Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

Na as pati nesu auksto ugio, 159 cm, bet suknute man mielai trumpino. Savaime suprantama ja nuomavau ne Kaune, o Marijampoleje. tongue.gif
Mano suknele buvo is katalogo Maggie Sottero kolekcijos, kaina kaune tokios apie 4000 Lt, o Marijampoleje sumokejau uz ja 1700 Lt biggrin.gif Noriu pasakyti tik tiek, kad mazesniuose miestuose tikrai galima rasti pigiau ir netgi zinomu vardu. Zinau viena nuoma Marijampoleje, kur jau visiskai nauja brangiausia suknele kainuoja gal 1000 ar 1100, o suknytes ten tikrai neblogos ir aptarnavimas fainas, pati lankaisi toje nuomoje, pussesere ten nuomojo sau suknele 4u.gif
Ir dar , jei esi mazute, tai aukis batelius aukstu kulniuku, 9-11 cm ax.gif ziurek ir ugis kaip padides, ir nuomos jau nebesikabines taip del ilgio tongue.gif Siais laikais galima viskas, tik pasiieskok atidziau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 22, 19:43)
Na as pati nesu auksto ugio, 159 cm, bet suknute man mielai trumpino. Savaime suprantama ja nuomavau ne Kaune, o Marijampoleje.  tongue.gif
Mano suknele buvo is katalogo Maggie Sottero kolekcijos, kaina kaune tokios apie 4000 Lt, o Marijampoleje sumokejau uz ja 1700 Lt  biggrin.gif Noriu pasakyti tik tiek, kad mazesniuose miestuose tikrai galima rasti pigiau ir netgi zinomu vardu. Zinau viena nuoma Marijampoleje, kur jau visiskai nauja brangiausia suknele kainuoja gal 1000 ar 1100, o suknytes ten tikrai neblogos ir aptarnavimas fainas, pati lankaisi toje nuomoje, pussesere ten nuomojo sau suknele  4u.gif
Ir dar , jei esi mazute, tai aukis batelius aukstu kulniuku, 9-11 cm  ax.gif ziurek ir ugis kaip padides, ir nuomos jau nebesikabines taip del ilgio tongue.gif Siais laikais galima viskas, tik pasiieskok atidziau  4u.gif  ax.gif

As siulyciau dar i Ieva salona uzsukti, ten pasirode pigesnes, uz 600 visai nieko matavausi tokia..
Atsakyti
kaip tai siutis per velu blink.gif mano irgi panasi situacija.. 159 ugis, vestuves uz 2 su biski men... bet dar galvoju ateinancia savaite paieskoti nuomoti, o jei ne, siusiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita gugis @ 2010 03 22, 00:04)
vestuives  po dvieju trupucuio menesio. ir neturiu sukneles nes manoji ismera 36 udis 154 kiek buvau salonu pasirinkimas mazas. bet tai ne esme kuri man patinka tai ir kaina kosmine. nezinau ka daryti. siutis man pasake pervelu.gal kas zinote vilniuje nebrangiu proginiu sukneliu salonu?
ar imanoma itilpti i 500 lt suknelei, bet noriu pirkti.
gal kas pirkote lenkijoje, kokie atsiliepimai?

Na nezinau ar daug pades, pabandyk gal pasirinkt is situ? Kainos nera labai kosmines ir jos pardavimo ax.gif

uoj, nuoroda.. http://public.fotki....vines-sukneles/ blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste_girl: 23 kovo 2010 - 17:59
QUOTE(jurgita gugis @ 2010 03 22, 03:04)
vestuives  po dvieju trupucuio menesio. ir neturiu sukneles nes manoji ismera 36 udis 154 kiek buvau salonu pasirinkimas mazas. bet tai ne esme kuri man patinka tai ir kaina kosmine. nezinau ka daryti. siutis man pasake pervelu.gal kas zinote vilniuje nebrangiu proginiu sukneliu salonu?
ar imanoma itilpti i 500 lt suknelei, bet noriu pirkti.
gal kas pirkote lenkijoje, kokie atsiliepimai?

