as nuomavausi is San patrick kolekcijos tai moku 2200 lt
biski daugoka bet verta ji man nes visa is nerinuko tokio
o manoji suknele pirkta is kinijos ( 400lt) + koregavimas pagal mane, nuometas, svarkelis (350lt) = 750lt mano svajoniu suknele
http://public.fotki....le-pirkta-is-e/
P.S. Gerai, kad ne nuomota, nes visa apacia gerai suplysinejo ( nuo sakuciu miskelyje ir pan), beje, ilgas nuometas ( siutas) irgi skyletas
http://public.fotki....le-pirkta-is-e/
P.S. Gerai, kad ne nuomota, nes visa apacia gerai suplysinejo ( nuo sakuciu miskelyje ir pan), beje, ilgas nuometas ( siutas) irgi skyletas
As pirkau suknele ir mokejau 6000 lt su visais priedais..
Daugokai tenka paklot, bet ka darysi, kai atrandi savaja suknele
Dar masciau, gal nepirkt, bet MB pareiske, kad geriau pagyvensim truputuka susipaude, bet jei atradau savo suknyte, turiu ja ir turet
dabar esu jam labai dekinga, nes tikrai suknele dziaugiuosi
aš tai mokėjau už nuoma 1500 iš san patrick kolekcijos, sakyčiau visai normaliai
QUOTE(biziukas @ 2009 05 06, 19:56)
As pirkau suknele ir mokejau 6000 lt su visais priedais..
Daugokai tenka paklot, bet ka darysi, kai atrandi savaja suknele
Dar masciau, gal nepirkt, bet MB pareiske, kad geriau pagyvensim truputuka susipaude, bet jei atradau savo suknyte, turiu ja ir turet
dabar esu jam labai dekinga, nes tikrai suknele dziaugiuosi 
As irgi pirkau suknute, su nuometu atsiejo truputi virs 5000 litu. Irgi-pamaciau ir daugiau jokios kitos nenorejau. Tiesa, tam salone, kur ja matavausi, uzsiprase dvigubos sumos, apskambinau kitiems Cymbeline salonams Vienoj, Budapeste ir Vilniuj, niekur jos neturejo. Sake, kad gali uzsakyt man ja. Bet as pasiskambinau tiesiai i Cymbeline ir ja tiesiai is ju uzsisakiau. Siaip suknute siuva tris menesius, bet man pasiseke, kad butent maniske ir mano dydzio turejo jau pasiuta. Tai tik supakavo, specialiai prie jos siuta nuometa pridejo ir MB vairuotojas nuleke jos i Prancuzija paimt.
As irgi dvejojau, kad brangu, kad neprikt, bet MB man irgi pasake, kad jei tai mano svajoniu suknele, privalom ja pirkt
QUOTE(Cica:) @ 2009 05 06, 22:19)
As irgi pirkau suknute, su nuometu atsiejo truputi virs 5000 litu. Irgi-pamaciau ir daugiau jokios kitos nenorejau. Tiesa, tam salone, kur ja matavausi, uzsiprase dvigubos sumos, apskambinau kitiems Cymbeline salonams Vienoj, Budapeste ir Vilniuj, niekur jos neturejo. Sake, kad gali uzsakyt man ja. Bet as pasiskambinau tiesiai i Cymbeline ir ja tiesiai is ju uzsisakiau. Siaip suknute siuva tris menesius, bet man pasiseke, kad butent maniske ir mano dydzio turejo jau pasiuta. Tai tik supakavo, specialiai prie jos siuta nuometa pridejo ir MB vairuotojas nuleke jos i Prancuzija paimt.
As irgi dvejojau, kad brangu, kad neprikt, bet MB man irgi pasake, kad jei tai mano svajoniu suknele, privalom ja pirkt
aš savo sukele išsinuomavau už 800 lt, nors pirmą kartą prieš 2mėn kai ją matavausi kainą sakė 1600 lt
vestuives po dvieju trupucuio menesio. ir neturiu sukneles nes manoji ismera 36 udis 154 kiek buvau salonu pasirinkimas mazas. bet tai ne esme kuri man patinka tai ir kaina kosmine. nezinau ka daryti. siutis man pasake pervelu.gal kas zinote vilniuje nebrangiu proginiu sukneliu salonu?
ar imanoma itilpti i 500 lt suknelei, bet noriu pirkti.
gal kas pirkote lenkijoje, kokie atsiliepimai?
QUOTE(jurgita gugis @ 2010 03 22, 03:04)
vestuives po dvieju trupucuio menesio. ir neturiu sukneles nes manoji ismera 36 udis 154 kiek buvau salonu pasirinkimas mazas. bet tai ne esme kuri man patinka tai ir kaina kosmine. nezinau ka daryti. siutis man pasake pervelu.gal kas zinote vilniuje nebrangiu proginiu sukneliu salonu?
Sveika
As panasaus ugio, kaip tu, tai nuomoje nelabai ka turejo pasiulyti, sake sukneliu lb trumpint negali. Ir kainos, kaip minejai, dideles. Pasiulyciau nuvaziuoti I gariunus, sukneliu iki 500lt ten tikrai nemazai, gal rasi sau patinkancia. Arba, kaip jau buvo mineta, perzvelk skelbimukus
ir cia va gali pasidairyt.. http://www.isgelbeksuknele.lt/
siaip tai net nesitiki, kad per velu siutis
aisku ziurint kokios siuvejos kiek uzimtos, ir kokie norai.. jei paprastute suknyte, tai manau tikrai imanoma spet pasisiut
Papildyta:
Beje... viena mano pazistama, budama 152cm ugio, savo vestuvine suknele rado tarp pirmosios komunijos sukneliu salone
nezinau, gal ir juokingai skamba, bet sakau gal ir imanoma rast
siaip tai net nesitiki, kad per velu siutis
Papildyta:
Beje... viena mano pazistama, budama 152cm ugio, savo vestuvine suknele rado tarp pirmosios komunijos sukneliu salone
Seip mazuose miesteliuose nuomos kainos skiresi kelis kart nuo didmesciu, ir kartais net ju jau pati brangiause sukne buna kokie 700lt nuoma arba maziau, bet aisku is Vilniaus lekti i kazkur ieskoti kitur tikrai neapsimoka