Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

as nuomavausi is San patrick kolekcijos tai moku 2200 lt smile.gif biski daugoka bet verta ji man nes visa is nerinuko tokio bigsmile.gif
Atsakyti
o manoji suknele pirkta is kinijos ( 400lt) + koregavimas pagal mane, nuometas, svarkelis (350lt) = 750lt mano svajoniu suknele 4u.gif
http://public.fotki....le-pirkta-is-e/

P.S. Gerai, kad ne nuomota, nes visa apacia gerai suplysinejo ( nuo sakuciu miskelyje ir pan), beje, ilgas nuometas ( siutas) irgi skyletas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimita: 05 gegužės 2009 - 17:39
As pirkau suknele ir mokejau 6000 lt su visais priedais.. doh.gif Daugokai tenka paklot, bet ka darysi, kai atrandi savaja suknele wub.gif Dar masciau, gal nepirkt, bet MB pareiske, kad geriau pagyvensim truputuka susipaude, bet jei atradau savo suknyte, turiu ja ir turet blush2.gif dabar esu jam labai dekinga, nes tikrai suknele dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
aš tai mokėjau už nuoma 1500 iš san patrick kolekcijos, sakyčiau visai normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 05 06, 19:56)
As pirkau suknele ir mokejau 6000 lt su visais priedais..  doh.gif  Daugokai tenka paklot, bet ka darysi, kai atrandi savaja suknele  wub.gif  Dar masciau, gal nepirkt, bet MB pareiske, kad geriau pagyvensim truputuka susipaude, bet jei atradau savo suknyte, turiu ja ir turet  blush2.gif  dabar esu jam labai dekinga, nes tikrai suknele dziaugiuosi  4u.gif

As irgi pirkau suknute, su nuometu atsiejo truputi virs 5000 litu. Irgi-pamaciau ir daugiau jokios kitos nenorejau. Tiesa, tam salone, kur ja matavausi, uzsiprase dvigubos sumos, apskambinau kitiems Cymbeline salonams Vienoj, Budapeste ir Vilniuj, niekur jos neturejo. Sake, kad gali uzsakyt man ja. Bet as pasiskambinau tiesiai i Cymbeline ir ja tiesiai is ju uzsisakiau. Siaip suknute siuva tris menesius, bet man pasiseke, kad butent maniske ir mano dydzio turejo jau pasiuta. Tai tik supakavo, specialiai prie jos siuta nuometa pridejo ir MB vairuotojas nuleke jos i Prancuzija paimt.
As irgi dvejojau, kad brangu, kad neprikt, bet MB man irgi pasake, kad jei tai mano svajoniu suknele, privalom ja pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 05 06, 22:19)
As irgi pirkau suknute, su nuometu atsiejo truputi virs 5000 litu. Irgi-pamaciau ir daugiau jokios kitos nenorejau. Tiesa, tam salone, kur ja matavausi, uzsiprase dvigubos sumos, apskambinau kitiems Cymbeline salonams Vienoj, Budapeste ir Vilniuj, niekur jos neturejo. Sake, kad gali uzsakyt man ja. Bet as pasiskambinau tiesiai i Cymbeline ir ja tiesiai is ju uzsisakiau. Siaip suknute siuva tris menesius, bet man pasiseke, kad butent maniske ir mano dydzio turejo jau pasiuta. Tai tik supakavo, specialiai prie jos siuta nuometa pridejo ir MB vairuotojas nuleke jos i Prancuzija paimt.
As irgi dvejojau, kad brangu, kad neprikt, bet MB man irgi pasake, kad jei tai mano svajoniu suknele, privalom ja pirkt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip, jei tik yra galimybes, o dar ir grazus MB poziuris ir supratingumas, tai labai saunu! blush2.gif man, pamacius ta suknyte, butu buve sunku kazko kito ieskot g.gif na, bet kaip gera, kai zinai, kad turi savaja, tada ramu pasidaro mirksiukas.gif bet cia jau ne sioje temyteje apie tai pletotis tureciau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
aš savo sukele išsinuomavau už 800 lt, nors pirmą kartą prieš 2mėn kai ją matavausi kainą sakė 1600 lt smile.gif
Atsakyti
vestuives po dvieju trupucuio menesio. ir neturiu sukneles nes manoji ismera 36 udis 154 kiek buvau salonu pasirinkimas mazas. bet tai ne esme kuri man patinka tai ir kaina kosmine. nezinau ka daryti. siutis man pasake pervelu.gal kas zinote vilniuje nebrangiu proginiu sukneliu salonu?
ar imanoma itilpti i 500 lt suknelei, bet noriu pirkti.
gal kas pirkote lenkijoje, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita gugis: 22 kovo 2010 - 01:07
QUOTE(jurgita gugis @ 2010 03 22, 03:04)
vestuives  po dvieju trupucuio menesio. ir neturiu sukneles nes manoji ismera 36 udis 154 kiek buvau salonu pasirinkimas mazas. bet tai ne esme kuri man patinka tai ir kaina kosmine. nezinau ka daryti. siutis man pasake pervelu.gal kas zinote vilniuje nebrangiu proginiu sukneliu salonu?
ar imanoma itilpti i 500 lt suknelei, bet noriu pirkti.
gal kas pirkote lenkijoje, kokie atsiliepimai?

Sveika smile.gif manau tau reikia perziureti kitas temas, mirksiukas.gif pvz.:vestuviniu sukneliu salonai vilniuje,arba nuotakos suknele,ten tikrai rasi atsakimus i rupimus tau klausimus.Arba paziurek skelbiu.lt,ten daznai parduodamos nebrangios sukneles.Sekmes
Atsakyti
As panasaus ugio, kaip tu, tai nuomoje nelabai ka turejo pasiulyti, sake sukneliu lb trumpint negali. Ir kainos, kaip minejai, dideles. Pasiulyciau nuvaziuoti I gariunus, sukneliu iki 500lt ten tikrai nemazai, gal rasi sau patinkancia. Arba, kaip jau buvo mineta, perzvelk skelbimukus wink.gif
Atsakyti
ir cia va gali pasidairyt.. http://www.isgelbeksuknele.lt/
siaip tai net nesitiki, kad per velu siutis g.gif aisku ziurint kokios siuvejos kiek uzimtos, ir kokie norai.. jei paprastute suknyte, tai manau tikrai imanoma spet pasisiut

Papildyta:
Beje... viena mano pazistama, budama 152cm ugio, savo vestuvine suknele rado tarp pirmosios komunijos sukneliu salone ax.gif nezinau, gal ir juokingai skamba, bet sakau gal ir imanoma rast g.gif
Atsakyti
Seip mazuose miesteliuose nuomos kainos skiresi kelis kart nuo didmesciu, ir kartais net ju jau pati brangiause sukne buna kokie 700lt nuoma arba maziau, bet aisku is Vilniaus lekti i kazkur ieskoti kitur tikrai neapsimoka
Atsakyti