Na nzn kaip jus sukneles neradot. nes mano dydis yra 34, ugis 158. ir kiek matavausi sukneliu, tiek visas reikejo siaurinti ir trumpinti apacias. ne vienas salonas man nepasake, kad ant manes nera sukneles. kazkas cia man keisto doh.gif blink.gif
Papildyta:
Na nzn kaip jus sukneles neradot. nes mano dydis yra 34, ugis 158. ir kiek matavausi sukneliu, tiek visas reikejo siaurinti ir trumpinti apacias. ne vienas salonas man nepasake, kad ant manes nera sukneles. kazkas cia man keisto doh.gif blink.gif ir suknele nuomavausi uz 900lt, Kauno, Zeigoje. man ja ir trumpino ir siaurino... nzn kaip salonai gali atsisakyti sau uzdarbio doh.gif

Atsakyti
net nežinau, mano suknele is san patrick kolekcijos tai 1600lt blush2.gif , uosviene kai kaina sužinojo tai pakraupo, tipo isprotejau, kad už viena vakara tokius pinigus moku ir vos neliepe ieskotis pigiau, nors jau avansa už suknyte sumokejau. Na ka, as tik palingavau galva, kad ieskosiu pigesnes, bet istikruju tai net nežadu atsisakyti savo suknytes, ne jos gi pinigai. O man tu pinigeliu tikrai negaila, nes teku tik viena karta ir noriu atrodyt butent taip, kaip ir su ta suknyte. Is pradžiu galvoju gal tikrai permoku, bet kai paskaiciau jusu temuke, tai matau, kad nepermoku, o moku kaip ir jus visos. Na, mergytes pasakykit ka jus manot?
Atsakyti
As savo suknele nusipirkau uz 600, ir labai dziaugiuosi thumbup.gif nes turesiu superine suknele, kuri man tinka, be to, apsisukau pigiai ir dar - nereikes nervintis jei kas suplysh ar issipurvins, kaip kad butu, jei tektu nuomotis biggrin.gif
Atsakyti
o as suknelei buvau nusprendus skirti ne daugiau kaip 2000lt. tai i ta suma ir tilpau, jau uzsisakiau is Model Novias kolekcijos suknyte uz 1800lt. man ji pati pati graziausia wub.gif blush2.gif blush2.gif ir tikrai negaila tu pinigeliu. ax.gif
Atsakyti
Aš už saviškę iš Pronovias kolekcijos sumokėjau 3200 Lt. Ir tiesą sakant, galvoju, kad tai labai teisingai išleisti pinigai, nes suknelė nuostabi, lig šiol kabo mano spintoje. Iš pradžių dar galvojau, kad po vestuvių parduosiu, bet dabar niekam už jokius pinigus neparduočiau. Tai vienas nusotabiausių šventės atributų ir labai džiausiuosi ją turėdama:)
Atsakyti
paskaitau kiek jus mokat ir man taip keista ,ar cia kritusios kainos ar as permokejau lotuliukas.gif 2008 metai nuomavausi suknele,nezinau is kokios kolekcijos, mokejau 2800 lt . bet ji to verta buvo , ji man pati graziausia wub.gif tik aisku gaila kad teko grazinti lotuliukas.gif
Atsakyti
issinuomojau ne tokia suknele kokios norejau, nes kaip jau kazkas cia minejo,mano svajoniu suknele netiko man pagal figura, taip kad isinuomojau orginalia maggie sotero uz 600lt, aisku ji ne nauja, bet atrodo , kaip nauja.. nzn as kitaip nei dauguma merginu nesureiksminu sukneles,nes ne ji ta diena svarbiausia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suknele kainavo 1500 Lt, bet padare nuolaida ir sumokejau 750 Lt (cia nuoma) ax.gif
Atsakyti