Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(Nivea @ 2009 04 16, 14:32)
Maždaug, jei vaikas auga šeimoj, tai tegu kapstosi gyvenime kaip nori, o va, jei šeima išsiskyrė, tai vaikams SUAUGUSIEMS nupirkim po buta, mašiną pirmai pradžiai ...  doh.gif

O kaip tu galvoji?Tegul moka ir duoda..o tai eina per pasauli ir sperma sėja kur papuola biggrin.gif ,o kai jau vaikai atsiranda-i krumus...
Papildyta:
QUOTE(RHA @ 2009 04 16, 14:37)
Aga, irgi buvau pastebejus, bet patingejau parasyti. Taip suprask, kad visi neissiskyre teveliai sulauke kokiu 40 metu atiduoda vaikams savo butus, masinas, o patys kraustosi i kaima... jiems gi, pensininkams, nieko nereikia, o vaikams tai butu PUIKUS startas. Nors gyvas lysk i zeme  g.gif

O noretumet,kad tik antru santuoku vaikai viska gautu?Neisdegs,dar istatymai galioja pamotems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nivea @ 2009 04 16, 15:40)
Tai gerai, jei yra tiek laisvų butų, kiek turi žmogus vaikų... nes teoriškai, jei vienam nuperki butą, tai ir kitam reikėtų... (nors praktiškai dažnai būba kitaip, o jei vaikų dar kokie 3 ar 4) bet vėlgi , kažin kiek iš čia diskutuojančių (jų esamų ar buvusių sutuoktinių) gali tokias dovanas daryt...
nes manau, kad atiduoti tą "išansktinį palikimą" prastindami savo dabartinę padėtį tėvai tikrai neprivalo (pvz, parduoti namą ir nupirkti du butus) gali, jei nori, bet neprivalo, kaip buvo rašyta kažkuriam ankstesniam poste

Ar nebusi dukra is antros santuokos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 16, 09:20)
kai reikejo rasyti rasini apie seima, jis parase, kad turi tik viena broli verysad.gif Kai paklausiau, kodel netiesa parase, atsake, kad jam geda pries kitus klaseje, kad tikru tikriausias brolis yra jam tik vienas. unsure.gif

Hmmm.... Įdomiai. Vistiek visiems viskas kitaip - ir tėvams, ir vaikams, ir bendriems, ir atskiriems. Gaila man kad taip nutinka, kad maišosi persimaišo tie vaikai sad.gif

QUOTE(vesterna @ 2009 04 16, 14:21)
biggrin.gif o dėl alimentų, tai nemanau, kad kas nors nori paskutinius centus atimti, nori sąžiningos dalies nuo vyro atlyginimo, kad vaiką normaliai būtų galima išugdyti.

Aš norėjau KUO DAUGIAU iš jo atimti, nes nuoskaudos+pyktis+emocijos valdė. Nepavyko daug, nes nedirbantis smile.gif

O dėl pamočių - mano dukra turi pamotę, pamotės šeimoj gyvena jos pusiau brolis ir visai ne brolis doh.gif biggrin.gif Kiek pasakojo grįžus, ir plaukus sušukuoja, ir į lėlių teatrą buvo nusivedus. Bet vėlgi - pamotė pati su "kraičiu", musiet ir pasaulėžiūra kitokia..
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 16, 17:00)
O kaip tu galvoji?Tegul moka ir duoda..o tai eina per pasauli ir sperma sėja kur papuola  biggrin.gif  ,o kai jau vaikai atsiranda-i krumus...

Gal pakartosiu kažkieno žodžius, bet ir nikas ir atavaras jus puikiai atspindi 4u.gif

liūdna, jei jūs vaikus gimdėt susirinkusi tas išbarstytas "kur papuola" spermas, o vyras dėl atsiradusio vaiko į krūmus nėrė, bet dažniau žmonės skiriasi ne dėl vaikų... kaip tik būtent dėl vaikų neretai santuoką dar bandoma išlaikyti, bet ką aš čia... su piktu žmogum nepadikutuosi biggrin.gif
Atsakyti
O kaip tu galvoji?Tegul moka ir duoda..o tai eina per pasauli ir sperma sėja kur papuola  biggrin.gif  ,o kai jau vaikai atsiranda-i krumus...

butas is tecio + butas is mamos (nes abu turi vienodai prisideti prie vaiku islaikymo).

