QUOTE(vesterna @ 2009 04 14, 21:23)
aire-armante, užjaučiu dėl ligos vyro
bet pritariu burbančiai
nepaisant to, kad mane dabar tėvas išlaiko, tai ką vaikystėj patyriau buvo tragiška ir dėl jo kaltės, iki šiol ašaras lieju. Jei vyro dukros patyrė kažką panašaus, tai jas suprantu. Jūs to galit ir nežinoti galbūt, vyrai tikrai nepasako tiesos dėl ko išsiskiria 

bet pritariu burbančiai

Kiek žinau skyrėsi abipusiu susitarimu, nu negalėjo gyventi po vienu stogu. Į smulkmenas gilintis neturiu teises ir nenoriu. Mūsų vaikui jis tėvas iš didžiosios raidės, tai įsitikinusi, kad ir dukroms toks buvo. Vaikui "paliko" tikriausiai jau skamba tai, kad tėtis negyvena su juo tuose pačiuose namuose-tai galima traktuoti, kad paliko, nu bet skyrybų atveju kitaip neįmanoma. Priešingu atveju žmonės nesiskirtų, o gyventų dėl vaikų. Tik nežinau ar visais atvejais tai įmanoma.

Papildyta:
QUOTE(vesterna @ 2009 04 14, 21:23)
aire-armante, užjaučiu dėl ligos vyro
bet pritariu burbančiai
nepaisant to, kad mane dabar tėvas išlaiko, tai ką vaikystėj patyriau buvo tragiška ir dėl jo kaltės, iki šiol ašaras lieju. Jei vyro dukros patyrė kažką panašaus, tai jas suprantu. Jūs to galit ir nežinoti galbūt, vyrai tikrai nepasako tiesos dėl ko išsiskiria 

bet pritariu burbančiai

Jūs patyrėt smurtą?Gerai supratau?Ar matėt, kaip blogai elgėsi su Jūsų mama? Čia tai yra pats baisiausias dalykas-va tokio tėvo aš akyse nenorėčiau matyti.
Galbūt dabar tėvas stengiasi išpirkti savo kaltę, bent jau pagelbėti materialiai