Sweikutes,
nezinau kaip elgtis...

susipykom eilini syki su vyru...jis isejo....pykstames jau praktiskai reguliariai, kai arteja jo mergaites savaitgalis...
kai neturejau savo klecko, vyro mergytei buvo virs 3 metuku, kai mes pradejom draugaut...viskas buvo kitaip...
mazyle mane ilga laika vadino "mama" (is pradziu man tai buvo didelis sokas), kol po geru metu jos mama, kazkokiu budu per savaite ismustravo ja, kad nesakytu taip (bijau pagalvot kokiasi budais, nes kai kreipdavosi i mane ir jai isprusdavo mama, ji labai issigasdavo savo tokio pasakymo)
mes tikrai sutarem puikiai... ji labai sirgo...suradau geriausius daktarus...gydem...kazkada pamaciau, kad 5-metes kruminukai visiskai sugede...vedziau pas dantistus (kai paklausiau jos motinos, kodel taip uzleido dantis, gavau atsakyma, kad ji neturi pazistamu stomatologu

)
mergaite tiesiog nenoredavo vaziuot is musu, nors ji pakankamai laiko praleisdavo pas mus (vos ne puse)
kai pastojau, atsirado ivairiu klausimu, kaip bus....labiausiai gasdino elgesys su ja (na apie tai, kad bobute jai leisdavo lipt ant galvos, as nesneku, nes tas turbut nepasikeis niekada), bet savo vaika noreciau auklet teisingai, kad nevarinetu suaugusiu zmoniu visur, nesvarbu, kad tai bobute, kad gerbtu suaugusius, nesikistu i suaugusiu pokalbius, ka mazoji darydavo...
pradejau prasyt, tiek anytos, tiek vyro, kad gal truputi pasistengiam kitaip elgtis, i ka man pastoviai buvo atsakoma, kad (po tam tikru kivircu su buvusiaja, mergaite galedavom paimt tik kas antra savaitgali), mes ja matom taip mazai, ji gi vargse issiskirusiu tevu vaikas, tai negi mes ja cia pradesim auklet....
gime mano mazylis...ir su laiku darosi vis sunkiau...abu su vyru labai jautriai pradejom viens i kita reaguot, kai tai liecia, jo vaika...mano kiekvienas komentaras suprantamas kaip priekaistas mergaitei ar kazkas panasaus...
pyktstames atrodo lygioj vietoj, bet kai jis pradeda mane skaudint, as kertu per skaudziausia vyro vieta-jo mergaite....o tada karas...tada eilines skyrybos...
zodziu, nebegaliu