QUOTE(*Drugelis @ 2009 04 16, 17:03)

O dėl pamočių - mano dukra turi pamotę, pamotės šeimoj gyvena jos pusiau brolis ir visai ne brolis  doh.gif  biggrin.gif Kiek pasakojo grįžus, ir plaukus sušukuoja, ir į lėlių teatrą buvo nusivedus. Bet vėlgi - pamotė pati su "kraičiu", musiet ir pasaulėžiūra kitokia..

Plauku sukavimas, teatras - tai viena, ne milijonus kainuoja. Pykciai prasideda, kai vaikui prireikia brangaus dviracio, kompo, masinos, buto unsure.gif
Atsakyti

Ar nebusi dukra is antros santuokos? g.gif

ne, mano tėvai neišsiskyrę , tai gal todėl nesugalvoju jiems gyviems esant palikimų prašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2009 04 16, 17:11)
ne, mano tėvai neišsiskyrę , tai gal todėl nesugalvoju jiems gyviems esant palikimų prašyti  g.gif

todėl kad ir taip visa kas yra jų bus tavo.
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 04 16, 16:10)
Plauku sukavimas, teatras - tai viena, ne milijonus kainuoja. Pykciai prasideda, kai vaikui prireikia brangaus dviracio, kompo, masinos, buto  unsure.gif

Tak to tak, kol kas vaikas mažas ir poreikiai nedideli. Kita vertus, ex'ui pasakiau - savo santykius su dukra lipdysis jis pats - nori - nenori - man neįdomu. Aš nesikišu, jis jau pats organizuoja ką tik gali. Susiderinam, išleidžiu, viskas ok. Neskambina mėnesį laiko - pats kaltas. Mano dukra turi SAVO šeimą, o tėtis jai dabar, deja deja, yra smagus nuvažiavimas į svečius. Santykius su paaugle irgi pats turės susikurti - leisis melžiamas, vėlgi, ne mano rūpestis.
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 04 16, 16:10)
butas is tecio + butas is mamos (nes abu turi vienodai prisideti prie vaiku islaikymo).

Aha,ir dar pamotės vaikų nunešioti kerzavi batai... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 16, 16:14)
todėl kad ir taip visa kas yra jų bus tavo.

Voooo...kas teisybe-tas ne melas
Papildyta:
QUOTE(Nivea @ 2009 04 16, 16:09)
1Gal pakartosiu kažkieno žodžius, bet ir nikas ir atavaras jus puikiai atspindi  4u.gif

2liūdna, jei jūs vaikus gimdėt susirinkusi tas išbarstytas "kur papuola" spermas, o vyras dėl atsiradusio vaiko į krūmus nėrė, bet dažniau žmonės skiriasi ne dėl vaikų... kaip tik būtent dėl vaikų neretai santuoką dar bandoma išlaikyti, bet ką aš čia... su piktu žmogum nepadikutuosi  biggrin.gif

1.Pakartosit,tikrai pakartosit.. biggrin.gif biggrin.gif Zinok,didelis menas yra suderinti nika,avatara ir bendravimo maniera.... biggrin.gif mirksiukas.gif....Cia kremais,zinok,nelygumu neuzglaistysi,viskas kaip ant delno...
2.Kad tu zinotum,kaip sunku ta sperma buvo susirinkti...eini ,eini,budavo,ziurek,kasnors -svyst per langa ,pasigauni-tavo,nepasigauni-vel jieskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 balandžio 2009 - 16:37
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 16, 15:52)
normalūs tėvai kiek išgali, tiek padeda savo užaugusiems vaikams susikurt gyvenimo pradžią. vieni butą įtaiso, žemės sklypą atriekia, kas mašiną nuperka, dar kiti studijas apmoka. mano sesei su vyru abiejų tėvai labai prisidėjo prie namo statybos. tai yra normalu. negi kai keliais butais ir sklypais disponuoji, išgrūsi savo vaiką į kokį apšnerkštą bendrabutį gyvent? kas neturi, negali, yra kitas reikalas.

mano vyras skyrėsi su pirma žmona kai jų sūnui suėjo aštuoniolika. pasidalino bendrą turtą ant trijų galvų ir visi patenkinti.

tas "palikimas gyvam" man atrodo žymiai priimtinesnis dalykas, negu kai vaikai ramiai laukia, kol senas tėvukas pakratys kojas ir jiems atiteks jo namas.

