Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(aire-armante @ 2009 04 14, 18:38)
O tai jei neturėtų iš ko duoti-tai jau jie būtų mažiau geri, ar kaip?

Neturetu ir neturetu, buciau tada nesimokinus,o ejus dirbti...o kas cia tokio?Viskas priklauso nuo aplinkybiu.Tevai geri ir blogi buna priklausomai nuo to kiek meiles savo vaikams duoda,o ne pinigu...
Atsakyti
QUOTE(vesterna @ 2009 04 14, 19:35)
ko tu nervuojies armante? biggrin.gif nu paskola, tai paskola, mokslam davė, o pragyvenimui imtis nebesinori, kadangi be mokslų dagiau nieko nebus suteikiama, tai kaip tas paskolas paskui išsimokėt? ir buto reiks, ir už mokslus mokėt smile.gif ar tokio smaugiančio gyvenimo vaikams linki? smile.gif mašina tai.. jei tėvai nemažai pnigų tai ir mašiną gali nupirkt wink.gif man jos nereik, bet suprantu tuos, kas jos nori, laiko visgi daug susitaupo. Beje, dėl lėkštutės.. akivaizdu juk, kad nuo lėkštutės lengviau pasiimt, kam klausti tokių dalykų? Jei tėvai yra geri, tada ne, jie ne bankomatai, tada iš tiesų pinigus plėšti iš jų gaila, bet yra ir kitokių atvejų smile.gif Ir man atrodo visi tėvai pagal išgales skiria pinigus vaikams, neturi - ok, einam dirbti, bet jei turi labai daug - tai normalu, kad ir vaikams duos smile.gif o nori dėl savęs gyvent - vaikų negimdyk smile.gif nesuprantu, kodėl žmonės savo vaikus nori nuskriaust smile.gif

Aš tik pasakiau, kad tėvai neprivalo duoti-tu neprivalai imti. Bet juk tau duoda-tai neturi kuo skųstis. Tik mokėk tai įvertinti.
Mano aprašytu atveju tas žmogus baigęs mokslus ir dar šiandien melžia savo tėvus, nėra tie tėvai turtuoliai, bet neriasi iš kailio. Nu ten tėvai iš didžiosios raidės ir žiūrint iš šalies-sūnus be jokio supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2009 04 14, 18:13)
Labai tamstos blogas požiūris į savo tėvus-duoda ir imu, gal laikas tėvams duoti ir sau pagyventi.Taip Jums turi būti gėda.
          Aš dirbau nuo 19 metų, kad galėčiau pati dar padėti mamai, nors galėjau iškart eiti mokytis-žinau, kad ji būtų paskutines kelnes dėl manęs nusimovus.Bet man gaila buvo mamos-ji ir taip dėl manęs su broliu viską atidavė gyvenime.Su broliu dirbam ir visokiais būdais jai ir siandien padedam-o ji visiems kartoja, kad jos didžiausias gyvenimo turtas jos vaikai ir anūkai.
          Ir ką dirbau ir užsidirbau ir aukštuosius mokslus pabaigiau ir irgi ne blogesnė pasidariau.Gyvenime reikia iš tėvų mokėti ne tik imti, bet ir sugebėti kažką jiems duoti, o ne tik melžiamom karvėm laikyti doh.gif
        Mano vieną giminaitį tevai mokino n metu, sukraudavo viska studentui, patys pasilikdami tuščią šaldytuvą, ir jokio supratimo pas žmogų-ir dabar iš tėvų ima pundelius nors turi savo šeimą ir virš 30 metų amžiaus-duoda ir ima doh.gif  Matot iš tėvų supratimo neatimsi, o sūnus jo taip ir neturėjo.
        Man išvis šlykštu, kai pilnamečiai vaikai, dar tėvus po teismus taso. doh.gif

Kam jus i tokius krastutinumus nugrybavote?Man nereikejo arti ,kaip arkliui,ir as laiminga ir DEKOJU uz tai savo tevams...jus aret ir irgi dekojate uz tai tevams...kiekvienam savo...
Atsakyti
Mano poziuris kaip Burbancios si syki 4u.gif Manau, kad is viso, ar pirmoj, ar antroj, ar trecioj santuokoj gyveni, bet vaikus reikia gimdyti tiek, kiek pajegtum juos i gyvenima islydeti 4u.gif
O tai ne-prisigimdo su penkiom santuokom po penkis vaikus ir vsio, tevu misija baigta, verskites, vaikeliai, kaip norit, ner pinigu-ok, eikit vogti, o valstybe paskui nemokamai du ant dvieju kamera duos irnesakyk.gif
Na jau ne, kiek santuoku pati turesiu, neaisku, bet vaiku tik tiek-kad galeciau jiems padeti ant koju atsistoti iki ju darbo pradzios.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 19:43)
Neturetu ir neturetu, buciau tada nesimokinus,o ejus dirbti...o kas cia tokio?Viskas priklauso nuo aplinkybiu.Tevai geri ir blogi buna priklausomai nuo to kiek meiles savo vaikams duoda,o ne pinigu...

