Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(vesterna @ 2009 04 14, 21:23)
aire-armante, užjaučiu dėl ligos vyro  unsure.gif

bet pritariu burbančiai smile.gif nepaisant to, kad mane dabar tėvas išlaiko, tai ką vaikystėj patyriau buvo tragiška ir dėl jo kaltės, iki šiol ašaras lieju. Jei vyro dukros patyrė kažką panašaus, tai jas suprantu. Jūs to galit ir nežinoti galbūt, vyrai tikrai nepasako tiesos dėl ko išsiskiria smile.gif

Kiek žinau skyrėsi abipusiu susitarimu, nu negalėjo gyventi po vienu stogu. Į smulkmenas gilintis neturiu teises ir nenoriu. Mūsų vaikui jis tėvas iš didžiosios raidės, tai įsitikinusi, kad ir dukroms toks buvo. Vaikui "paliko" tikriausiai jau skamba tai, kad tėtis negyvena su juo tuose pačiuose namuose-tai galima traktuoti, kad paliko, nu bet skyrybų atveju kitaip neįmanoma. Priešingu atveju žmonės nesiskirtų, o gyventų dėl vaikų. Tik nežinau ar visais atvejais tai įmanoma. g.gif (skyrybos vyko prieš 8 metus)

Papildyta:
QUOTE(vesterna @ 2009 04 14, 21:23)
aire-armante, užjaučiu dėl ligos vyro  unsure.gif

bet pritariu burbančiai smile.gif nepaisant to, kad mane dabar tėvas išlaiko, tai ką vaikystėj patyriau buvo tragiška ir dėl jo kaltės, iki šiol ašaras lieju. Jei vyro dukros patyrė kažką panašaus, tai jas suprantu. Jūs to galit ir nežinoti galbūt, vyrai tikrai nepasako tiesos dėl ko išsiskiria smile.gif

Jūs patyrėt smurtą?Gerai supratau?Ar matėt, kaip blogai elgėsi su Jūsų mama? Čia tai yra pats baisiausias dalykas-va tokio tėvo aš akyse nenorėčiau matyti.
Galbūt dabar tėvas stengiasi išpirkti savo kaltę, bent jau pagelbėti materialiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2009 04 14, 20:56)
Kiek žinau skyrėsi abipusiu susitarimu, nu negalėjo gyventi po vienu stogu. Į smulkmenas gilintis neturiu teises ir nenoriu. Mūsų vaikui jis tėvas iš didžiosios raidės, tai įsitikinusi, kad ir dukroms toks buvo. Vaikui "paliko" tikriausiai jau skamba tai, kad tėtis negyvena su juo tuose pačiuose namuose-tai galima traktuoti, kad paliko, nu bet skyrybų atveju kitaip neįmanoma. Priešingu atveju žmonės nesiskirtų, o gyventų dėl vaikų. Tik nežinau ar visais atvejais tai įmanoma. g.gif (skyrybos vyko prieš 8 metus)

Papildyta:
          Jūs patyrėt smurtą?Gerai supratau?Ar matėt, kaip blogai elgėsi su Jūsų mama? Čia tai yra pats baisiausias dalykas-va tokio tėvo aš akyse nenorėčiau matyti.
        Galbūt dabar tėvas stengiasi išpirkti savo kaltę, bent jau pagelbėti materialiai g.gif

O jusu vyras ar nenoretu nors truputeli ispirkti savo kaltes,kad isdave dvi paaugles dukras,kurioms tokiu metu laabai reikia tevu,nes galima ir nusivaziuoti paauglystes metu,jei kazkas ne taip....O jis visada buvo uolus tevas savo dukroms ir lygiai padalino savo meile ir laika visiems trims savo vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:19
o jetau,cia kai kurios forumietes kaip leles barbes,kaip muilo burbulai.Gyvenime nutinka visko,nereikia cia taip issisokinet.Uztenka keliu sekundziu ir rausvas barbiskas gyvenimelis tampa murzinas.Kur tada tokiems tustybes muges dalyviams detis?Kratyti dar stipriau vaikstanti bankomata?O jei ten pinigu nebera arba kai kuriose situacijose ir pinigai nebepadeda?
aire-armante,uzjauciu del susiklosciusios jusu padeties.Mano nuomone,kad jusu podukros ir yra aiskiausias pavyzdys,kiek reikalingas tevas.Mano vyras irgi aiskiausiai suvokia,kad nelaimes atveju jis jiems nerupetu.Per pamoksla girdejau ,kai kunigas sake,kad Dievas yra gailestingas ir atleidzia zmogui nuodemes,kurias padaro.O cia dabar,tie gyvieji paminklai taip ir stumia arciau duobes riaumodami:pinigu,pinigu.O kai gauna,tai buna vis mazai.
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 21:18)
o jetau,cia kai kurios forumietes kaip leles barbes,kaip muilo burbulai.Gyvenime nutinka visko,nereikia cia taip issisokinet.Uztenka keliu sekundziu ir rausvas barbiskas gyvenimelis tampa murzinas.Kur tada tokiems tustybes muges dalyviams detis?Kratyti dar stipriau vaikstanti bankomata?O jei ten pinigu nebera arba kai kuriose situacijose ir pinigai nebepadeda?
aire-armante,uzjauciu del susiklosciusios jusu padeties.Mano nuomone,kad jusu podukros ir yra aiskiausias pavyzdys,kiek reikalingas tevas.Mano vyras irgi aiskiausiai suvokia,kad nelaimes atveju jis jiems nerupetu.Per pamoksla girdejau ,kai kunigas sake,kad Dievas yra gailestingas ir atleidzia zmogui nuodemes,kurias padaro.O cia dabar,tie gyvieji paminklai taip ir stumia arciau duobes riaumodami:pinigu,pinigu.O kai gauna,tai buna vis mazai.