tai pagal tamsta ''normalus'' tevai turi arti kaip jauciai ir viska vaikuciams (tik is pirmos santuokos)palikti? blink.gif Patiems juk nieko jau nebereikia,tik matuotis ikapes doh.gif .
mano vyras skyrėsi su pirma žmona kai jų sūnui suėjo aštuoniolika. pasidalino bendrą turtą ant trijų galvų ir visi patenkinti. Tai gerai,kad nors trecdali gavo,o kai iseina viska palikes ir dar alimentus turi moketi?Ar cia teisinga?Viska palieka ir iseina,nes nebelaiko nervai,kai esi seimoje niekas,tik pinigu uzdirbejas,o zmona karaliene,nes vaikus pagimde,tai ir i darba eiti nesinorejo,tik vyra strumakyti,kad pinigu per mazai.Na,bet cia aisku,jei palieka,tai reikia kompensacijos,nes kaip tas daiktas gali palikti?Juk cia nuosavas daiktas!Ir pradeda su savo irankiais-vaikuciais manipuliuoti.Turi ne tik alimentus moketi,bet ir dviracius,kompus,masinas pirkti,uz studijas moketi,zodziu,kad nieko netruktu.Tevui juk nieko nebereikia-viskas ateiciai,ateiciai
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 16, 17:38)
tai pagal tamsta ''normalus'' tevai turi arti kaip jauciai ir viska vaikuciams (tik is pirmos santuokos)palikti? blink.gif Patiems juk nieko jau nebereikia,tik matuotis ikapes doh.gif .
mano vyras skyrėsi su pirma žmona kai jų sūnui suėjo aštuoniolika. pasidalino bendrą turtą ant trijų galvų ir visi patenkinti. Tai gerai,kad nors trecdali gavo,o kai iseina viska palikes ir dar alimentus turi moketi?Ar cia teisinga?Viska palieka ir iseina,nes nebelaiko nervai,kai esi seimoje niekas,tik pinigu uzdirbejas,o zmona karaliene,nes vaikus pagimde,tai ir i darba eiti nesinorejo,tik vyra strumakyti,kad pinigu per mazai.Na,bet cia aisku,jei palieka,tai reikia kompensacijos,nes kaip tas daiktas gali palikti?Juk cia nuosavas daiktas!Ir pradeda su savo irankiais-vaikuciais manipuliuoti.Turi ne tik alimentus moketi,bet ir dviracius,kompus,masinas pirkti,uz studijas moketi,zodziu,kad nieko netruktu.Tevui juk nieko nebereikia-viskas ateiciai,ateiciai

aš vyro pirmos žmonos akyse mačiusi nesu. tik iš nuotraukų ir pliurpalų žinau.
ir kiek žinau jų istorijos, tai jie specialiai tempė su skyrybom kol sūnus taps pilnametis, ir nereikės tampytis dėl globos ir alimentų.
dėl to aš dabar ant to trečdalio esu ta žmona karalienė nail.gif:

o mano pačios tėvai neišsiskyrę -- ir tikrai daug finansiškai padėjo mano vyresnei sesei. taip pat ir jos vyrui padėjo jo tėvai. kaip jau sakiau -- padėjo namą pasistatyt. o dabar džiaugiasi kad anūkai ne mieste ant asfalto auga.
Atsakyti
man tai smagu žiūrėt, kaip antros žmonos springsta iš pykčio dėl svetimų pinigų smile.gif)) brangiosios, va pirma sau pačios užsidirbkit tiek, kad iš vyro nereiktų imti, tada jau rėkit, kad ir jų vaikai užsidirbtų pakankamai smile.gif

labai faina žiūrėt, kai antra žmona ašaras lieja, kad vyras naujo merso nuperka, nes mat vyras savo vaikui duoda mokslams, ajajai kaip man smagu, pasijuokiam su draugais iš tokių, o jos toliau ašaras lieja ;D
prieš vestuves nors prie žaizdos tokias dėk, o kai išteka, tai jau pasijaučia pasaulio centrais - viską maaan - bet va kai kuriom nenuskyla smile.gif)) bet kas įdomiausia, kad žinojo, kur eina, o po to jau nepatenkintos kokios būna, kai nesigauna nieko pakeisti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 16, 16:38)

Emulsija,sirdele,ko tu visas pamazgas ant tu vaiku pili.Ne tavo jie ir ne tau aukleti,tu geriau issiauklek savo taip ,kad paciai senatveje nebutu geda del ju elgesio,nes (kaip taisykte)-juokiasi puodas,kad katilas juodas...
Vienoje knygoje skaiciau,kad ,kai pirmosios zmonos issireikalauja is buvusiu vyru eilines keliones i stovykla savo vaikams,antrosios,tuo tarpu,turi kaulyti pinigu mesai,duonai,sviestui....Berodz ,tai Kubelkos knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 balandžio 2009 - 17:12