Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(vineypooh @ 2009 02 18, 11:56)
kartais kartu, kartais vienas kur nusiveža.
jei atvirai, tai man ne visai prie širdies toks dažnumas.. unsure.gif

o kodel? nelabai sutari su vaikais jo? g.gif
Atsakyti
[quote=mjk,2009 02 18, 16:25]

nei sutariu, nei nesutariu.. vaikeliui dar 2 metukų nėr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2009 02 18, 15:33)

Tada aisku.
Atsakyti
[quote=vineypooh,2009 02 18, 11:56]
[quote=mjk,2009 02 17, 20:36]
ar kartu su juom ir tu juos matai?
Ar tau patinka toks daznumas?
zinoma...kodel noretu...

kartais kartu, kartais vienas kur nusiveža.
jei atvirai, tai man ne visai prie širdies toks dažnumas.. unsure.gif
[/quote]
tai tau per daznai, ar per retai ? biggrin.gif
O jei rimtai, tai priprasi smile.gif bent jau as tai is pradziu irgi nelengvai, nelengvai... ax.gif bet po to pripratau, dabar jei ilgiau jo vaikas neatvaziuooja, tai pasiilgstu ax.gif , ir mano sunus vis klausia, kur mergaite bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=vineypooh,2009 02 18, 16:33]
[quote=mjk,2009 02 18, 16:25]

[/quote

Nu bet ir greit vyras keičia moteris, jei vaikui dar net dviejų metukų nėra, o jau su kita doh.gif
Atsakyti
[quote=Fruzina,2009 02 19, 10:43]
[quote=vineypooh,2009 02 18, 16:33]
[
Nu bet ir greit vyras keičia moteris, jei vaikui dar net dviejų metukų nėra, o jau su kita doh.gif
[/quote]

Aš tai niekada nekomentuoju situacijos, kai nežinau visų aplinkybių. Gal ten moteris vyrą pakeitė, juk visaip būna, tai negi jam į vienuolyną užsidaryti? cool.gif
Atsakyti
[quote=laumupė,2009 02 19, 12:47]
Aš tai niekada nekomentuoju situacijos, kai nežinau visų aplinkybių. Gal ten moteris vyrą pakeitė, juk visaip būna, tai negi jam į vienuolyną užsidaryti? cool.gif

na, Fruzina kaip ir teisi.. pakeitė vyras moterį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 02 19, 08:43)

Nu bet ir greit vyras keičia moteris, jei vaikui dar net dviejų metukų nėra, o jau su kita  doh.gif

taigi ne estai kokie...Kiti didesnį greitį išvysto...
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 20, 12:44)
taigi ne estai kokie...Kiti didesnį  greitį išvysto...

a koks skirtumas, kas kiek laiko keicia ir kas keicia... juk kalbames apie vyro vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 02 20, 13:07)
a koks skirtumas, kas kiek laiko keicia ir kas keicia... juk kalbames apie vyro vaikus  mirksiukas.gif

sioks toks yra...Greiciau begioja, daugiau vaikuciu pirmoje, antroje ir kitose santuokose ir nesantuokose...

Kas turi vyra, kuriam antra santuoka, yra sunkiau susitaikyti su vaikuciais, ju lankymo daznumu... Gal reikia pabandyti ilist i kaili tu vaikuciu...Dziugu, kad vyrai myli vaikus...
Atsakyti
si tema aktuali ir man.vyras is pirmos santuokos turi vaikuciu,jie lankosi pas mus namuose,pasilieka laikas nuo laiko savaitgaliais.mano akimis man atrodo,kad mes sutariam,pasikalbam ivairiom temom.o ju namuose buvo tik karta,nes yra susitarta su buvusia,kad ten vyras nesilankys.ir sis susitarimas man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaa @ 2009 02 20, 19:03)
si tema aktuali ir man.vyras is pirmos santuokos turi vaikuciu,jie lankosi pas mus namuose,pasilieka laikas nuo laiko savaitgaliais.mano akimis man atrodo,kad mes sutariam,pasikalbam ivairiom temom.o ju namuose buvo tik karta,nes yra susitarta su buvusia,kad ten vyras nesilankys.ir sis susitarimas man patinka thumbup.gif

saunu, kad pakolkas, viskas ok thumbup.gif
Atsakyti