa kita gimine, visokiom tetom dabar pazindysiu tik likus savaitei iki vestuviu... Nes per daug po to buna kisimosi i musu santykius... huh.gif

O pati su savo draugo mama susipazinau antra musu pazinties diena, tiksliau ankstu ryta, kai jos namuose, ji mane pazadino, kad eiciau pusryciauti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 08 28, 21:48)
O pati su savo draugo mama susipazinau antra musu pazinties diena, tiksliau ankstu ryta, kai jos namuose, ji mane pazadino, kad eiciau pusryciauti  blush2.gif  lotuliukas.gif

Košmaras. blink.gif Mano anytai net dabar į galvą turbūt neateitų eiti į mūsų kambarį manęs žadinti.
Atsakyti
o as tai specialiai nepazindinsiu su savo tevais iki pat vestuviu ax.gif Ner cia ko tiem giminem kistis biggrin.gif nors maniskis tai noretu,kad su jo tevais susitikciau,visgi manau kad 2 pazinties menesiai tikrai dar ne laikas... blush2.gif
Atsakyti
O maniškis artimiausiai giminei buvo pristatytas, kai dar galima sakyt, nedraugavom, tik šiaip simpatija tokia buvo.. Gyvenom skirtinguose miestuose ir vieną kartą taip išėjo, kad apnakvyndinau jį pas save (gyvenau su tėvais ir močiute),. tai nors jokio pagrindo nebuvo, visa šeima nusprendė, kad tarp mūsų kažkas vyksta. Ryte pradėjo klausinėti jo visokių asmeninių dalykų (kur mokosi, ką dirba, kodėl pasiriko tokią specialybę.. ir t.t. doh.gif ) man kažkaip blush2.gif buvo paskui...
Atsakyti
oi mergaites skaitau ir dabar jau juokinga, o man tas pats buvo . Susipazinti su susavo meiles tevais man siule po kokiu pora savaiciu 9neziurejau as i ji taip rimtai kaip jis i mane), sugebejau tris menesius isisukineti, o paskui nuspredem padayti jo tevams staigmena. Ir tikrai teveliai labai buvo laimingi, prieme siltai, gal jaudinosi labiau nei as biggrin.gif . Ir tikrai nebuvo visai baisu kaip galvojau.
Bet kai reikejo vaziuoti pas mano tevus ( cia gal po keturiu menesiu draugystes ir svarbiausia pats mane spaude kad ji vezciaus kartu), buvo baisiausia. gal del to kad nebuvau dar nei vieno vaikino tevams rodziusi ( su tevais nuo studiju laiku nebegyvenu, jie uz 100 km). Kas kvailiausia tai as pas sav tevus nezinojau kaip elgtis, ka kalbeti.. o jis tai ramus buvo biggrin.gif. Dabar net geda prisiminti.
O dabar (dar tik puse metu kartu), tai kazka kaip man norsisi pas jo tevus, jam pas mano, ir jau visai savi tapo.
Atsakyti
Turiu drauge, kuri visus savo drauguzius po savaites tempdavo namo. Tai tevas pareiske, - 'kita atvesk tik ta, su kuriuo ruosites zenytis'... smile.gif
as su savuoju tuoktis dar nezadu, bet su tevais supazindinau po 3 metu draugystes. Per diplomu teikimus atvaziavo pasveikinti ir tevai, ir mano 'jaunuolis' smile.gif tai tepasakiau - 'mylekit vieni kitus ir gerbkit' smile.gif ir vaziavom i kavine laistyt mano diplomo. zodziu, viskas buvo gerai, kad ir kaip bijojau, kad tevukas 'uzvartys' klausimais ir replikom. Nieko. Atsilaike. Dabar abu smagiai geria alu kepdami saslykus smile.gif
Atsakyti
as saviski su tevais supazindinau po kokiu poros men draugystes, jo tevu nesu macius iki siol, nes kitam lt gale gyvena ax.gif ir siaip randu visokiu priezasciu,kad atidet ta susitikima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo organizatore: 07 rugsėjo 2007 - 20:25