Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(ooo @ 2009 02 13, 12:49)
ar teisingai supratau, kad atejus sveciams pjaustet torta 23 val ir norejot mergaitei neduot?  blink.gif  kai kiti valgys, o jai ziuret, nes jei duosit gabaliuka, tai jau skaitysis besaikis rijimas?  blink.gif tegu laukia 6 metu vaikas ryto? tada tas pats gabaliukas bus OK?  g.gif

na specialiai nieks nelauke 23 val, ir ten ne jokia proga ir ne koks tortas, tiesiog pyrago gabaliukas, be to jai buvo seniai sakoma eit miegot...o jis vis trynesi apie virtuve...ir as jau labai graziai pasakiau, kad mes ryt su ja suvagysim pyrago ir ji vaikas kuo puikiausiai suprato, bet va tevui reikejo papriesgyniaut man, o tokio amziaus vaikai labai dziaugiasi gave tai ko nori...jie juk pradeda manipuliuot tais dalykais...va tas man baisu...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 02 13, 13:56)
na specialiai nieks nelauke 23 val, ir ten ne jokia proga ir ne koks tortas, tiesiog pyrago gabaliukas, be to jai buvo seniai sakoma eit miegot...o jis vis trynesi apie virtuve...ir as jau labai graziai pasakiau, kad mes ryt su ja suvagysim pyrago ir ji vaikas kuo puikiausiai suprato, bet va tevui reikejo papriesgyniaut man, o tokio amziaus vaikai labai dziaugiasi gave tai ko nori...jie juk pradeda manipuliuot tais dalykais...va tas man baisu...

Karta per menesi jei vaikas suvalgys pyrago gabaliuka pries miega-nei nutuks, nei skrandi susigadins irnesakyk.gif Va taureles butu paprasiusi ir jei vyras duotu-sakyciau tada taip, tragedija. Ir kaip cia eisi miegoti, kai taip idomu viskas bigsmile.gif Kuris is jusu sekmingai eidavot miegoti, kai tevai baliavodavo? bigsmile.gif As ne, man tai smagiausia diena budavo, kad galejau daryti, ka noriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 13 vasario 2009 - 13:07
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 13, 13:06)
Karta per menesi jei vaikas suvalgys pyrago gabaliuka pries miega-nei nutuks, nei skrandi susigadins irnesakyk.gif  Va taureles butu paprasiusi ir jei vyras duotu-sakyciau tada taip, tragedija. Ir kaip cia eisi miegoti, kai taip idomu viskas bigsmile.gif Kuris is jusu sekmingai eidavot miegoti, kai tevai baliavodavo? bigsmile.gif As ne, man tai smagiausia diena budavo, kad galejau daryti, ka noriu thumbup.gif

tai viska ta as suprantu, as tik kaip pavyzdi pasakiau, kaip mano nuomone yra nuvertinama vaiko akyse, tai nera geriausias pavyzdys, bet...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 13, 15:06)
Karta per menesi jei vaikas suvalgys pyrago gabaliuka pries miega-nei nutuks, nei skrandi susigadins irnesakyk.gif  Va taureles butu paprasiusi ir jei vyras duotu-sakyciau tada taip, tragedija.

Norėjau panašiai parašyti, bet nespėjau drinks_cheers.gif Aš irgi kibčiau į plaukus vyrui, jei kokią taurelę vaikui pakištų ar dūmą patraukti devil.gif O šiaip tai tokiais atvejai suminkšėju prieš vaikus, būčiau permatomą gabaliuką to pyrago atpjovus ir tegu šlamščia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad Eirea turi omeny, kad vyras stengiasi ją sumenkinti vaiko akyse, nepaiso jos nuomonės, demonstratyviai parodydamas kieno žodis paskutinis ir kad į jos nuomonę nereikia kreipti dėmesio. Šeimoje tai nėra gerai. Nereikia užsiciklinti ant to torto gabaliuko ar kad vaikas jau turėjo miegot.
Problema ne tame.
Aišku, kai kam, matau, tai tiesiog būdas įkasti. Tik nesuprantu tikslo.
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 02 13, 15:12)
tai viska ta as suprantu, as tik kaip pavyzdi pasakiau, kaip mano nuomone yra nuvertinama vaiko akyse, tai nera geriausias pavyzdys, bet...

