Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(biziukas @ 2009 05 06, 20:56)
As pirkau suknele ir mokejau 6000 lt su visais priedais..  doh.gif  Daugokai tenka paklot, bet ka darysi, kai atrandi savaja suknele  wub.gif  Dar masciau, gal nepirkt, bet MB pareiske, kad geriau pagyvensim truputuka susipaude, bet jei atradau savo suknyte, turiu ja ir turet  blush2.gif  dabar esu jam labai dekinga, nes tikrai suknele dziaugiuosi  4u.gif

Būtų idomu pamatyti suknelę.
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 23, 22:51)

drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 23, 19:51)

drinks_cheers.gif

sunku patikėti, kad yra tokių vyrų, kurie galėtų pasakyti "taip brangioji, dėl tavo suknelės svajonių mes galim pataupyti".. mokančių įsijausti į moters vaidmenį hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 24, 16:22)
drinks_cheers.gif

sunku patikėti, kad yra tokių vyrų, kurie galėtų pasakyti "taip brangioji, dėl tavo suknelės svajonių mes galim pataupyti".. mokančių įsijausti į moters vaidmenį hihihi.gif  hihihi.gif

Na, as savo suknele visai neplanuotai nusipirkau uzsenyje, komandiruotes metu. Su savimi tiek pinigu nebuvau pasiemus, tai skambinau vyrui, kad pervestu blush2.gif Nesigincyjo, pavedima padare, nors suma gan didele buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 24 birželio 2010 - 17:04
Na, o man suknele nieko nekainuos, man ja paskolins drauge tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 24, 17:27)
Na, o man suknele nieko nekainuos, man ja paskolins drauge  tongue.gif  lotuliukas.gif

Saunu, jeigu Jus norite teketi su drauges suknele ax.gif
Atsakyti
Ten jos dukros suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 24, 17:46)
Ten jos dukros suknele  smile.gif

bet ji su ta suknele tekejo...?
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 06 24, 18:47)
bet ji su ta suknele tekejo...?

Taip tekejo dukra. As galvojau, kad siusiuos suknute, jau buvau net su siuveja viska sutarusi, bet drauge pasiule atvaryti ir pasimatuoti. Beje, ji turejo dvi suknutes, nes dvi dukras apzendyjo, tai as ir pasimatavau. Viena tiesiog tobulai tiko man ir ant manes atrode, pagalvojau, kam man papildomi rupesciai ir islaidos del sukneles g.gif jeigu man duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 24, 19:52)
Taip tekejo dukra. As galvojau, kad siusiuos suknute, jau buvau net su siuveja viska sutarusi, bet drauge pasiule atvaryti ir pasimatuoti. Beje, ji turejo dvi suknutes, nes dvi dukras apzendyjo, tai as ir pasimatavau. Viena tiesiog tobulai tiko man ir ant manes atrode, pagalvojau, kam man papildomi rupesciai ir islaidos del sukneles  g.gif jeigu man duoda  smile.gif

gal ir saunu, kai sukneles saskaita sutaupomas maziausiai koks 1000lt, bet man kazkaip btu nesmagu teketi su suknele drauges, kur veliau gali buti kazkokie lyginimai.. va ziurek kaip as atrodziau, o va kaip tu... g.gif na cia moano nuomone tokia 4u.gif as su drauges suknele tikrai netekeciau, net ir skolinta ar dovanota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 24, 19:54)
gal ir saunu, kai sukneles saskaita sutaupomas maziausiai koks 1000lt, bet man kazkaip btu nesmagu teketi su suknele drauges, kur veliau gali buti kazkokie lyginimai.. va ziurek kaip as atrodziau, o va kaip tu... g.gif  na cia moano nuomone tokia 4u.gif  as su drauges suknele tikrai netekeciau, net ir skolinta ar dovanota smile.gif

Bet kai nuomojies suknele tai is dalies yra tas pats, juk n nuotaku pries tai buvo su ta suknele kuria tu ruosiesi issinuomoti. Beje, drauges dukra net padejo matuojantis suknute ir issake savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 06 24, 21:02)
Bet kai nuomojies suknele tai is dalies yra tas pats, juk n nuotaku pries tai buvo su ta suknele kuria tu ruosiesi issinuomoti. Beje, drauges dukra net padejo matuojantis suknute ir issake savo nuomone smile.gif

na taip, bet tu juk tu merginu nepazisti ir juk nzn kaip jos atrode su ja ir niekas taves nelygins su kazkuo. vat cia ir yra skirtumas mirksiukas.gif nes kai as ieskojau savo sukneles ant kitu merginu visagalyje google, tai viso labo radau tik viena uzsieniete. o va neseniai radau kad kazkas tokia pacia siuvosi pas kiniecius smile.gif
bet cia tik mano nuomone, tad nebutina i ja kreipti demesio mirksiukas.gif
Atsakyti