Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas vaikiną pristatyti giminei?

QUOTE(delfiuke @ 2005 01 12, 23:06)
jeigu man pasiulytu supazindinti su tevais,tai spyriociaus kaip nezinau kas,laaaaaaaaaaaaaaaabai bijociau ir tikrai dar nenoreciau,tik pagalvoju apie tai,kaip reaguotu ir t.t. blush-anim-cl.gif

g.gif Cia idomus poziuris... Kokia baime ir nenoras? Aisku, kiekvieno situacija kitokia, taip pat visi skirtingi esam. Bet vis del to, pasakymas, kad jei pasiulytu susipazinti su tevais, labai spyriociausi, man daugiau nei keistas... Na, gal as taip manau, jog pati turiu pacia nuostabiausia anyta pasaulyje ir su ja susipazinau gana greitai. Ir niekieno neverciama. Taip pat mano vyras su mano tevais susipazino irgi labai lengvai ir be jokiu abejoniu ar baimiu. O jam dar sunkiau turejo buti - jis uzsienietis... Vis delto, cia nuo paties zmogaus poziurio priklauso. Jei i antros puses tevus, gimine ir draugus ziuri kaip i siauba, tai be abejo, pazintis kelia panika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 13 sausio 2005 - 20:23
nu mane tai zinokit shvelniai tariant apgavo. doh.gif

jo tevai gyvena Kaune... mano giminaiciai irgi. wink_3.gif

vaziavom i Kauna, shiaip pasibastyt. Is dalies as pas savo giminaicius, o jis pas savo močiute. wink_3.gif

Pakviete pas jo močiute pietu... cia kaip ir nieko tokio rolleyes.gif
O paskui staiga sako, kad ir jo tevai bus doh.gif
Tai vat.
Ir nieko ten baisaus nebuvo. thumbup.gif

Svarbiausiai jei tave vaikinas tikrai myli, tai viskas buna thumbup.gif

Atsakyti
mes su darkingu susipazinom neto platybese, tai pirmasis musu pasimatymas buvo ne tik tai, kad mes susitikom ir kada mano tevai, bet negana to ir pusbrolis su seima netiketai uzsoko i svecius, zodziu blink.gif doh.gif megalol.gif parejom mudu vakare namolio, o ten gimine plati laukia "zento", taip mintyse galvoju, nu ragai daba.. biggrin.gif ale nieko, bernas ne is kukliuju, visi suzaveti liko wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
na man atrodo, kad su draugais gali supažindinti kad ir pirmąją pažinties dieną, bet su gimine ir tėvais-tik kai Jūsų santykiai pakankamai rimti ir stabilūs.Na turiu galvoje, kad mūsų daugumos tėvai dar yra seno kirpimo ir kai atvedi vaikiną-tikisi, kadj au čia l. rimta ir turbūt jau paskutinis.Na aš pati būdama 17-18 atsivesdavau vaikiną, galvodama, kad Jis mano vienintelis, tėvai priimdavo kaip savą..Na nesigavo..Aišku vėl vaikinas-tai jau tada tėvai atsargūs, ir iš vis nežino ką galvoti,gal jų dar bus ir bus..?
Aš dabar atvesčiau tik jau tą Tikrąjį, paskutinįjį, kuris jau butų apsisprendęs su manim susieti gyvenimą.
Atsakyti
mano gyvenimo meile atejo manes sveikinti magistro proga ir ten susitiko su mano placia gimine wub.gif doh.gif
nors mes dar labai stipriai meiles nelauzem, bet man daugiau buvo konfuzas blush2.gif pasimeciau kazkaip... blush-anim-cl.gif
bet buvo faina thumbup.gif
po to paaishkejo, kad jau jis tada buvo tikras kad nori mane vesti wub.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
as susipazinau su savo draugo tevais ir gimine per jo brolio vestuves smile.gif buvo pakankamai baisu ne pazinties diena, o po jos, nes as jiems labai nepatikau.... verysad.gif o nepatikau todel, kad jie "taike" savo sunu i kunigus, tai cia as buvau paleistuve kuri ji suvedziojo... bet niekis, svarbiausia ka jis pats yra nusprendes smile.gif thumbup.gif
p.s. po to vengiu susitikimo su jo tevais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marrtina: 22 balandžio 2007 - 09:34
nemanau, kad gali buti kazkoks konkretus laikas, kada jau reikia pristatyti, ar kada dar nereikia smile.gif tarkim mano vyras su mano tevais susipazino antra diena po to, kai susipazinome mes smile.gif tiesiog kartu pietavom, o jis ir pasiule nuvaziuoti pas mano tevus smile.gif o as ir sutikau smile.gif pas jo tevus susipazinti vaziavau po keliu savaiciu smile.gif
su ankstesniu vaikinu, su kuriuo kartu buvome keturis metus, mano tevai visiskai nebuvo pazistami smile.gif as su jo tevais - irgi smile.gif
taip kad labai "slidus" dalykasm kada tas laikas ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 04 22, 10:33)
as susipazinau su savo draugo tevais ir gimine per jo brolio vestuves smile.gif buvo pakankamai baisu ne pazinties diena, o po jos, nes as jiems labai nepatikau....  verysad.gif  o nepatikau todel, kad jie "taike" savo sunu i kunigus, tai cia as buvau paleistuve kuri ji suvedziojo... bet niekis, svarbiausia ka jis pats yra nusprendes smile.gif  thumbup.gif
p.s. po to vengiu susitikimo su jo tevais

nieko sau teveliai blink.gif

o mes jau pusantru metu kartu ir as nepazistu jo tevu. tiesa pasakius nelabai ir noriu biggrin.gif jis su jais nebegyvena ( jie is kito miesto) tai tokiu dalyku, kad nuejau i svecius ir susipazinau nebuvo. Is mano seimos jis pazista sese ir visai netiketai teti biggrin.gif mano abu tevai gyvena uzsieniuose, tai per mano isleistuves tetis kaip tik darbo reikalais buvo lietuvoje, tai aisku nuejo i mano svente, na ir ten jie susitiko smile.gif
Atsakyti
Ateis laikas ir supažindinsi ax.gif jei labai jau norisi, tai parodyk, bet ir jį turbūt reikėtų paruošti g.gif
Atsakyti
jei ketintes tuoktis tai anksciau ar veliau teks susipazinti 4u.gif o ko ten bijoti,juk ne i kara eini,o ir mylymas zmogus pasonei jei ka mirksiukas.gif
Bet jei tuoktis nesiruosiat ir apie bendra ateiti nemastot,tai kada noresi tada ir susipazinsi,nera prievartos ir laiko ribos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
kazkaip pas mus viskas savaime atėjo, yra šventės, važiuojam ir viskas, kam čia tas oficialumas
Atsakyti