Na štai ir pati sugebėjot suregzti protingą mintį smartass.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 19:37)
Geriau sakyk,kad neturi ka duoti savo vaikams,o ne tai,kad kam cia,tipo ,reikia duoti viska ant lekstutes...jei gala su galu vos suduriat ,tai taip ir sakykit,cia nieko nenustebintumet tuo,bet ,kai pradedat kalbeti apie tai,kad vot tie vaikai ir dar ne mano pagimdyti -prašo ....Ir teisingai daro ,kad praso,jei tevas pamete,tai tegul nors materialiai paremia,ner cia ko..

malonėkit nelysti į mano piniginę blink.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 19:46)
Kam jus i tokius krastutinumus nugrybavote?Man nereikejo arti ,kaip arkliui,ir as laiminga ir DEKOJU uz tai savo tevams...jus aret ir irgi dekojate uz tai tevams...kiekvienam savo...

Aš gerbiau tėvus, kad Jiems nereiktų arti.
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2009 04 14, 18:52)
Na štai ir pati sugebėjot suregzti protingą mintį smartass.gif
Papildyta:
   malonėkit nelysti į mano piniginę blink.gif
Papildyta:
Aš gerbiau tėvus, kad Jiems nereiktų arti.

As tai nors surezgiu kazka,o jums dar toli iki to...O jus neaptarinekit mano subinės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O tas 3'cias jusu atsakymas,man kazkoks indomus labai ,as neatsimenu ,kad buciau rasiusi,jog mano tevai aria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 19:04
aire-armante, na, tokiu atveju, tai vaikų irgi nesuprantu. Aš tik sakau, jei tėvai gali duoti, tai duoda, kad ir tą mašiną gimtadieniui ar šiaip. Ir nėra normalu, kad tėvai turi, bet iš principo neduoda, kad imk va pats ir užsidirbk mašiną, butą ar pan. O pradėjom nuo Emulsijos klausimo ar normalu suaugusius vaikus išlaikyt. Tai va, jei mokosi - normalu, jei dėl kažkokių priežasčių neišgali savim pasirūpint kažkurį laikotarpį irgi normalu, kad tėvai padeda. Jei tėvai turi pinigų ir dovanoja namus vaikui - tai irgi normalu. Jei tėvai mato, kad vaikai sunkiai verčiasi, kad ir dirbdami, ir duoda pinigų - man tai irgi normalu ;p apie piktybinius vaikų atvejus nekalbu smile.gif
Atsakyti
Sutinku,Vesterna.
Tik tiek mane nervinai,kai antrosios pradeda burbuliuoti,kad ,tipo,kam cia tokios islaidos tavo vaikams,vyreli,jie tai ne musu bendri vaikai...Va tokias tai galeciau paimti uz ..anos vietos ir pakabinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 18:59
Burbanti 4u.gif tikiuosi, laimingi mūsų vaikai bus bigsmile.gif
heh, dėl tų antrųjų, galiu mestelt adresiuką, galėsi pakabinti kaip nori ;DD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesterna: 14 balandžio 2009 - 19:01
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 19:54)
As tai nors surezgiu kazka,o jums dar toli iki to...O jus neaptarinekit mano subinės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O tas 3'cias jusu atsakymas,man kazkoks indomus labai  g.gif

Aš neaptarinėjau jūsų nieko, paskaitykit postus atgal-nu apie ta subine, ne mano ten komentaras buvo smile.gif . Paskutinis sakinys buvo, kad nenorėjau aš smaugti savo tėvų, nu nebuvo jie turtuoliai, nors būtų iš paskutinio viską darę, kad iškart po vidurinės išleidę mokytis, mano sprendimas buvo užsidirbti pačiai.
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2009 04 14, 19:00)
Aš neaptarinėjau jūsų nieko, paskaitykit postus atgal-nu apie ta subine, ne mano ten komentaras buvo smile.gif . Paskutinis sakinys buvo, kad nenorėjau aš smaugti savo tėvų, nu nebuvo jie turtuoliai, nors būtų iš paskutinio viską darę, kad iškart po vidurinės išleidę mokytis, mano sprendimas buvo užsidirbti pačiai.

Nu ir teisingai darei,kad nespaudei,argi kas priestarauja,bet kas reikia ,tas reikia....Vaikai turi buti aprupinti ,kad gyvenime jiems nereiktu uz viska kovoti dantimis ir nagais...Bet visvien mano subine man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 19:08
Aire-armante, prisipažinkit, kai jūsų vaikas negaus krepšelio į aukštąją stojant, paskutines kelnes nusimausit, ar dirbsit per naktis, kad vaikas išsilavinimą gautų, bet.... jei kalba eis apie jūsų vyro vaiką, rėkausit ant kiekvieno kampo panašiam stiliuje kaip čia bigsmile.gif Tik tame skirtumas biggrin.gif
Atsakyti