Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 22, 17:59)
Dar gyva ax.gif Ir dar nezino, kad is jos atimamas vyras bei ruosiamasi atimti ir metu neturintis vaikas rolleyes.gif

nu pletkai išsikraipė truputuką...Kiek supratau, vaikas nebus atimamas, nes tai neįmanoma, bet, jei moteris bus su tuo vyru, tai vaikas pas juos sveciuosis mirksiukas.gif Smagu, kad moteris puoseleja siltus jausmus svetimam vaikui, nes buna ir atvirksciai...
Atsakyti
idomiai mamytesa diskutuojat...kam tris kart per savaite per mazai..kam per daug.
vineypooh,noreciau paklausti-o paciai teti 3 kartus i savaite matyti butu per daug ar per mazai? g.gif o savo sunu uztektu pamatyti 3 kartus i savaite?
turim ir mes sunu is pirmos santuokos (vyro). jis su mumis 24h per para, 7 dienas per savaite. bigsmile.gif .nesakysiu,kad viskas buvo lengva-net priesingai.bet isgyvenom.dabar viskas ok.turim ir mazute sesute-jokio pavydo,jokios konkurencijos. na ir bernas jau nemazas-10 metu.
tik vienas dalykas kirba-kartais atrodo,kad tai pliusas,o kartais-minusas.mama tikroji pamirso,kad sunu turi. ir nezinau,kaip geriau.

suprantu tavo pastaba, erosi. meilė, dėmesys ir laikas, dalykai, kurių niekada nebus perdaug nei vaikams, nei kitiems artimiems žmonėms.. ir aš tikrai džiaugiuosi, kad vyras myli vaiką.
o dėl dažnumo.. kartais, pagraužia koks kirminukas, kai ir taip bloga nuotaika, čia jau aišku mano trūkumas.. tikiuosi su laiku pamilsiu ir aš vaikelį, ir mane lygiai taip pat džiugins tie susitikimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2009 02 23, 11:05)
idomiai mamytesa diskutuojat...kam tris kart per savaite per mazai..kam per daug.

suprantu tavo pastaba, erosi. meilė, dėmesys ir laikas, dalykai, kurių niekada nebus perdaug nei vaikams, nei kitiems artimiems žmonėms.. ir aš tikrai džiaugiuosi, kad vyras myli vaiką.
o dėl dažnumo.. kartais, pagraužia koks kirminukas, kai ir taip bloga nuotaika, čia jau aišku mano trūkumas.. tikiuosi su laiku pamilsiu ir aš vaikelį, ir mane lygiai taip pat džiugins tie susitikimai  rolleyes.gif

Aisku, kad pamilsi irnesakyk.gif Tau pliusas toks, kad vaikutis dar mazas.
Man irgi is pradziu buvo abejoniu, vaikas su charakteriu, ir saldainiais bandziau papirkt, ir demesiu, bendrais zaidimais, ir ignoravimo buvo... BEt po truputi, po truputi, praejo pusantru metu, jau ziuriu, mergaite kitaip bendrauja, jau laiko drauge, paklauso, karta net "mama" pavadino ax.gif .
O man dabar net galvoju butu daug geriau, jei draugo dukra pastoviai butu pas mus. Cia savos taisykles, drausme. Vaikai pripranta vienas prie kito. O bac, isvaziuooja pas mama, grizta, tai ir pats tevelis nebesusisneka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evadilė @ 2009 02 22, 12:27)
Uj, pasiskaičiau ir matau, kad dauguma gerus santykius paliko su vyrų vaikais. nežinau kaip man baigsis mano situacija, bet jei į mano naudos pusę, tai ir man teks prižiūrėti vyro vaiką... Kolkas jo nemačius gyvai, dar metukų net nėra, bet kaip ir vyrui sakau, kad tas kas jo tą be proto irgi mylėsiu... Labai tikuosi, kad sugebėsiu įsiteikti ir kai vaikiukas paūgės...  4u.gif

As tai, vat, labai laukiu tu 4 tamstai pazadetu menesiu....Idomu, ar teks aplamai pamatyti savo 'draugo' vaika....
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 22, 19:18)
Kitoj temoj yra nuodugniai paaiskinta 4u.gif

aisku, tai mesk nuoroda bigsmile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2009 02 23, 12:58)
As tai, vat, labai laukiu tu 4 tamstai pazadetu menesiu....Idomu, ar teks aplamai pamatyti savo 'draugo' vaika....

ar esi kazkaip susijusi su Evadile? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2009 02 24, 14:32)
aisku, tai mesk nuoroda  bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:
ar esi kazkaip susijusi su Evadile?  g.gif

Nea, ir, bent jau is to ka skaiciau jos pasisakymuose, labai dziaugiuosi, kad nesu biggrin.gif
Man tiesiog labai idomu pasidare, is kur toks mistinis 4 menesiu skaicius... Cia reikia paskaityti meiluziu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2009 02 24, 13:58)
Nea, ir, bent jau is to ka skaiciau jos pasisakymuose, labai dziaugiuosi, kad nesu biggrin.gif
Man tiesiog labai idomu pasidare, is kur toks mistinis 4 menesiu skaicius... Cia reikia paskaityti meiluziu tema 4u.gif

aisku, na gal ji pati paaiskins ta 4 menesiu termina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2009 02 24, 16:51)
aisku, na gal ji pati paaiskins ta 4 menesiu termina  rolleyes.gif

biggrin.gif

aš pati galiu paaiškinti apie tuos 4 mėn biggrin.gif
tiesiog man žadėjo tas vyrelis po pusės metų išsiskirti, na čia žiauru ir pan, nenoriu būti smerkiama, bet jūs prašėt paaiškint, dabar liko 4 mėn. šiaip manau būtinai parašysiu atomazga po 4 likusių mėn wink.gif

šiaip gali būt, kad ir napamatysiu to vaiko, aš jokių variantų neatmetu, sakau kaip yra dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evadilė @ 2009 02 25, 21:55)
biggrin.gif

aš pati galiu paaiškinti apie tuos 4 mėn biggrin.gif
tiesiog man žadėjo tas vyrelis po pusės metų išsiskirti, na čia žiauru ir pan, nenoriu būti smerkiama, bet jūs prašėt paaiškint, dabar liko 4 mėn. šiaip manau būtinai parašysiu atomazga po 4 likusių mėn wink.gif

šiaip gali būt, kad ir napamatysiu to vaiko, aš jokių variantų neatmetu, sakau kaip yra dabar  mirksiukas.gif

Ir patikėjot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2009 02 26, 19:25)
Ir patikėjot? lotuliukas.gif

Dažniausiai tikima tuo, ko labiausiai norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2009 02 26, 19:31)
Dažniausiai tikima tuo, ko labiausiai norisi  mirksiukas.gif

O kas belieka? Arba tiki, ir lauki puse metų, kas bus, arba keli isteriją, reikalavimus, arba siunti kuo toliau...
Atsakyti
O as siandien prirasiau vyro vaika poliklinikoje pas gydytoja. Registraturoj duoda man blanka, sako pasirasykit cia apacioj - "mama, tokia ir tokia". Sakau - o...sita....kad as ne mama, o pamote smile.gif ... O jos man - na tai vistiek kaip ir mama esat, rasykit "mama" biggrin.gif . Na tai ir pasirasiau...keistas jausmas...bet ranka drebejo blush2.gif .
Atsakyti