Jus per daug įsijautėt į motinos vaidmenį, nors niekas to Jūsų neprašė. O kad nuvertina, tai Jus pati taip nusprendėt. Manyčiau Jus nenuvertino vaiko akyse, o davė suprasti, kad ne tavo daržas, ne tavo ir pupos, ir tomis pupomis yra kam pasirūpinti. Sorry, gal per kietai pasakiau, bet tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 13 vasario 2009 - 13:21
QUOTE(laumupė @ 2009 02 13, 13:21)
Jus per daug įsijautėt į motinos vaidmenį, nors niekas to Jūsų neprašė. O kad nuvertina, tai Jus pati taip nusprendėt. Manyčiau Jus nenuvertino vaiko akyse, o davė suprasti, kad ne tavo daržas, ne tavo ir pupos, ir tomis pupomis yra kam pasirūpinti. Sorry, gal per kietai pasakiau, bet tokia mano nuomonė  4u.gif

na siaip mano namai, mano taisykles...
jei jau ateina svetimas vaikas, as su juo stengiuosi elgtis kaip mama (tik kaip), tai nematau cia nieko smerktino, jei as elgiuosi taip, kaip suprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 13 vasario 2009 - 13:24
QUOTE(Eirea @ 2009 02 13, 15:23)
na siaip mano namai, mano taisykles...
jei jau ateina svetimas vaikas, as su juo stengiuosi elgtis kaip mama (tik kaip), tai nematau cia nieko smerktino, jei as elgiuosi taip, kaip suprantu...

Suprantu, bet Jus ne viena gyvenate, tad ir namai turėtų būti jūsų abiejų ir taisyklės juose turėtų galioti jūsų abiejų mirksiukas.gif
Prisipažinsiu, vyras irgi yra pas mane atėjęs gyventi, tai kai apsipykdavom, žinodavau kaip jam kirsti, jog tai mano namai ir čia tik mano taisyklės ... patikėkit, skaudžiai jam būdavo, po barnio apsitaikius pasakydavo, jog jaučiasi čia kaip svečias... dabar jau taip nebedarau... vis tik tai mūsų namai su mūsų taisyklėmis ir visi vaikai tiek jo, tiek mano tai žino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 02 13, 13:31)
Suprantu, bet Jus ne viena gyvenate, tad ir namai turėtų būti jūsų abiejų ir taisyklės juose turėtų galioti jūsų abiejų  mirksiukas.gif
Prisipažinsiu, vyras irgi yra pas mane atėjęs gyventi, tai kai apsipykdavom, žinodavau kaip jam kirsti, jog tai mano namai ir čia tik mano taisyklės ... patikėkit, skaudžiai jam būdavo, po barnio apsitaikius pasakydavo, jog jaučiasi čia kaip svečias... dabar jau taip nebedarau... vis tik tai mūsų namai su mūsų taisyklėmis ir visi vaikai tiek jo, tiek mano tai žino  ax.gif

turejau galvoje, jei as savo vaika vienaip aukleju, tai nemanau, kad kitas vaikas atejes turetu tureti kazkokias provilegijas ...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 02 13, 14:45)
turejau galvoje, jei as savo vaika vienaip aukleju, tai nemanau, kad kitas vaikas atejes turetu tureti kazkokias provilegijas ...

kokios cia tos privilegijos? torto gabaliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 13, 14:13)
kokios cia tos privilegijos? torto gabaliukas  g.gif

nelabai suprantu ar pas jus mastymas siauras ar priekabiu ieskot...juk gyvenimas nesusiveda i viena torto gabaliuka...cia tik pavyzdys buvo...
as cia ne piktai, bet keista, kai taip bukai ziurima ir uzsiciklinama ties vienu epizodu...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 02 13, 15:45)

Tai ne privilegijos, tai tėvas išpirkinėja kaltę, kad negyvena kartu su mergaite ir jos motina, paprasčiausias lepinimas ir nelabai protingas meilės demonstravimas. Jei su tuom atvirai kovosite, tai ir savo vaiką paliksite be tėvo.
Gal pasikartosiu, bet tas kitas vaikas ateina kaip svečias, o jo auklėjimas tai jau ne Jūsų reikalas. Jei man kas nors nepatikdavo iš vyro vaikų elgesio, aš su juo aptardavau, kai vaikai išeidavo, bet nekeldavau jokių scenų prie vaikų. Paprasčiausiai išsiaiškindavom, kai likdavom dviese, tada ir kompromisą lengviau surasti, kad nemaloni situacija daugiau nepasikartotų. Pykčiais nieko nepasieksit.
Atsakyti