Jusu nesveikas pavydas islenda per visus galus
Dar tas jusu vyras drysta sitaip galvoti?
Tai uztat ir pilat srutas ant ne savo vaiku,nes tikites,kad jums viskas bus atleista
Bet ir parazitine tu ,istikro.Kaip tu vaikus gali vadinti GYVAISIAIS PAMINKLAIS,...tu is tu ,kurios ardo seimas del savo igeidziu...Sterviškumu taves niekas neperspjaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:27
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 22:23)
Jusu nesveikas pavydas islenda per visus galus
Dar tas jusu vyras drysta sitaip galvoti?
Tai uztat  ir pilat srutas ant ne savo vaiku,nes tikites,kad jums  viskas bus atleista
Bet ir parazitine tu ,istikro.Kaip tu vaikus gali vadinti GYVAISIAIS PAMINKLAIS,...tu is tu ,kurios ardo seimas del savo igeidziu...Sterviškumu taves niekas neperspjaus...

na koks cia pavydas?ko pavydet?tai man turi pavydet.Ko tu taip nervuojies?Gal nesi uztikrinta del savo vyro?Nezinau,gal tave kiek paguosiu,bet juk turi vaiku ir busi aprupinta kol tavo vaikai iseis i pensija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 21:34)
na koks cia pavydas?ko pavydet?tai man turi pavydet.Ko tu taip nervuojies?Gal nesi uztikrinta del savo vyro?Nezinau,gal tave kiek paguosiu,bet juk turi vaiku ir busi aprupinta kol tavo vaikai iseis i pensija biggrin.gif

Issiziojus tu,man gaila zmoniu,kurie tave supa.
Kur tu ,isvis,radai pas mane parasyta-mano vyras,as jo net neminejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal ,greiciau tu esi negarantuota,tave ,gi irgi,gali palikti del kitos,kaip ir pirmaja paliko del taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:44
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 22:41)

pagailek savu,nes dar labiau issiziosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 21:45)
pagailek savu,nes dar labiau issiziosi  biggrin.gif

Gini savo teritoria...nebijok,ne visos tokios kaip tu,ant nuograužu nepuola...
Pamatysi,tau liezuvis nudzius,uz pasakyma,kad vaikai-gyvi paminklai...Patikek manim,as veltui zodziu nesvaistau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:48
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 22:41)
Kur tu ,isvis,radai pas mane parasyta-mano vyras,as jo net neminejau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Gal ,greiciau tu esi negarantuota,tave ,gi irgi,gali palikti del kitos,kaip ir pirmaja paliko del taves  mirksiukas.gif

garantiju jokiu negali buti.Tiesiog as ne is tu moteru,kurios tik ir kalena dantimis is baimes ,kad vyras nepaliktu tongue.gif O tave jau paliko,ania?Del to ir ardais taip isiziojusi,ka biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 21:55)
garantiju jokiu negali buti.Tiesiog as ne is tu moteru,kurios tik ir kalena dantimis is baimes ,kad vyras nepaliktu  tongue.gif O tave jau paliko,ania?Del to ir ardais taip isiziojusi,ka biggrin.gif ?

Ne visi pas tave namie?Kaip tu cia rasei-ania? biggrin.gif Kas gi tau reiskia palikti paciai...kylst sijona ir yr... biggrin.gif ne pirma ir ne paskutini karta?ania? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:58
Emulsija, tema ne apie vyrus, o apie vaikus. Jei tave šeimoj išdūrinėja, tai eik kitur guostis, o ne čia lieti savo kartėlį ;p

aire-armante, su manim tėvas blogai fiziškai niekad nesielgė, bet su mama pataikei. Ale, jo antroji žmona nieko apie tai nežino, ir dar mesteli man kokia pastabėlę apie mano mamą. Tai va tokias man sušaudyt norisi. O tėvas lyg ir stengiasi geru būti dabar, nors praeity tai visko buvo smile.gif Bet jei ir laimingi santykiai šeimoj būtų susiklostę, vis tiek norėčiau paramėlės iš tevų, nes patys irgi neskurstantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 22:57)
Ne visi pas tave namie?Kaip tu cia rasei-ania?  biggrin.gif  Kas gi tau reiskia palikti paciai...kylst sijona ir yr...  biggrin.gif ne pirma ir ne paskutini karta?ania?  biggrin.gif  biggrin.gif

nu jo,viska matuoji pagal save smile.gif .Seniau rasiau,kad tokiem zmonem reikia duot kelia doh.gif .Daugiau nediskutuosiu-gana.Buvau nusileidau iki tavo lygio .Fu ,kaip slykstu.
Atsakyti